Miley Cyrus legger ut et rart bilde da hun overlater lite til fantasien i speil -selfie

Kjendisnyheter

Miley Cyrus har fortsatt sin siste forkjærlighet for rasende selfies med et gjennomsiktig bilde som overlater lite til fantasien.Den 26 år gamle sangeren har fulgt opp publiseringen av et dampende bilde med nye beau Cody Simpson i forrige uke, med et øyeblikk som gjør lite for å skjule eiendelene hennes i et speil-selfie.


Miley delte bildet med sine 100 millioner følgere, og hadde på seg en ren tanktopp som flaunted kroppen hennes til fansen.Hun hadde også på seg et par Daisy Dukes og inkluderte en rekke andre skudd foran speilet.


Miley poserte deretter med en gitar for et par bilder i solskinnet, da datteren til Billy Ray Cyrus nikket til landets røtter.

Miley overlater lite til fantasien (Bilde: Miley Cyrus/Instagram)Miley bringer litt solskinn til Instagram (Bilde: Miley Cyrus/Instagram)

Les mer


Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Under teksten på bildene skrev Miley: 'Jeg blir mer grunnleggende for hver dag.

'Det eneste den nye meg & apos; elsker mer enn et speil selfie er en selvtimet. '

21 21 angelnummer

Det har vært noen travle dager for Miley, siden hun har bekreftet forholdet til den australske kjæresten Cody.

Miley har tatt noen speil -selfies den siste tiden (Bilde: Miley Cyrus/Instagram)

Stramming gjennom livet med Miley (Bilde: Miley Cyrus/Instagram)

Speilet var nok en gang mediet da hun delte et blunk av dem sammen, da de viste frem et seriøst smykke som mer enn antydet at koblingen deres var på ekte.

På bildet hadde Cody en signetring som hadde initialene på, og designeren av stykket bekreftet på sosiale medier at det var laget spesielt for ham.

Miley Cyrus avslører mye på Instagram (Bilde: Miley Cyrus/Instagram)

Cort Jewellery skrev på mandag: 'Når du våkner og freak ut for å se @mileycyrus iført den tilpassede ringen du laget @codysimpson.'

Det ser ut til at Mileys kjærlighetsliv i berg- og dalbane for tiden klatrer i høyden igjen.