Katya Jones løfter lokket på en lidenskapelig natt i en bil og deretter skogen med en mystisk elsker

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Katya Jones har løftet lokket på sitt eventyrlige sexliv og avslører at hun en gang likte en lidenskapelig natt i en bil som måtte flyttes til en skog i nærheten.



Den 32 år gamle Strictly-stjernen sa at hun nøt et øyeblikk med en kjæreste da de bestemte seg for å flytte ting utendørs da de fant bakdelen av en bil for ubehagelig.



Katya-som var kjent gift med Strictly co-star Neil Jones fra 2013 til 2019-har nektet å nevne den andre halvdelen av sitt utendørs eventyr.



Imidlertid forklarte hun også at hun har likt å møte nye mennesker på dating -apper de siste månedene i løpet av et intervju.

Katya Jones

Katya Jones sa at hun likte et lidenskapelig øyeblikk med en elsker i skogen (Bilde: SplashNews.com)

Når vi snakker til The Sun, Katya svarte på spørsmål om hun noen gang hadde hatt sex utenfor: jeg har krysset den. . . det var i skogen.



Vi kjørte og stoppet og så. . . gjemmer seg bak bilen. Det er ubehagelig i bilen. Jeg prøvde, men vi gikk utenfor.

Hun fortsatte med å diskutere online dating - men høres ikke imponert ut med den moderne måten å møte folk på ved å sveipe til venstre på en telefon eller trykke på 'super like'.



beste bærbare datamaskiner 2019 Storbritannia
Katya og Neil Jones

Katya pleide å være gift med Strictly co-star Neil Jones (Bilde: Dave J Hogan/Getty Images)

Hun sa: Hvordan ville du ellers vært sammen med noen i en pandemi? Men jeg hatet det.

Jeg er en gammel romantiker. Jeg vil gå i parken med hunden min og krysse øynene med noen, og bare kjenne de små kriblene.

Katya var gift med 39 år gamle Neil Jones, men ekteskapet deres kollapset i 2019 etter måneder med granskning etter at en kyssskandale omringet den russiske skjønnheten og hennes daværende strenge dansepartner Seann Walsh.

facebook fransk flagg profil

Den tidligere mannen og kona er fortsatt nære venner og legger ofte ut kommentarer og notater til hverandre via sosiale medier.

Hun fortalte Hello! magasinet i april: 'Det er nydelig. Vi er virkelig de beste vennene - hvis noe skjer eller vi vil dele spennende nyheter, ringer vi alltid hverandre og sjekker hverandre. '

Katya har holdt datingslivet nær brystet siden ekteskapet kollapset for to år siden - mens Neil har vært i søkelyset over hans fortsatte forhold.

I fjor fant han kjærligheten til en modell ved navn Luisa Eusse - men forholdet tok en krasj slutt etter at det kom meldinger om at hun hadde vært utro.

Se Også: