Slik legger du til det franske flagget på Facebook -profilbildet ditt etter et fint terrorangrep

Hyggelig Terrorangrep

Horoskopet Ditt For I Morgen

I fjor ga Facebook brukerne muligheten til å legge det franske flagget til profilbildene sine



Frankrike har blitt rystet av et annet ødeleggende terrorangrep der minst 84 mennesker er drept.



Sent i går kveld mens folk feiret Bastilledagen i byen Nice, kjørte en mann en lastebil gjennom mengden og skjøt fra førerhuset mens han slo ned uskyldige tilskuere - inkludert barn.



beste Harry Potter memes

Hashtaggene #JeSuisNice og #PrayForNice var på trend på Twitter i morges da mennesker rundt om i verden prøvde å finne en måte å vise solidaritet med Frankrike og ofrene.

Det har brakt tilbake fryktelige minner fra Paris -angrepene i november i fjor, hvoretter Facebook -brukere endret profilbildene sine for å legge over Tricolor -flagget.

Facebook ser ikke ut til å ha aktivert denne funksjonen i dag, så NEWSAM Online tilbyr leserne muligheten til å endre bildene sine ved hjelp av verktøyet nedenfor hvis de skulle ønske det.



hvordan delta i london maraton 2015

Bare last opp bildet ditt ved å følge instruksjonene ovenfor, og last det deretter opp til Facebook -siden din som vanlig.

pete wicks og chloe sims

Minst 84 mennesker ble drept og flere titalls skadet da en lastebil bevisst kjørte inn i folkemengder som feiret Bastilledagen i Nice, Frankrike, 14. juli 2016.



Føreren av lastebilen, kalt Mohamed Lahouaiej Bouhlel, ble skutt av politiet. Våpen og granater ble funnet inne i bilen hans.

Les mer

Hyggelig terrorangrep
Siste terrorangrep sist Hvem er Mohamed Lahouaiej Bouhel? Fin video med terrorangrep Terrorangrep etterlater 84 døde

Se Også: