4,1 millioner britiske gasskunder for å se regninger stige £ 60 neste måned - handle nå for å slå det, men bare hvis du er rask

Britisk Gass

Horoskopet Ditt For I Morgen

British Gas branding pryder inngangen til Leicester

Hvis du er med British Gas, kan regningen din snart hoppe(Bilde: Getty Images)



Storbritannias største energileverandør har bekreftet en prisøkning på 5,5% neste måned - i et trekk som kan legge til ekstra 60 til 4,1 millioner regninger.



I en uttalelse sa firmaet at det 'motvillig' hadde tatt beslutningen om å øke standard variabel tariff (SVT) fra 29. mai 2018.



er postkontorer som stenger

En uttalelse lød: 'Vi forstår fullt ut at enhver prisøkning legger ekstra press på kundenes husholdningsregninger.

'Vi sluttet å selge SVT, som ikke har noen sluttdato, 31. mars, så den er ikke lenger tilgjengelig for nye kunder. Vi oppfordrer også våre eksisterende kunder om denne tariffen til å velge en av våre nye tidsbegrensede avtaler.

'Og innen utgangen av 2018 håper vi at over 1 million flere kunder vil ha valgt å gå over til en av disse alternative avtalene.'



Hvis du fortsatt er på denne standardtariffen - hvorav mer enn 4 millioner mennesker er - vil prisen for en typisk dual fuel -kunde i gjennomsnitt stige med 60 til 1 161 pund. Det er £ 30 for gass og £ 30 for strøm.

Imidlertid vil ikke rundt 3,7 millioner kunder på en tidsbegrenset avtale, på en forhåndsbetalingsmåler eller som er sårbare, bli påvirket av økningen til standardtariffen.



Centrica, som eier British Gas, sa at økningen i stor grad skyldes stigende engros- og politiske kostnader som er utenfor kontrollen.

Det skyldte på tiltak som utrulling av smart meter og ordninger for å redusere karbonutslipp, og argumenterte for at finansieringen av 'alle statlige politiske kostnader bør betales på en mer rettferdig måte, for eksempel gjennom generell beskatning'.

Firmaet gjentok også press fra Ofgem som ble nevnt tidligere denne måneden da de økte taket for forhåndsbetalingsmåleren med litt over £ 57 for de mest sårbare kundene.

Britisk gassjef, Mark Hodges, sa: 'Denne økningen vi kunngjør i dag, reflekterer kostnadene vi ser som er utenfor vår kontroll.

'Vi fortsetter å jobbe hardt for å redusere våre egne kostnader og holde prisene så lave som mulig. Vi har sett andre leverandører øke prisene og Ofgem øke nivået på takst for forskuddsbetaling hovedsakelig på grunn av økende engrosenergi og statlige politiske kostnader.

'Regjeringspolitikk, som skal transformere energisystemet, er viktig, men det legger press på kundene & apos; regninger. Vi mener regjeringen bør utjevne spillereglene slik at kundene til alle leverandører betaler en rimelig andel av energipolitiske kostnader. '

'Vi fortsetter også å oppfordre Ofgem til å avslutte standardvariabeltariffen over hele markedet, noe som vil oppmuntre kundene til proaktivt å finne den beste energiavtalen for dem.'

Hvor mye har & apos; Big Six & apos; satte SVT -prisene opp i fjor

Kilde: Se etter regningene mine

Ed Molyneux, ved bytte av service Look After My Bills, sa at trekket var et slag i ansiktet & apos; for mange av British Gas 'mest lojale kunder.

'Dataene er klare, det er rett og slett ingen begrunnelse for prisøkninger nå, spesielt når British Gas satte prisene opp i fjor. Kostnadene er fortsatt under toppen som utløste prisstigningene i første runde i fjor, sa han.

'Dette er et slag i trynet for British Gas -kunder, og det er klart at regjeringen ikke handler raskt nok til å stoppe det. Vi oppfordrer British Gas -kunder til å bytte bort så snart som mulig. '

Bytt energileverandør

Energiselskaper har blitt utsatt for press på måten de behandler kunder på med kontroverser om SVT -er som har blitt ansett som dårlig verdi for forbrukerne (Bilde: PA)

I november tok British Gas beslutningen om å avskaffe standard variabel tariff (SVT) for nye kunder.

Disse er vanligvis blant de dyreste energiplanene - som kundene rulles videre til på slutten av de faste vilkårene. Seks millioner britiske gasskunder ble antatt å være på tariffen i slutten av 2017.

Fra og med denne måneden vil SVT -er ikke lenger være standardalternativet for de som når slutten av kontraktene sine - i stedet vil de bli tilbudt en rekke faste avtaler i stedet.

Men hvis du for tiden er en British Gas -kunde og på en SVT, kan du betale en ekstremt høy pris for din bruk. Hvis det er deg, handle nå, før det stiger videre.

Bytte til en billigere plan kan slå hundrevis av regningen din og få den reparert & apos; for sommeren også.

Dette betyr at prisene dine ikke vil svinge - noe som ofte skjer med standardtariffer - ofte de dyreste rundt.

- I forrige uke bekreftet Ofgem at British Gas kom til å kunne la kundene stå på standardtariffen, selv om den sluttet å registrere nye kunder, sier Stephen Murray på MoneySuperMarket.

- I dag ser vi et varsel om prisøkning på 5,5 prosent fra British Gas, som presser opp regninger for 4,1 millioner kunder. I mellomtiden er det for tiden 30 tariffer tilgjengelig som er £ 250 eller mer billigere.

Vårt råd for britiske husholdninger er å ta avstand fra alt dette ved å ta kontroll. Sammenlign dine nåværende energipriser og bytt til en billigere avtale i dag. Det tar bokstavelig talt fem minutter på nettet, og du kan spare £ 250 eller mer og deretter ignorere all sprøytenarkoman, vel vitende om at du betaler lavere priser.

Den enkleste måten å bytte leverandør på

  1. Gå over til et prissammenligningsside som MoneySupermarket eller GoCompare og se hvilke tilbud som er tilgjengelige i ditt område.

  2. Skriv inn postnummeret ditt

  3. Skriv inn bruksinformasjonen din - For de mest nøyaktige sammenligningsresultatene må du også angi forbruksdetaljene til husstanden din. Du kan få dem av din siste energiregning.

  4. Når du har valgt din nye energileverandør og plan, bekrefter du byttet ved å oppgi full adresse og bankinformasjon (hvis du har valgt en direkte belastningsplan, som vanligvis er den billigste).

Alternativt kan du prøve vår egen NEWSAM -sammenligningstjeneste gratis. Vi har en fullstendig guide hvordan bytte energileverandør her .

beste stedet å selge telefonen din

Les mer

Energisparende rabatter
Betalinger for kaldt vær £ 140 Warm Home Rabatt Når skal du slå på oppvarmingen for vinteren Vinterdrivstofftillegg

Flere pengerbesparende energihack ...

Å flytte til en billigere avtale er åpenbart en smart måte å redusere beløpet du bruker på energi, men det er andre trinn du kan ta også.

Sørg først for at du leverer regelmessige, oppdaterte måleravlesninger. Ikke la leverandøren din bumle sammen med estimerte regninger - sørg for at du bare betaler for det du bruker!

Å sørge for at hjemmet ditt er riktig isolert, er også et utmerket trekk - på den måten mister du ingen varme gjennom hull i vegger eller tak. De Energisparende tillit regner med at det å ha et skikkelig isolert hjem kan spare deg for £ 160 i året på energiregningene dine.

Om vinteren kan det å slå ned termostaten med bare 1 grad slå £ 85 av årsregningen din i henhold til Energy Saving Trust, mens kroppen regner med at det å slå av apparater på riktig måte i stedet for å la dem være i standby, koster oss alle £ 30 i året.

Se til slutt om leverandøren din skylder deg penger - millioner av oss har betalt for mye på regningene våre, og våre leverandører sitter på de ekstra kontantene. Les om hvordan du kan ta tilbake pengene dine her.

Tips for å spare penger for å holde varmen

En eldre mann holder kontanter i hendene
  1. Ikke blokker radiatorer: Unngå å sette sofaen foran radiatoren, da den vil absorbere mye varme, slik at den ikke kan varme opp resten av huset.

  2. Forsegl dørene dine : Slått trekk-eksklusive skum eller gummitape rundt dørene dine og andre sprekker der trekket kommer inn. Du kan kjøpe det på Wickes , B&Q og Hjemmebase for rundt £ 5.

  3. Lag en rissokk: Du kan kjøpe bamser fylt med ris og lavendel som du varmer i mikrobølgeovnen i et minutt eller så som et alternativ til varmtvannsflaske.

    Det er en ganske effektiv måte å få varme inn i noe - absolutt mer energieffektivt enn å koke en vannkoker full av vann. Men i stedet for å bruke 20 pund på en kjøpt butikk, fyll en sokk med ris og lavendel, bind enden og du har din egen håndvarmer.

  4. Lukk gardinene : Å holde dem lukket er en smart - og enkel - måte å holde varmen låst inne. Vurder å investere i termiske gardiner for rommene du bruker mest.

    De er ikke så dyre, og hvis du ikke vil bytte ut nåværende gardiner, kan du bare kjøpe termofôret og feste det til dine eksisterende gardiner. Dette alene kan redusere varmetapet med opptil 25%.

  5. Ta opp varmt: Det sier seg selv, men jo flere lag du har på, jo varmere vil du føle deg.

  6. Luft ut radiatoren din: & apos; Blødende radiatorer & apos; er når du slipper ut luft som har blitt fanget inne. Lukket luft får radiatorene til å ha kalde flekker, noe som reduserer effektiviteten av dem. Du kan blø ut radiatorene selv.

    Følg disse trinnene for å gjøre dette - 1) Slå på varmen 2) Når radiatorene dine er varme, gå og sjekk hver enkelt for å se om alle deler av radiatoren varmes opp 3) Slå av sentralvarmen.

    Fest radiatornøkkelen (du kan kjøpe en på din lokale maskinvarebutikk) til den firkantede biten i midten av radiatorventilen. Vri radiatornøkkelen sakte mot klokken-hvis gass slipper ut, hører du en susende lyd. Når det ikke er mer gass, kommer det ut væske og ventilen må lukkes raskt.

  7. Skru ned termostaten: Slår den ned med 1 grad kan kutte varmeregningene dine med opptil 10 prosent og spare deg for rundt £ 85 i året ifølge Energy-uk.org.

Se Også: