Pat Phelans brutale avkjørsel fra Coronation Street avslørte: Morderisk byggherre blir knivstukket til DØD av erkefiende Anna Windass etter å ha skutt sin egen datter

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Coronation Street sin formidable skurk Pat Phelan møtte endelig skaperen sin i en actionfylt, blodsprutet finale som endte med kald, hard hevn.



Den psykotiske byggherren, som hevdet fire ofre i løpet av sin tid på brosteinene, ble drept av erkefiende Anna etter at hun kastet en kniv i brystet hans.



Til tross for at han skjøt både datteren og Michelle Connor, var Phelan den eneste personen som ble båret bort i en kroppspose.



Phelan, spilt av skuespiller Connor McIntyre, var på bristepunktet i kveld etter å ha innsett at han hadde skutt datteren Nicola.

Anna Windass myrdet Phelan brutalt i kveld

hva skjedde med viola beach

Les mer



Siste såpehistorier
Antony Cotton på Sean hjemløse historie Skuespiller om hvordan voldtektsplott hjalp ofre Corrie -stjernen i David Platts fremtid Carmel mister kontrollen over EastEnders

I panikk bar han sin bevisstløse datter til bistroen for å tvinge noen til å hjelpe ham. Imidlertid havnet Phelan også fanget og tok bruden Michelle som gissel.

Men etter å ha spilt inn på kjøkkenet med Michelle, befant han seg ansikt til ansikt med fienden Anna, som stakk ham. Phelan var imidlertid ikke ferdig og trakk på avtrekkeren på pistolen hans og Michelle ble skutt.



Da Phelan skled til gulvet, prøvde han å få den siste latteren ved å trekke kniven ut og sikre at Anna ble slått for drapet.

Den mordbyggeren hadde imidlertid ikke satset på at Michelle insisterte på at hun ville fortelle politiet at Anna hadde gjort det i selvforsvar.

laura brun eks på stranden

Michelle Connor ble fanget i kryssild (Bilde: ITV)

Anna sto deretter triumferende over ham da lyset bleknet fra øynene hans og hvisket at hun hadde vunnet.

Skuespiller Connor regner med at Phelans død var en passende slutt på hans terrorperiode.

'Seerne fortjener den lønningen fordi de elsker ham eller hater ham, vi har tatt dem på et godt år, og vi har frustrert dem, underholdt dem og gledet dem i like stor grad, så det måtte komme til en konklusjon,' sa han . 'Og jeg føler også at den måtte være avgjørende fordi den måtte firkantet sirkelen når det gjelder Anna -historien; hun måtte være med for å balansere disse skalaene.

'Den neste skitten, hvem det måtte være eller hvilken form det måtte ha, må fortsette med virksomheten sin i stedet for at det handler om hvorvidt Phelan fortsatt er der.'

engel nummer 1133 betydning

I løpet av sin tid på brosteinene myrdet Phelan Luke Britton og Andy Carver kaldt blod. I mellomtiden så han Michael Rodwell få et hjerteinfarkt og dø og tvang Andy til å drepe Vinny Ashford.

Phelan prøvde desperat å få den siste latteren

Men Anna seiret da Michelle fortalte at hun ville støtte henne

x-faktor-deltakere 2011

Phelan døde en dramatisk død

På spørsmål om hvordan det hadde vært å filme, sa han: «Flott, det ble filmet over to hele uker. Pat Phelan er på sitt mest formidable når han er stille, men de fysiske tingene er også en del av ham, det er eksplosjonen med ham som kommer fra.

'Whitehaven var interessant fordi jeg er livredd, men jeg hadde jobbet med mannskapet før og hadde tillit til dem, men jeg hang på kanten og jeg er glad det er en redningsskøyte der nede. & Apos;'

Phelan ble tatt bort i en kroppspose

Eileen og Anna holdt hendene mens de så ham bli tatt bort

Så vil han savne å spille den beryktede skitten?

'Jeg kommer aldri til å unnslippe ham, er jeg? Og jeg er veldig glad for alt dette. Men savner du å spille ham? Jo, han er en godbit, ikke sant, og han tilbyr så mange muligheter, svarte Connor.

winona ryder og johnny depp

'Men det er sikkert å jobbe i studioet mitt, The Alamo. Og jeg er registrert for Manchester panto, så jeg og Les Dennis skal spille de stygge søstrene på Askepott - for et vakkert kontrapunkt og den perfekte motgift. '

*Coronation Street kommer tilbake mandag kl. 19.30 og 20.30 på ITV

Se Også: