Kvinne som barberer seg daglig vokser 'hipsterskjegg' etter å ha droppet barberhøvelen da hun fant kjærligheten til en fantastisk modell

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nova Galaxia brukte 10 år på å barbere ansiktet før hun vokste skjegget(Bilde: PA Real Life)



En kvinne har avslørt hvordan hun nå har tillit til å vokse et 'hipsterskjegg' etter et tiår med barbering av ansiktet.



Nova Galaxia, som har polycystisk ovariesyndrom (PCOS), har blitt mobbet i årevis, men har nå funnet kjærligheten med en fantastisk modell.



Ash Byrd, 25, godtok øyeblikkelig en date med Nova, 26, som tok en tilnærming etter å ha sett modellen i et moteshow.

Et par i seks år, Ash, fra Virginia Beach, Virginia, USA, sa om videotranskriberer Nova, 26: Jeg elsker skjegget hennes. Det er en del av oss som et par nå.

Ja, folk stopper og stirrer på oss, ser på oss gå nedover gaten og stille tilfeldige spørsmål fra Nova for å avgjøre kjønnet hennes, men hun har aldri vært lykkeligere, og det gjør meg stolt.



beste fotspa uk

Nova har omfavnet ansiktshåret etter å ha funnet kjærligheten (Bilde: PA Real Life)

Jeg elsker henne, skjegg og alt.



Nova's PCOS betyr at hormonelle ubalanser får henne til å utvikle cyster på eggstokkene og vokse overflødig ansiktshår.

Hun var 11 da menstruasjonen startet, de stoppet plutselig, et år senere, og ble aldri gjenopptatt - noe som har blitt tilskrevet å ta p -piller for å regulere hormonene hennes for PCOS som tenåring.

Hun begynte også å utvikle ansiktshår, som hun barberte seg og fikk diagnosen PCOS, da hun var 15 - bare fortalte sine nærmeste om tilstanden hennes.

En gutt i klassen min på videregående skole pekte på ansiktet mitt og sa at jeg hadde et bedre skjegg enn han sannsynligvis noen gang ville ha, husket Nova.

Nova med kjærligheten, Ash Byrd, som hun møtte for seks år siden (Bilde: PA Real Life)

På dette stadiet barberte jeg meg hver eneste dag før skolen. Det begynte å bli skikkelig tykt, og jeg ville få panikk hvis jeg noen gang hadde glemt barberhøvelen min når jeg sov.

Jeg stod opp tidlig og barberte meg, og lot som om jeg var desperat etter en dusj, men jeg klarte egentlig ikke å la meg bli sett med skjegg.

Jeg betrodde den langsiktige kjæresten min den gangen, men bortsett fra det var det få som visste det. Det var min mørke hemmelighet, på grunn av presset fra samfunnet på kvinner om å barbere alt håret og passe seg.

Jeg var bekymret for at folk ville tro at jeg var en freak hvis jeg lot håret vokse ut.

Men Nova's liv endret seg etter å ha funnet mot til å be Ash, som ikke identifiserer seg som mann eller kvinne, på en date i 2012.

I oktober i fjor kastet Nova barbermaskinen og bestemte seg for å vokse skjegg (Bilde: PA Real Life)

Nova sa: Jeg så Ash på rullebanen, og jeg syntes & apos; hvor søt & apos ;. Vi snakket og jeg skjønte at denne flotte modellen og jeg hadde mye til felles.

Jeg spurte Ash, vi dro på date og bodde sammen tre måneder senere.

I løpet av uker med dating delte Nova sin hemmelighet, med partner Ash som svarte: 'Jeg vil elske deg uansett.'

pete og sophie gogglebox

Gode ​​nyhetshistorier som dette skjer med oss ​​alle hver dag - men ikke treff overskriftene

Annonsørinnhold fra Cancer Research UK

Vi har slått oss sammen med Cancer Research UK for å skaffe midler til kampen mot sykdommen og for å dele og feire gode nyhetshistorier som skjer akkurat nå for pasienter og overlevende over hele landet.

Gode ​​nyheter kan være å motta positive testresultater eller øyeblikket håret vokser tilbake for første gang etter kjemo.

Takket være veldedigheten - som ikke mottar statlige midler til forskningen - har britisk kreftoverlevelse blitt doblet de siste 40 årene.

kendra wilson sextape

Men det er så mye som fortsatt må gjøres for at Cancer Research UK skal bringe flere gode nyheter til flere mennesker hver dag.

For å donere og hjelpe flere mennesker til å overleve eller for mer info besøk cruk.org

Da de møttes, barberte Nova ansiktet, ryggen, brystet og bena.

Hun fortsatte: 'Det ble for mye. Jeg begynte å snakke mer om tilstanden min og fortelle venner at jeg barberte ansiktet mitt.

'Det var da jeg innså at jeg ikke var alene, og alle elsket meg for meg, ikke for måten jeg så ut.

Et stort vendepunkt kom i fjor da den britiske kvinnen Harnaam Kaur, 24, som også har PCOS, traff overskriftene etter at hun modig vokste ut skjegget og snakket om tilstanden - inspirerende Nova til å følge etter.

Så 31. oktober 2017, støttet av Ash, kastet hun barbermaskinen bort og omfavnet ansiktshår - og har aldri sett seg tilbake.

Hun sier at hun er lykkeligere nå enn hun noen gang har vært (Bilde: PA Real Life)

Det var skummelt i starten, men nå elsker jeg skjegget mitt. Jeg shampooer og pleier det hver dag og sørger alltid for at det har blitt vakkert børstet for at det skal se best ut, sa hun.

Folk snakker ikke om PCOS, selv om det er veldig vanlig og jeg vil at flere kvinner skal innse at de ikke er alene.

Til tross for noen negative reaksjoner fra fremmede, har Nova fått mange positive kommentarer om skjegget - ikke minst fra Ash, som sa at det så 'søtt' ut.

Folk vil komme til meg og stille virkelig tilfeldige spørsmål, bare slik at de kan høre meg snakke og se om stemmen min hjelper dem med å bestemme kjønnet mitt, sa hun.

Jeg har mottatt noen grusomme kommentarer fra fremmede og troll på nettet.

'Folk har anklaget meg for å late som om jeg er kvinne, eller de tror jeg er transseksuell, men jeg bryr meg ikke. Det er ikke en fornærmelse å være trans, det er jeg bare ikke - jeg er en homofil kvinne.

Uansett, med hipsterskjegget mitt, føler jeg meg lykkeligere nå enn jeg noen gang har vært. Jeg er sammen med noen jeg elsker, som støtter min beslutning og elsker meg for meg og skjegget mitt.

Jeg aner ikke når jeg skal slutte å dyrke den. Det er en del av meg nå, og jeg elsker det.

Og Ash, som også jobber deltid i en smørbrødbutikk, er full av ros for Nova nye utseende.

Ash la til: Jeg finner skjegget hennes skikkelig kresent når vi kysser, men på en god måte. Jeg har ikke fortalt mamma om ansiktshåret hennes ennå, men hun vil finne ut når vi ser henne neste gang.

beste ps4-spill 2016

Det er en del av hvem Nova er nå, hun er så trygg og det er veldig attraktivt også.

Se Også: