Kara Tointon og Artem Chigvintsev ankommer Strengt siste arm i arm - til tross for splittet rykte

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kara Tointon og Artem Chigvintsev

Kara Tointon og Artem Chigvintsev(Bilde: FameFlynet.uk.com)



Kara Tointon og Artem Chigvintsev har slått unna rykter om at romantikken deres er på stein ved å slå opp til Strictly Come Dancing-finalen arm-i-arm.



Tidligere EastEnder Kara, som møtte beau hennes på showet for tre år siden, lo mens hun gikk inn i Elstree Studios med den profesjonelle danseren.



Kara så på når Artem kom som nummer to på showet med Corrie -skuespilleren Natalie Gumede, og tapte på det berømte glitterballpokalen til WAG Abbey Clancy.

Forholdet deres ble antatt å være over med skuespilleren Kara som stemte hennes danserelsker 'besatt av Strictly'.

Man trodde den russiske danseren planlegger å reise alene til LA til våren, og det sies at duoen lever stort sett separate liv.



hva skjedde med ted bundy
Natalie Gumede

Natalie og Artem i går kveld (Bilde: BBC)

Kara, 30, har vært iøynefallende fra hennes fravær under innspillingen av denne serien, og Artems nåværende dansepartner, Natalie Gumede, nektet nylig å kommentere rykter om et brudd mellom kjæreste og kjæreste.



03:00 ble fortalt: Det har vært litt steinete mellom dem nå i noen få måneder, men de har prøvd å løse problemene sine.

Ingen ønsket å kaste inn håndkleet, men Artem fortalte venner at de faktisk brukte tiden på romantikken sin for noen måneder siden. De drev rett og slett fra hverandre.

falsk brunfarge har gått galt

De forblir gode venner, og Artem bor fremdeles hos Kara. Og til det ytre ordet legger de på en front, og insisterer på at alt er bra i det minste til Strengt er ferdig.

Kara dukket opp på BBC1 -showet i går kveld for å snakke om hennes Strictly -opplevelse, men nevnte ikke Artem.

Til tross for dette har Kara, som spilte hovedrollen i den nye indiefilmen The Last Passenger, ivrig støttet 31-åringen og hans kjendispartner Natalie, og tweetet regelmessig for at seerne skulle stemme dem gjennom hver uke.

Kara Tointon og Artem Chigvintsev- Strictly Come Dancing

Tilbake da han vant i 2010 med Kara (Bilde: PA)

Hun møtte også eks-Corrie-stjernen under en jentekveld ute med Denise Van Outen og Kristina Rihanoff i helgen.

En rekke strengt fødte par har truffet skidene.

Den tidligere Hollyoaks -skuespilleren Ali Bastian og hennes danseproff, Brian Fortuna, ble sammen i 2009, men skilte seg et år senere.

Joe Calzaghe og Kristina Rihanoff koblet til samme år –2009 - etter at bokseren dumpet kjæresten sin en uke i showet. Men paret delte seg tidligere i år.

hva betyr 3 11

Danseren Flavia Cacace dumpet sin profesjonelle partner på 11 år, Vincent Simone, og begynte å date kjendispartneren Matt? Di Angelo etter at de ble paret i 2007. De skilte seg tre år senere før Flavia gikk videre til Brit -skuespilleren - og 2010 Strictly partner - Jimi Mistry. Puh!

En talsmann for Strictly nektet å kommentere Artem og Kara.

Se Også: