Hvilken kanal er Hertha Berlin vs Liverpool? Oppstartstid, TV og detaljer om direktesendinger

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Liverpool tar imot Hertha Berlin i sin andre 90-minutters kamp på pre-season, mens de fortsetter forberedelsene til den nærgående Premier League-kampanjen.



Jurgen Klopps Reds er basert på en treningsleir i de østerrikske åsene og tok imot Mainz i sin første fulle vennskap, og vant 1-0 takket være Luca Kilians sene selvmål.



Liverpool har også konkurrert om to 30-minutters kamper mot den østerrikske klubben Wacker Innsbruck og det tyske Stuttgart, og utlignet begge mini-vennskapskamper 1-1.



Starten på den nye sesongen er drøye to uker unna, og Klopp har tre gjenværende kamper for å sette spillerne sine igjennom.

De røde kommer tilbake til Merseyside for å møte det spanske Athletic Bilbao og Osasuna i begynnelsen av august, men først møter de et annet Bundesliga -lag i Hertha.

Klopp har tre gjenværende kamper før sesongen for å fullføre planene for den nye sesongen

Klopp har tre gjenværende kamper før sesongen for å fullføre planene for den nye sesongen (Bilde: Liverpool FC via Getty Images)



Når er Hertha Berlin vs Liverpool?

Kampen er planlagt til den litt uvanlige avsparkstiden klokken 19.20 BST torsdag kveld.

Kampen spilles påTivoli Stadion Tirol, som er hjemmet til Liverpools forrige sesongmotstandere Wacker Innsbruck, i det vestlige Østerrike.



Hertha Berlin TV -kanal og livestream

LFCTV GO har eksklusive kringkastingsrettigheter for det vennlige spillet.

Dekningen på plattformen begynner klokken 18.30, mens de med de relevante abonnementene også kan stille inn på LFCTV via Sky og Virgin Media.

Team nyheter

Xherdan Shaqiri og Thiago Alcantara ankom Liverpools base onsdag ettermiddag etter at de fikk forlenget ferie etter Sveits og Spanias kampanjer under Euro 2020.

Når det er sagt, virker det usannsynlig at Jurgen Klopp vil kaste duoen tilbake i kampen umiddelbart.

Joel Matip forsterket sin retur fra en større ankelskade for å starte på midtstopp sammen med nye signering Ibrahima Konate mot Mainz.

Trent Alexander-Arnold var også frisk nok til å starte på høyreback etter å ha overvunnet en lårskade.

Men det var ingen tegn til Matip's defensive kolleger Virgil van Dijk og Joe Gomez, hvor duoen rehabiliterte fra langvarige kneskader.

Andre steder er kaptein Jordan Henderson fortsatt på ferie etter å ha nådd finalen i Euro 2020 med England, det samme er Roberto Firmino, Alisson og Fabinho, som nådde Copa America -utstillingsstykket med Brasil.

Vil du ha en eksklusiv forhåndssesong av klubben din - både i innboksen og gjennom brevkassen din? Gå hit for å finne ut mer og sikre kopien din.

Som sådan kan Caoimhin Kelleher få hanskene, og Alex Oxlade-Chamberlain kan fortsette i rollen med falsk ni, flankert av Mohamed Salah og Sadio Mane.

Men Diogo Jota presser på i minutter etter at han kom tilbake til trening, og Klopp kan velge å starte den portugisiske spissen midtstopp.

På midtbanen ser det ut til at Naby Keita og James Milner kommer til å starte, mens Curtis Jones og Harvey Elliott kan ta tredjeplassen.

Se Også: