Hvem vant MasterChef: The Professionals? Stu Deeley kåret til mester i 2019

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Stu Deeley er blitt kronet til MasterChef: The Professionals & apos; Mester i 2019.



27-åringen er den 13. profesjonelle kokken som blir tildelt tittelen etter å ha imponert dommerne Marcus Wareing, Monica Galetti og Gregg Wallace med sine tre siste baner i finalen.



Etter seieren sa Stu at han ikke kunne tro at han hadde vunnet konkurransen.



Han sa: Jeg kan ikke tro det. Jeg har aldri vunnet noe i mitt liv, så å vinne dette i dag er en så uvirkelig følelse. Jeg er så, så glad.

Det er en god følelse at maten min er av en stil som folk forstår. Det er alt jeg ønsket. Det har ærlig talt vært en av de beste tingene jeg har gjort i livet mitt. Jeg vil at den buzz og spenningen skal fortsette.

Michelin-stjernekokken Marcus beskrev Stu's mat som 'vågal' mens den kjente kokken Monica sa at han var den 'komplette pakken'.



Gregg la til: 'Jeg elsker Stu's mat. Her er en gutt som har vokst opp i Birmingham og har blitt forelsket i smakene som omringet ham. Det er et skikkelig Stu-originalstempel over alt han gjør. Det er annerledes og det er strålende.

Stu hadde vært oppe mot andre kokker Exose Grant Lopo-Ndinga, 22 og Olivia Burt, 24,



'Han lager mat i en egen stil. Jeg har ikke noe imot å si det, jeg tror han er unik. '

Stu hadde vært oppe mot andre kokker Exose Grant Lopo-Ndinga, 22 og Olivia Burt, 24, i et forsøk på å vinne kronen.

De tre siste kursene hans begynte med en forrett av en soya- og mirinrøkt lakselot, med sprø lakskinn, cherrytomater marinert i dashi eddik, chili-smaksatt taramasalata, røkt mandel og sorrel, servert med en dashi-infisert tomatessens.

Menyen hans begynte med en soya- og mirinrøkt laksebototin

Stuens kjærlighet og rosmarinpyntede marsvin

Gregg stemte retten som 'utrolig' mens Monica sa at den var 'deilig'.

Neste opp var hans hoveddel av kjærlighet og rosmarin-pyntet marsvin, toppet med en gjærhasselnøttsmuler, soyaglassert marsvinlår, høna av tresoppene, knølselleripuré, knoldselleri-barigoule, kjærlighetsemulsjon og en krydret marsvin.

Marcus berømmet retten for å være 'helt enestående'.

Han sprutet: 'Det er sannsynligvis en av de beste marsvinrettene jeg noen gang har spist.'

Stu avsluttet menyen med en informasjonskapsel og melkinspirert dessert

Les mer

Topp mathistorier
McDonalds lanserer det første veganske måltidet noensinne Cadbury Creme Egg Curry Å spise sjokolade kan forbedre søvnen Nye fordøyelsessmaker fra McVitie

Til slutt var det desserten hans som var inspirert av hans kjærlighet til melk og kaker. Den inkluderte en cep- og melkesjokoladekake, støvet i kaffepulver, en melkesjokolade og yoghurtkrem, en cookie -cuille, cep karamell, kaffegel, saltet iskrem og en kaffe og melk og skum.

Når han snakket om MasterChef-opplevelsen, sa han: 'Jeg er en person som noen ganger mangler selvtillit, og jeg liker ikke å presse meg selv i rampelyset. Det er derfor jeg valgte å delta i konkurransen; for å vise den lille gutten min at hvis du vil ha noe, må du møte frykten din og gå og hente den. Den mest utfordrende delen for meg var ferdighetstesten. Jeg sluttet akkurat å tenke som en kokk!

'Å vinne er ikke noe jeg noen gang trodde jeg kunne gjøre. Det har vært en fantastisk følelse å gå hver runde og slå mine egne forventninger.

Når Jack ser dette på TV -en, tror jeg ikke han vil forstå hvor vanskelig det har vært å være borte fra ham. Men det er verdt det. Jack kommer til å være stolt av faren sin!

Se Også: