Når begynner 1D Day og hva kan du forvente av direktesending?

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

1D -guttene gjør seg klare for den beste livestrømmen noensinne(Bilde: IF)



Det lover å bli den hotteste datoen på kalenderen for hver One Direction -fan over hele verden.



Og med en håndfull topp showbiz-venner i kø for å hjelpe det nydelige guttebandet med å blåse sine lojale følgere & apos; 1D Day ser ut til å bli den største live-streamede hendelsen noensinne.



santander ppi butikkkort

Du kan se den med oss ​​på vår liveblogg - og fortsette å sjekke oss for alt som skjer underveis.

Så, når er 1D -dag?

Avhengig av hvilken tidssone du bor i, er det enten lørdag 23. november eller søndag 24. november. For Storbritannia vil arrangementet finne sted på lørdag mellom 19.00 og 02.00 (GMT).

Hvem sender det?

1D Day vil bli streamet over hele verden på YouTube og Google+, så One Direction -elskere i alle hjørner av kloden vil kunne se live samtidig. Den blir også sendt direkte til Doctor Who Live: The Afterparty på BBC3.



En retning

En retning (Bilde: Twitter)

Hva venter på fans?

Bak kulissene, eksklusive spor fra deres nye album Midnight Memories, Guinness World -rekordforsøk og fantastiske spesielle gjester, inkludert Robbie Williams, Celine Dion, Simon Cowell, Piers Morgan og The Muppets.



Fans som har deltatt i 1D Day -utfordringer de siste ukene vil også få sjansen til å få øye på arbeidet sitt på skjermen, og folk vil bli med på moroa ved å bruke hashtaggen #1 DDayLive, sveip på skjermen for å få belønninger med Zappar -appen eller spill sammen med den offisielle 1D Day -quizen.

Noen heldige fans vil til og med få den ultimate muligheten til å henge med gutta og delta live i strømmen. Bandet vil overraske 1Ders ved å droppe inn på sine Google+ Hangout-fester og chatte live ansikt til ansikt i en spesiell funksjon som heter One Big Drop In.

angel di maria arsenal

Fortell meg linkene

1D Day kan sees i alle land ved å besøke:
www.google.com/+onedirection eller www.youtube.com/onedirection .

For å finne ut hvordan du henger med guttene på besøk www.google.com/+onedirection for mer informasjon.

preston de vanlige guttene

Gleder Harry, Liam, Niall, Zayn og Louis seg til det?

Liam Payne snakket om 1D Day og sa: '1D Day handler om å gi tilbake til våre fantastiske fans for å ha støttet oss de siste tre årene. Da vi foreslo det trodde vi aldri at noen ville slippe oss løs LIVE hele dagen - vi kan ikke vente. '

Så tøm dagbøkene og forbered deg på å ta plass foran datamaskinene. Det kommer til å bli den beste livestreamen noensinne.

Hvis du ikke kan vente, kan du klikke nedenfor for å se en smakfull smak av hva som kommer.

Se Også: