Andrew Tate antyder at 'sofistikerte' forhandlinger er i gang med Jake Paul

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Andrew Tate er fortsatt forsiktig i en kamp med Jake Paul, men har antydet at 'sofistikerte' forhandlinger finner sted.



Den kontroversielle tidligere kickbokseren Tate har blitt berømt de siste årene på sosiale medier, og har kalt ut YouTube-stjernen Paul for en boksekamp ved flere anledninger. Paul har kjempet fem ganger som profesjonell og skulle kjempe mot Hasim Rahman Jr forrige helg på Madison Square Garden men kampen ble avlyst.



Rapporter hevdet at Paul var nå målrettet en kamp med Tate etter tidligere å ha benektet at han til og med visste hvem stjernen var. Det ser ut til at Tate antyder at begge fighter-partene forhandler om en kamp. 'Jeg vet at alle vil ha det,' svarte Tate da han ble spurt om en kamp med en av Paul-brødrene på en Twitch-stream med Adin Ross. 'Dette er sofistikerte forhandlinger som involverer mange parter, så vi bør ikke snakke om det her.'



maur mcpartlin og lisa armstrong

Til tross for at Tate ser ut til å antyde at sofistikerte samtaler kan være i gang, fortalte en talsperson for Tate NEWSAM Slåss forrige uke: «Det er foreløpig ingen produktive samtaler med Jake Paul sitt team angående en kamp mellom ham og Andrew. Vi er klar over at på grunn av økningen i Andrews popularitet er det en kamp verden ønsker å se; men på dette tidspunktet er det ingenting å rapportere.

 Både Jake og Logan Paul har ropt Andrew Tate
Både Jake og Logan Paul har ropt Andrew Tate ( Bilde: Twitter/LoganPaul)

'Vi har også blitt klar over at Jake Paul og teamet hans har til hensikt å kalle Andrew ut via en samling av YouTube/ Instagram videoer; Men som nevnt før har det ikke vært noen offisielle samtaler om en kamp.' En kamp mellom paret vil sannsynligvis generere stor interesse med Tate som har en bred bakgrunn innen kampsport.

Tate hevder å ha hatt 87 kamper som kickbokser med sin liste over seire inkludert tidligere UFC-utfordrer Luke Barnatt. Han har også nylig hevdet å ha hatt tre kamper i MMA med tre seire.



Vil du heller se Jake eller Logan Paul kjempe mot Andrew Tate? Gi oss beskjed i kommentarfeltet under

Pauls bror Logan har også erklært sin interesse for å møte Tate i en boksekamp og har allerede bekreftet planen sin om å returnere til ringen i desember. Søsknene planlegger å sende en melding til stjernen via Logans Impaulsive podcast denne uken som kan utløse mer formelle samtaler.



simon cowell og cheryl cole

Tate har tidligere antydet at han ikke har noen fiendskap mot Paul, men at han ville være villig til å gå i ringen for å avslutte kampkarrieren. 'Jeg misliker ham ikke, jeg forstår ham, men jeg vil gjøre noe klart, jeg ville fortsatt sparke den levende faen ut av Jake Paul ,' han fortalte The Fellas podcast.

«Jeg er ikke en oppvasket UFC-fighter, og jeg er ikke mindre enn ham, jeg ville slått den levende skiten ut av ham, og hvis han vil kjempe, vil jeg kjempe mot ham hvilken som helst dag. **ng uke. Han er bare veldig smart med sin «Jeg er bare en YouTuber-vinkel».

man utd avspark tid

Se Også: