Kjæresten til X Factors Fleur East sparte fengsel etter å ha innrømmet å ha håndtert nesten 14 000 pund stjålet gods

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fleur East og kjæresten

Fleur Easts kjæreste unngår fengsel(Bilde: WENN / CENTRAL)



X Factor -stjernen Fleur Easts kjæreste ble i dag skånet for fengsel for å ha håndtert nesten 14 000 pund med designerhåndvesker fra Selfridges.



Marcel Badiane-Robin, 28, som innrømmet å ha vært tiltalt for håndtering av stjålne varer i forrige måned etter at han ble tatt med åtte Celine-vesker stjålet av en tidligere Selfridges-ansatt Yannick Nlate (24), ble dømt i Southwark Crown Court onsdag.



Vesker, til en verdi av 13 700 pund, ble funnet i hans hjem i Limehouse, øst i London, etter at de ble stjålet fra butikkens filial i Oxford Street.

Fleur Easts kjæreste ble dømt i dag (Bilde: PA)

Bilde viser Marcel Badiane-Robin i retten

Marcel Badiane-Robin i retten (Bilde: CENTRAL NEWS)



england vs montenegro tv

Dommer Stephen Robbins dømte Badiane-Robin en fengselsdom på 12 måneder, betinget av to år, og sa: 'Du kom så nær som mulig for å gå rett i fengsel.'

Ms Beth O & apos; Reilly, som forsvarte Badiane-Robin, sa: 'Han er en universitetsutdannet som studerte i Paris for å ta en handelsutdannelse.



'Han har startet sitt eget motemerke for tre år siden, og han vet at denne handlingen var enorm dum.'

billigste ferier med alt inkludert 2017

Paret har vært sammen siden før Fleur traff den store tiden (Bilde: WireImage)

Hun fant berømmelse på X Factor i 2014 (Bilde: WireImage)

Dommer Robbins berømmet Badiane-Robin for å ha 'god fornuft til å erkjenne skyld' og beordret ham også til å påta seg 250 timers ulønnet arbeid.

Badiane-Robin, fra Salton Square, Limehouse, innrømmet å ha håndtert stjålne varer.

Nlate, på Draycott Avenue, Harrow, har innrømmet to forhold for innbrudd.

Han ventes å bli dømt senere i dag.

Fleur East, 28, som ble kjent for X Factor for to år siden, innrømmet den gangen at hun var klar til å slå seg til ro med Marcel.

Leann Wright-Philips

Hun sa til NEWSAM TV: 'Vi har ingen planer om å gifte seg for øyeblikket, men vi får se hvordan det går,' fnisset hun. 'Hvis han spurte meg, ville jeg ikke si nei, definitivt ikke. Jeg vil si ja. '

Hun beskrev kjæresten sin og sa: 'Han er en sånn person som er så vanskelig å kjøpe for fordi han har alt han trenger. Men jeg ville nok unne ham en avslapningshelg fordi han jobber veldig hardt.

Se Også: