Ian Wrights kjærlighet angrer etter å ha fått åtte barn med fire kvinner

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det var ikke noe jeg med vilje gjorde. Jeg er en kjendis ... Get Me Out Of Here -stjernen Ian Wright innrømmet en gang av de åtte barna han fikk til fire forskjellige kvinner.



Den tidligere Arsenal -fotballspilleren innrømmet at det tok ham til han var 52 år for å 'lære seg hva kjærlighet er', og etterlot seg et spor av knuste hjerter i kjølvannet - giftet seg, jukset og fikk en datter han ikke ser.



gareth parry musikklærer

Han var bare 19 da han først ble pappa etter å ha adoptert kjæresten Sharon Phillips & apos; sønn Shaun.



Ian for sin egen 6ft 2in stepdad - som var en fornærmende gambler og drikker - sa Ian at hans erfaringer lot ham føle seg pliktig til å adoptere toten, som i likhet med faren hans nå er fotballspiller.

Ian Wright har åtte barn av fire forskjellige kvinner

Ian Wright har åtte barn av fire forskjellige kvinner (Bilde: Getty Images)

Jeg hadde ingen jobb, og ingen midler, men jeg tok ham på fordi det var det riktige å gjøre, sa han til The NEWSAM i september.



Sønnen Bradley, også en fotballspiller, ankom kort tid etterfulgt av Brett, noe som gjorde Ian til en far til tre på bare 21.

Da han vokste opp, hadde han ikke engang ønsket seg barn, men fortalte i sin selvbiografi, A Life In Football, hvordan det så ut til å være det.



Han var allerede far til tre da han signerte for Arsenal

Han var allerede far til tre da han signerte for Arsenal (Bilde: Getty)

'Da jeg var yngre, pleide jeg å gå rundt med Shaun og Bradleys onkel, Norman, Sharons bror, og han hadde kjærester og barn overalt. Jeg absorberte det liksom, og det føltes nesten som om det var det folk gjorde, 'skrev han.

'Denne sover med den, han har barn med henne, henne og henne, hun har barn med ham og ham. . . du drar til Jamaica, det er det samme.

'Jeg sier ikke at det er den beste måten å leve på, og egentlig falt jeg i det i stedet for å gjøre det til et valg.'

Ting flommet sammen med Sharon, og som 22 -åring kontaktet han igjen med barndomsvennen Debbie, som bodde på veien fra ham i det sørøstlige London da de var seks.

tyson fury vs deontay wilder time uk
Ian og Debbie deltar på A Bug & s livspremiere med sønnen Stacey

Ian og Debbie deltar på A Bug & s livspremiere med sønnen Stacey (Bilde: PA -arkiv/PA -bilder)

Hun skulle bli den første fru Wright, og da fotballkarrieren tok fart feiret de med et luksusbryllup på Mauritius og flyttet inn i et idyllisk herskapshus i Surrey.

Sønnen deres Stacey ble født i 1994, men tre år senere krasjet Debbies verden da det kom fram at Ian hadde hatt en affære med en kvinne han møtte gjennom TV -arbeidet.

En hjerteskjæret Debbie sparket Ian ut av huset og nektet å ta hans innbringende telefonsamtaler.

Ian og Debbies ekteskap ble avsluttet etter at han fikk et barn med en annen kvinne

Ian og Debbies ekteskap ble avsluttet etter at han fikk et barn med en annen kvinne (Bilde: PA -arkiv/PA -bilder)

Men hun ville at sønnen skulle ha to foreldre og gikk med på å gi ham et nytt skudd, og ønsket datteren Bobbi-Lee velkommen snart etterpå.

Hjertesorgen var imidlertid langt fra over.

'Kanskje naivt, jeg trodde også at han aldri ville gjøre det igjen. Det var dessverre ikke tilfelle, sa hun til Daily Mail i 2008 og avslørte hvordan hun fikk vite at han hadde far til et annet barn under en annen affære.

'Jeg vil ikke legge skjul på at ekteskapet vårt allerede var i trøbbel - som jeg sa, kan et par virkelig overleve et slikt offentlig svik - men jeg ble ødelagt for å finne ut denne gangen, hans kast hadde mer alvorlige konsekvenser. Denne gangen var det ingen restitusjon, sa hun.

chihuahua tatt av måke

For Ian innrømmet han at han hadde blitt fanget av kulturen med umiddelbar tilfredsstillelse som så ofte er knyttet til fotballspillere & apos; bor.

Ians sønner Shaun (bildet) og Bradley er nå også fotballspillere

Ians sønner Shaun (bildet) og Bradley er nå også fotballspillere (Bilde: EMPICS Sport)

'Det var mens jeg spilte for Arsenal, og alt gikk så bra for meg at jeg ble litt revet med meg selv på grunn av all oppmerksomheten jeg fikk, pengene jeg ble betalt og med så mange mennesker over meg, skrev han på boken sin og innrømmet at han ikke ser Coco.

'Jeg ble fanget av alt dette og jukset den første kona, Debbie, som ødela ekteskapet mitt. Det var en virkelig fryktelig periode.

'Hvis det noen gang har vært en tid i livet jeg skulle ønske jeg kunne forandre meg, ville det være det.'

I mellomtiden slo Cupids pil igjen da Ian møtte nåværende kone Nancy på en pub og hun nektet hans fremskritt.

Ian giftet seg med andre kone Nancy i 2011

Ian giftet seg med andre kone Nancy i 2011 (Bilde: Getty Images Europe)

'Frøken min visste ingenting om fotball,' avslørte han på I & apos; m A Celeb.

'Jeg møtte henne på en pub i Notting Hill, det var den største typen mugging når det gjelder å møte noen. Jeg sier ikke at jeg er Brad Pitt, men hun mugget meg så vakkert at jeg visste at hun var den. '

De giftet seg i 2011 og hadde døtrene Lola og Roxanne, men deres fagforening utløste et stort familiekløft med Ian som innrømmet at han ikke har snakket med søsteren i 15 år etter et krangel om Nancy.

chelsea vs liverpool kanal

Ian sa at bråket hans med Dionne, kjent som Dee, kom da hun og Nancy begge ble med ham på settet for et Channel 4 -program, og han sa til søsteren sin at han ikke skulle lage en fucking scene.

Ekteskapet hans med Nancy har gitt ham fred & apos; han lengtet

Ekteskapet hans med Nancy har gitt ham fred & apos; han lengtet (Bilde: WireImage)

Nancy gikk for å presentere seg selv, og hun tømte henne totalt for folk og sa noe om: 'Jeg må være tro mot niesen min og nevøen, & apos;' fortalte han True Geordie -podcasten.

Dette skjedde da jeg var i det grønne rommet. Da jeg gikk bort til henne, kjente jeg sinne fra tærne. Jeg sa: 'Så lenge vi lever, vil jeg aldri se deg igjen. Den eneste gangen jeg vil snakke med deg er når du ber henne om unnskyldning. '

Og hun sa: ‘Jeg beklager ikke noen.’ Så jeg sa: ‘Det er bra fordi jeg aldri trenger å se deg igjen.’

Men til tross for negativiteten, i Nancy har han funnet The One. Og midt i lykken hans, angrer han også dypt på skaden han tidligere har påført.

Ians kone Nancy Hallam ankommer flyplassen i Brisbane

Ians kone Nancy Hallam ankommer flyplassen i Brisbane (Bilde: Daily Star, , Daily Express)

Les mer

simon cowell før og etter
Jeg er en kjendis 2019
Jacqueline gjenforening med døtre Hva sier Jac og Dan kroppsspråk Fans & apos; hjertesorg over Jacs bekjennelse Romers brogjenforening ikke vist

'Jeg opplevde ikke en enorm mengde kjærlighet fra mamma da jeg var barn, så jeg har måttet lære hva det er og lære å være lykkelig og i fred,' sa han og unnskyldte seg for hvordan han behandlet kvinner før.

'Jeg har satt andre mennesker gjennom fryktelige opplevelser underveis. Hvis folk tror det er egoistisk, så beklager jeg virkelig, fortsatte han.

'Nancy er den perfekte kvinnen, og jeg tåler ikke å være bortsett fra henne og døtrene våre.

Min kjærlighet til dem er ubetinget, og min oppvekst betyr at jeg har mye kjærlighet å gi nå.

Se Også: