Simon Cowells år med Botox og fyllstoffer etterlot ham et permanent 'trist ansikt'

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Eksperter i kosmetisk kirurgi sier at mange års Botox, kinn- og kjevefyllstoffer samt ansiktsløftninger har gitt Simon Cowell et trist utseende.



Dr. Alex Karidis sier Cowell først begynte å se eldre ut i midten av trettiårene og forklarte: Rundt kjeven ser du noen bretter og bretter som skjer, det er den naturlige aldringsprosessen.



Undersøkelse av et bilde av musikkmogulen fra 2006, la dr. Sarah Tonks til: På 46 er det ikke en linje på pannen. Ikke en linje. Så enten har han et veldig stressfritt liv, eller så er det noe Botox der inne. Han har definitivt ikke hatt et stressfritt liv.



Kanskje han har hatt fyllstoff i kjeven, kanskje han har fått ansiktet løftet på dette tidspunktet. Etter å ha holdt Botox -jabben, begynte øyenbrynene i 2012 å falle.

matt baker kym marsh

Foreslåtte at Cowell kan ha forverret utseendet hans med noen dårlige avgjørelser om kosmetisk behandling, la hun til: Han har et volumtap i pannen på begge sider, noe som ikke hjelper hans panne, fordi jo større volumtap du har i pannen, desto lavere er brynene vil være.

Eksperter i kosmetisk kirurgi sier at mange års Botox-, kinn- og kjevefyllstoffer pluss ansiktsløftninger har gitt Simon Cowell et 'trist utseende'.

Eksperter i kosmetisk kirurgi sier at mange års Botox-, kinn- og kjevefyllstoffer pluss ansiktsløftninger har gitt Simon Cowell et 'trist utseende'. (Bilde: FilmMagic)



Legene kommenterer i et TV -program som undersøker hvordan kjendiser har prøvd å holde seg unge.

Dr Karidis legger til et bilde fra 2016: Jeg mistenker at han har hatt fyllstoff for å prøve å løfte enhver form for naturlig sagging som skjer i kinnene ... du kan overdrive ting, og det kan få ansiktet ditt til å se for bredt og unaturlig ut.



Dr Tonks legger til: Før han hadde hatt Botox i pannen og satt rundt øynene.

Eksperter mistenker at Simon har hatt både botox og fyllstoffer

Eksperter mistenker at Simon har hatt både botox og fyllstoffer (Bilde: REUTERS)

det er ingen penger igjen

«Nå ser det ut til at det er gjort et forsøk på å myke opp rynker og linjer rundt øynene hans.

De to tingene sammen her har gitt dette virkelig triste utseendet.

Dad-of-one Cowell kommer ikke på britisk TV i år. Britain's Got Talent ble trukket av sikkerhetsmessige årsaker, men skal returneres neste år.

Legene kommenterer i et TV -program som undersøker hvordan kjendiser har prøvd å holde seg unge

Legene kommenterer i et TV -program som undersøker hvordan kjendiser har prøvd å holde seg unge (Bilde: Presseforening)

Få de siste nyhetene, sladder og spoilere med vårt såpens nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev vil bli levert i innboksen din med de siste kommende historiene, store avkastninger og overraskelsesutganger.

NEWSAM TV -teamet er tilgjengelig for å sikre at du er oppdatert på dusinvis av ukentlige såpespoilere, blank nostalgi og store TV -øyeblikk.

Ikke gå glipp av et øyeblikk fra såpeland ved å registrere deg på e -posten vår her.

de hengte ut krigsflagget

X Factor ble sist sendt i 2019. Cowell, 61, prøver å overtale ITV -sjefer til å bringe showet tilbake med en overhaling.

Andre som dukker opp i Channel 5 to-parter inkluderer Madonna, som forblir bemerkelsesverdig rynket på 60 til tross for at hun ikke er opptatt av kosmetiske prosedyrer.

Kjendiser: Hva har skjedd med ansiktet ditt ?, torsdag, 22.00, C5.

Se Også: