Politiet mister 138 domfelte pedofiler, og mange kan ha flyktet fra landet

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nærmere 140 seksualforbrytere for barn vandrer ukontrollert i gatene etter at politiet mistet oversikten over dem.



Tall fra sjokkregjeringen, som ble avslørt i dag for første gang, viser at 138 dømte pedofiler mangler og myndighetene frykter at mange har flyktet fra landet.



De forsvant alle etter å ha signert seksualforbryterens register, noe som betyr at de var pålagt å varsle politiet om hvor de befinner seg eller om endringer i detaljene deres.



beste klips i hair extensions

Barnas veldedighet NSPCC har krevd at myndighetene holder nærmere øye med pedofile og advarte om at fornyelsesgrader hadde steget de siste årene.

Jon Brown, fra NSPCC, sa i november i fjor: Seksuell krenkelse kan være tvangsmessig. Enhver lovbryter med en historie med overgrep mot barn bør betraktes som en risiko for barns sikkerhet resten av livet. Derfor er det så viktig at de blir sporet nøye av politiet.

De siste tallene, innhentet etter en forespørsel om informasjonsfrihet, viser at Metropolitan Police har mistet de mest registrerte pedofilene, med 40 i London på flukt.



Stor -Manchester -politiet har mistet syv, mens Sussex har seks savnet og West Midlands, Lancashire, Derbyshire og Kent har alle fem på flukt.

Livet i fengsel: Facebook -drapsmannen Peter Chapman (Bilde: PA)



Hjemmekontoret sa at det er 62 852 kjente seksualforbrytere i Storbritannia, og av dem har 30 495 domfellelse for seksuelle overgrep mot et barn.

En av de 138 savnede er Stephen Clare, som ble fengslet for seksuelle overgrep mot en jente på fem og tatt usømmelige bilder av barn.

quiz spørsmål og svar 2020

Etter å ha sonet 18 måneder, signerte Clare registeret og ble overvåket av politiet.

Imidlertid mistet myndighetene ham, og han har ikke blitt sett siden 2002. Han er på barneeksploitasjons- og nettbeskyttelsessenterets mest etterspurte liste.

I 2009, til tross for at han var på registeret, stod Peter Chapman fritt til å myrde Ashleigh Hall, 17, som han møtte på Facebook.

Han forsvant fra Merseyside -enheten som overvåket ham i 2008 og ble ikke funnet før han ble arrestert for Ashleighs drap, i Co Durham. Han ble fengslet på livstid i 2010.

I går kveld sa en talsmann for innenriksdepartementet: Vi har noen av de tøffeste tiltakene i verden for å håndtere seksualforbrytere.

vinner av gullcupen 2020

Vi er fast bestemt på å gjøre alt vi kan for å beskytte offentligheten, og derfor innførte vi i fjor nye tiltak for å styrke og utvide kontrollene av de som er omfattet av seksualforbryterens register.

2.000 overgrepskrav siden Jimmy Savile

Jimmy Savile -skandalen har oppmuntret mer enn 2000 ofre for historisk barnemishandling til å si ifra.

Advokater i saken har blitt oversvømmet med påstander om navn på lærere, leger, vikarer, sjefer, teamledere og familiemedlemmer helt tilbake til 1960 -tallet.

London -advokat Liz Dux sa: Vi har sett en tredobling av krav. For første gang føler ofrene seg i stand til å si ifra.

Advokat i Manchester, Rob Ainscough, la til: Klimaet har endret seg. Folk vil ikke begrave dette lenger.

Se Også: