'' Jeg er bare sløsing med plass ': Siste hjerteskjærende tekst til urolige mamma til fire som overdoserte på mors dag

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Casey-Jo Lee, en mor til fire, slet etter et mislykket ekteskap(Bilde: Cavendish Press (Manchester) Ltd)



En bekymret mamma-av-fire overdose på mors dag etter at hun sendte en nær venn en tekstmelding som sa: & apos; & apos; Beklager, men jeg er bare sløsing med plass. & Apos; & apos;



Casey-Jo Lee, 31, sendte tidligere SMS til andre mamma Anna Jones sent på kvelden og sa: & apos; & apos; Føl deg litt deprimert, jeg kommer til å drepe meg selv i kveld. & Apos; & apos;



Tragisk nok klarte ikke frøken Jones - som bodde i nærheten - å se teksten da hun sov da meldingen kom, hørte en undersøkelse.

Alarmen ble slått morgenen etter da hun svarte på et bank på inngangsdøren hennes for å finne Casey-Jo sine barn som sto på dørstokken hennes.

Det kom frem Casey-Jo sendte også kjæresten sin en tidlig tekst med beskjed: & apos; & apos; du tror aldri hvor mye jeg elsker deg. Når jeg ser bestefaren din, vil jeg fortelle bestefaren din - og du vil tro meg '.



Casey-Jo hadde vært på antidepressiva og ble rådet til å oppsøke en rådgiver (Bilde: Cavendish Press (Manchester) Ltd)

Etterforskningen hørte Casey Jo, fra Crewe, Cheshire hadde gjemt psykisk lidelse som skyldtes et mislykket ekteskap.



Hun hadde brukt antidepressiva, men sov ikke godt og ble anbefalt å gjennomgå rådgivning.

Frøken Jones, som hadde kjent Lee i to år, sa: 'Jeg ville se henne hver dag vi skulle gå på skole sammen og hjelpe hverandre. Hun ville ikke fortelle meg om hun hadde det vanskelig.

'Fredag ​​kveld tok vi en drink sammen, hun ville ikke drikke så mye, hun var ikke en vanlig drikker. Vi hadde en hyggelig kveld sammen - hun dro hjem rundt midnatt. Hun var ok.

'Jeg så henne igjen på lørdag, og det var ingen problemer.

& apos; & apos; Det eneste hun ba meg om var litt penger fordi hun ikke hadde noe i. Vi ville hjelpe hverandre.

'Jeg mottok en tekst rundt midnatt, men jeg sov og sa at hun var deprimert og fortalte at hun skulle ta noen tabletter og skulle gå.

«Hun hadde aldri sagt noe slikt før. Det var et forferdelig sjokk, hun satte alltid et sterkt ansikt på seg.

Casey-Jo sendte sin nære venn en tragisk tekstmelding, men den ble ikke sett i tide (Bilde: Cavendish Press (Manchester) Ltd)

'Vi banket på døren neste morgen, og sønnen hennes kom og datteren og babyen klokken 09.30, de var alene og jeg dro tilbake til huset.

'Jeg gikk rundt og fant henne på kjøkkengulvet. & Apos; & apos;

Casey Jo kjæreste Shaine Tench sa at han kom til å møte Casey på lørdag, men hun ba ham ikke gå da hun var uvel.

Han la til: 'Hun var en veldig god mamma, hun ville være en av de siste menneskene på jorden jeg trodde jeg ikke ville ha gjort dette.

& apos; & apos; Planen min var å sove rundt i hjemmet mitt fordi det var morsdag den følgende, og jeg skulle tilbringe morgenen med mamma, så gikk jeg rundt til Casey-Jo.

«Jeg sa til henne at jeg ville gå rundt og ta barna til parken mens hun lagde middag. Vi snakket utover kvelden, hun hadde det bra da begynte hun å sende avsnitt.

Hun var en veldig god mamma & apos; til hennes fire barn, hørte undersøkelsen (Bilde: Cavendish Press (Manchester) Ltd)

'Hun begynte først med meldinger, og de var opprørende. De ble aldri rettet mot meg, de var bare at hun ikke var fornøyd med livet, hun følte seg nede.

'Utover natten fortsatte jeg å få meldinger, men de begynte ikke å gi mening og ble stavet feil. Jeg fortsatte å svare og fikk ikke noe svar.

'Det gikk frem og tilbake, det ene minuttet var hun helt fin, og det neste var hun ikke. Jeg trodde hun hadde drukket alkohol.

'Hun sa at hun skulle ta en overdose. Jeg begynte å gå til huset hennes og fikk en melding om at 'ikke kom, mamma og pappa er her.'

'På dette tidspunktet begynte meldingene å bli blandet sammen. En melding sa:' Det er Lena & apos; og jeg trodde at noen var der da og passet på henne.

'Hun sendte meg et bilde halvveis i kveld med tabletter i munnen - og straks ringte jeg henne.

'Hun var ganske religiøs og trodde på Gud, og hun edet at hun ikke tok tablettene. Jeg var sikker da Casey sa at det var noe jeg trodde.

Familien hennes sa at det hadde vært mye opprørt & apos; i Casey-Jo sitt liv (Bilde: Cavendish Press (Manchester) Ltd)

'En av de siste meldingene jeg fikk fra Casey leste noe sånt som & apos; du tror aldri hvor mye jeg elsker deg når jeg ser bestefaren din. Jeg vil fortelle bestefaren din, og du vil tro meg & apos ;.

'Jeg mottok en telefon omtrent klokken 10 fra min venn og fortalte meg at Casey-Jo var død. Jeg la først på røret fordi jeg prøvde å blokkere nyhetene. '

Casey-Jo's mor Lena Finney sa: 'Det hadde vært mye opprørt i livet hennes, og hun hadde et dårlig ekteskap.

«Men dette kom helt ut av det blå, hun hadde aldri gjort noe bekymringsfullt før. Søsteren hennes sa at hun hadde gjort noen dumme ting, men ingenting som dette.

Etter å ha registrert en narkotikarelatert død, sa Coroner Janet Napier at i mangel av et skriftlig brev, kunne hun ikke være sikker på at Casey-Jo hadde tenkt å ta sitt eget liv.

som vant cbb 2013

Frøken Napier la til: 'Casey-Jo hadde barn, og de elsket og brydde seg om henne.

'Det var hennes egne handlinger som gjorde at paracetamol- og alkoholnivået var høyt, men jeg kan ikke finne bevis på at hun var dypt deprimert og seriøst tenkte i en ikke-beruset tilstand at hun hadde til hensikt å avslutte livet.

'Vi vet virkelig ikke hva som foregikk i hodet hennes, men hun var dypt opprørt.

'Jeg tror ikke hun var i god form for å ta en passende beslutning. Hun var en veldig god mamma og brydde seg dypt om barna sine og hadde et veldig godt støttesystem.

'Hun var veldig glad for å være i nærheten av familien hennes og hadde også en god nabo.'

  • Hvis du trenger å snakke med noen, er samaritanere tilgjengelig 24/7 ved å ringe 116 123 eller sende en e -post jo@samaritans.org

Se Også: