Twitter ned fordi tusenvis ikke kan komme inn på sosiale medier for andre gang på timer

Twitter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Twitter lider av et brudd som brukere over hele verden sier det

Twitter lider av et brudd ettersom brukere over hele verden sier at de ikke klarer å logge seg på nettstedet for sosiale medier(Bilde: AFP via Getty Images)



Twitter lider av et brudd ettersom brukere rundt om i verden sier at de ikke klarer å logge inn på nettstedet for sosiale medier for andre gang på flere timer.



Den sosiale mediegigantens dashbord sa 'alle systemer operative' fra klokken 17.30 britisk tid lørdag, omtrent en time etter at Twitter Support skrev: 'Vi vet at deler av Twitter fremdeles ikke fungerer for noen av dere.



England slovakia avspark

'Vi løser et problem med serverne våre for å få ting tilbake til det normale snart. Takk for at du følger oss. '

Twitters nettsted for API -status sa at datateamet undersøkte en mulig uregelmessighet i systemet '

Twitter rapporterte også problemer fredag ​​kveld da brukere i Europa, USA og deler av Asia, Afrika og Sør -Amerika ikke klarte å logge inn eller sende tweets.



En kvinne ser på apper på iPhone

Twitter -brukere rapporterte lignende problemer på fredag (Bilde: Getty Images)

Selskapet twitret den gangen at brukerne ikke kan få tilgang til nettstedet, og at det 'jobbet med å fikse et problem.'



Problemer dukket opp igjen eller fortsatte lørdag ettermiddag, ettersom brukere i Storbritannia og andre land sa at de ikke klarte å logge inn eller legge ut tweets.

sikkerhet 1. svingbart badekarsete

Det var en økning i brukerrapporter om at Twitter var & nbsp; nede & apos; sent fredag ​​kveld, eller i de tidlige timene lørdag morgen i Storbritannia, ifølge nettstedet Neddetektor.

Det var mindre pigger rundt klokken 13 og 16 på lørdag, med større pigger land som Mexico, Japan, Filippinene, Singapore, New Zealand og Sør -Afrika.

Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å få dagens største nyheter rett i innboksen din

The NEWSAM's nyhetsbrev gir deg de siste nyhetene, spennende showbiz- og TV -historier, sportsoppdateringer og viktig politisk informasjon.

Nyhetsbrevet sendes først ut på e -post hver morgen, kl. 12 og hver kveld.

Gå aldri glipp av et øyeblikk ved å melde deg på vårt nyhetsbrev her.

De vanligste problemene som ble rapportert til Downdetector av Twitter -brukere var nettstedrelaterte (43 prosent), pålogging (28 prosent) og iPhone- eller iPad -app (28 prosent).

Etter strømbruddet fredag ​​kveld skrev Twitter Support: 'Tweets kan ikke lastes inn for noen av dere. Vi jobber med å fikse et problem, og du kommer snart tilbake på tidslinjen. '

Rundt 40 000 Twitter -brukere rapporterte om problemer med det sosiale mediet mellom 12.48 og 02.03 britisk tid, ifølge nettstedet for overvåking av strømbrudd Downdetector.

google home mini-tilbud uk

Nettstedet hadde også publisert et & apos; Twitter -avbruddskart & apos; som viser at problemer har blitt rapportert av mennesker over hele Europa og i USA.

Brukere i Mexico, Sør -Amerika, Sør -Afrika og Filippinene har også problemer med nettstedet, ifølge kartet.

En bruker skrev: 'Hvis jeg kan, vil jeg legge til i listen over aktuelle problemer: ikke å kunne tweet, hente, laste tweets, bokmerker eller til og med logge inn nå. Det fungerte perfekt tidligere i dag. '

En annen skrev: 'Noen mennesker kan ikke logge seg tilbake på twitter -appen heller, den sier stadig feil.'

Millioner klarte ikke å sende tweets i over to timer da nettstedet krasjet i oktober 2020.

Selskapet sa at det var forårsaket av en 'utilsiktet endring' av Twitters interne systemer, og nettstedet ble ikke hacket.

Se Også: