Slovakia mot Spania Euro 2020 oppstartstid, TV-kanal og live stream-informasjon

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Alle fire lagene i gruppe E er i stand til å tjene kvalifisering til åttendedelsfinalen avhengig av resultatene i de siste kampene, men Slovakia og Spania har sjansen til å sette hverandre ut av turneringen helt.



beste vær-appen Storbritannia 2018

Slovakia sitter for tiden på tre poeng på vei inn i den avgjørende runden av kamper, etter at de åpnet 2-1-seier over Polen takket være et Wojiech Szczesny-selvmål og Milan Skriniars kulehode.



De ble deretter slått av Sverige sist, med en sen straffe fra Emile Forsberg nok til å skille sidene.



Spania derimot har klart å dominere begge kampene de har spilt i, men har ennå ikke tjent seg en seier. Uavgjort 0-0 med Sverige i åpningskampen ble fulgt av 1-1 uavgjort med Polen, da Alvaro Moratas mål ble kansellert takket være Robert Lewandowskis fine heading.

Slovakia har for tiden tre poeng og ligger på andreplass i gruppe E etter seieren over Polen (Bilde: Basseng via REUTERS)

En seier for begge sider ville garantert en av de to øverste plassene i gruppen, mens uavgjort sannsynligvis ville Slovakia gå gjennom og Spania går glipp av et av de beste lagene på tredjeplass med bare tre poeng fra tre kamper.



Sergio Busquets er tilbake i trening for europamestrene i 2008 og 2012 etter å ha savnet de to første kampene etter hans positive COVID-19-test før turneringen startet.

Alvaro Morata vil trolig begynne foran igjen etter å ha scoret sitt første turneringsmål etter en feilaktig første kamp, ​​ettersom Manchester City -kantspilleren Ferran Torres kan komme tilbake til lagoppstillingen på vingen etter å ha blitt droppet for kampen i Polen.



brendan o carroll barn

Denis Vavro har testet positivt for COVID-19 i Slovakia-leiren og kommer til å savne kampen, mens midtbanespiller Ivan Schanz blir utelukket på grunn av skade igjen.

Marek Hamsik vil trolig lede fra sin vanlige posisjon nummer ti, men Slovakia vil ha banken for at Newcastle -keeper Martin Dubravka og Inter -forsvareren Skriniar er på topp i sitt spill for å holde det spanske angrepet.

Hvordan se Slovakia vs Spania

Crunch Group E -spillet vil finne sted i Sevilla, Spania, på Estadio de la Cartuja onsdag 23. juni.

ITV vil kringkaste spillet på gratis-til-luft-TV, med dekning som starter klokken 16:30 for kick-off klokken 17.00.

Spillet blir også streamet live på ITV Hub, i tillegg til at det er fullt tilgjengelig etter at spillet er avsluttet.

Hvem kommer videre fra gruppe E? Si din mening nedenfor.

Hvem er ansvarlig?

Den nederlandske dommeren Bjorn Kuipers blir mannen med fløyten for kampen, ledsaget av assistentene Sander van Roekel og Erwin Zeistra. Den franske tjenestemannen Stephanie Frappart blir den fjerde tjenestemannen, mens VAR utføres av Pol van Boekel.

hva skjer hvis england og belgia trekker

Kuipers har dømt 14 tidligere EM -kamper og var også dommer under Europa League -finalen 2018 og Champions League -finalen 2014.

Han var dommer under Belgias 2-1-seier over Danmark på kampdagen to tidligere i Euro 2020, hvor han delte ut tre gule kort.

Hva har blitt sagt?

Slovakia -manager Stefan Tarkovic sa til UEFA.com: 'Sverige og Polen var favorittene i kampene våre mot dem, men Spania er toppfavoritter og ikke bare i vår gruppe, men i hele turneringen. Vi må forberede oss godt til kampen. Jeg tror fremdeles at vi kan lykkes. '

Forsvarer Tomas Hubocan snakket også om nasjonens sjanser i spillet og hevdet at han håper å hente inspirasjon fra Slovakias berømte seier over Spania tilbake i 2014.

'Det blir stort drama i gruppen vår. Det er mange permutasjoner før de siste kampene. Det vil også være veldig interessant for fansen, og jeg er sikker på at de vil glede seg over en så nær avslutning. Jeg ville være veldig glad for å slå Spania igjen som vi gjorde i 2014 i Žilina, for å kunne føle den euforien igjen onsdag. '

Azpilicueta kan starte for Spania for første gang i turneringen mot Slovakia

Azpilicueta kan starte for Spania for første gang i turneringen mot Slovakia (Bilde: UEFA/Handout via REUTERS)

lidl black friday tilbud

Chelsea og Spanias forsvarer Cesar Azpilicueta har ennå ikke deltatt i turneringen, men tror landet hans kan bruke sulten fra tidligere resultater til å gå gjennom i denne.

- Laget har mye sult etter å vinne mot Slovakia. Vi skulle ønske vi hadde flere poeng. Det er ikke realiteten i situasjonen, men det er avgjørende i fotball å være avhengig av deg selv. Vi er hjemme, det er som en knockout -kamp, ​​og det er ting vi gjør bra, men andre aspekter vi vet vi må forbedre.

Sats £ 10 og få £ 20 gratis spill fra Grosvenor Sport

Annonsørinnhold fra Grosvenor Sport

Grosvenor Sport tilbyr nye kunder sjansen til å få £ 20 i gratisspill når du men 10 pund .

Enhver sport. Ethvert marked.

Bare registrer deg , plassere deg £ 10 innsats på enhver sport og ethvert marked, vil du motta £ 20 i gratisspill .

18+ | Gamble ansvarlig | begambleaware.org | Vilkår og betingelser gjelder | Gratis spill i formatet 2x £ 10 gratisspill

Odds

Slovakia - 15/1

Uavgjort - 11/2

Spania - 1/5

keith gillespie vicky gillespie

*Odds levert av Grosvenor Sport og kan endres. Spill på en ansvarlig måte.

Se Også: