Lidl avslører gode Black Friday -tilbud - inkludert vanvittig billige Xbox One S

Lidl Storbritannia

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lidl, som allerede er kjent for sine imponerende prispunkter, har nettopp kunngjort at det er i ferd med å bli enda billigere, ettersom det rimelige supermarkedet offisielt vil delta i Black Friday 2019.



Men i stedet for å tilby priskutt på den allerede markedsledende maten, ser det ut til at de fleste Lidl-er Svart fredag rabatter vil være på teknologi og elektro - og greie på det.



Det beste tilbudet er sikkert Xbox -pakken, som gir deg Xbox One S Digital 1TB, sammen med tre digitale spill for £ 129, ned fra £ 199,99.



Andre steder på nettet vil den samme Xbox One S -konsollen - minus eventuelle ekstra spill - fortsatt sette deg tilbake £ 189,99 på Amazon, £ 199 hos John Lewis og 160 pund på eBay.

Det er sannsynligvis begrenset lager (Bilde: Universal Images Group via Getty)

En god pris - hvis du kan få det



Men siden Lidl er det sannsynligvis begrenset lager, og kundene advarte om at de vil være begrenset til én per person, så vi anbefaler å komme til historien veldig tidlig på dagen den går live, på selve Black Friday (fredag ​​29. November).

Det er også verdt å merke seg at ettersom den aktuelle Xbox One S -konsollen er den digitale utgaven, har den ikke en diskstasjon, da £ 129 fortsatt er mye penger å bruke på noe hvis du bare blir igjen skuffet.



Så mange elektriske er inkludert!

Avduket i forhandlerens ukeblad og oppdaget av røverkjøpere på avtaler forum HotUKDeals , Lidl har avslørt at det vil tilby priskutt på alt fra Xbox -konsoller, til kaffemaskiner, til elektriske tannbørster, hoovers og til og med Prosecco. Vi har plukket ut noen flere av våre favoritttilbud fra Lidls salgsarrangement på Black Friday nedenfor, sammen med hvor mye de koster andre steder.

De beste Lidl Black Friday -tilbudene for 2019

Det er et godt utvalg av rabatter

gary rhodes dødsårsak

Les mer

Black Friday 2020
Hvorfor kalles det black Friday? Når er Black Friday 2020? Når er Cyber ​​Monday 2020? De beste Black Friday -tilbudene

Men Lidl er ikke det eneste supermarkedet som engasjerer seg i Black Friday 2019 -handlingen, med Asda og Morrisons begge har kunngjort at de vil delta på Black Friday denne gangen.

Se Også: