Denne studenten tjente £ 30 000 på å selge gamle klær på eBay - hvordan du også kan gjøre det

Ebay

Horoskopet Ditt For I Morgen

Laura startet sin virksomhet da hun bare var tenåring



Laura Rose, 21, går tredje året ved University of East Anglia. Men hun er ingen vanlig student. For fire år siden begynte hun å selge gamle klær på eBay . Takket være suksessen hennes tjente hun 30 000 pund.



Det er nok å finansiere ferie og bil mens hun fortsatt studerer, og hun håper å sette den gjenværende fortjenesten mot et lovkonverteringskurs.



Hun fortalte oss hvordan hun begynte eBay , hva hun lærte og hvordan du også kunne komme i gang.

& apos; Jeg er sikker på at jeg kan starte en annen virksomhet & apos;

Laura brukte fortjenesten sin til å finansiere ferier

Jeg begynte å selge da jeg fortsatt var på skolen. Jeg solgte noen topper som ikke passet meg lenger og tjente £ 20. Jeg ble virkelig chuffed, og tenkte: Hva mer kan jeg selge?



Det ble litt avhengighetsskapende. Jeg ville gå gjennom min families garderober og se hva de ikke ville.

Det meste solgte. Jeg tenkte: Jeg kan gjøre en forretning med dette. Jeg begynte også å kjøpe klær fra familievenner. Jeg ville gitt dem en tenner for en pose med klær. Så begynte jeg å kjøpe fra grossister i Kina, bruktbutikker og lokale markeder.



Jeg begynte også å kjøpe ting billig på eBay fra selgere som holdt auksjonen tidlig på morgenen, eller satte opp et dårlig fotografi.

Jeg så på bildene og det som solgte bra. Det fungerte best når jeg hadde på meg klærne selv. Fortjenestemarginen var gal - du kan kjøpe klær for £ 1 og selge for £ 20.

Fotografier gjør hele forskjellen

Alt måtte organiseres. Jeg gikk på skolen fra 9 til 4, skyndte meg å komme til postkontoret og levere pakkene mine, og deretter ta bilder mens det fortsatt var lyst.

jeg hadde eBay -appen så hvis det kom en melding kunne jeg svare med en gang.

Det har vært mye vanskeligere på universitetet. Jeg pleide å ta bilder på rommet mitt hjemme, som var veldig lyst, men på universitetet måtte jeg finne forskjellige steder, som på badet.

Og vi har ikke våre egne postkasser, så jeg måtte bære pakkene mine i bulk fra postrommet.

Jeg har stoppet for øyeblikket, men jeg har 5 000 pund lager igjen. Rommet mitt hjemme er helt fullt.

Selger videre eBay har gjort meg £ 30.000. Det har hjulpet meg med studentliv. Jeg har en bil. Jeg har vært på mange ferier. Jeg har også investert det. Og det har gjort meg trygg på at jeg kunne starte en ny virksomhet hvis jeg ville.

Lauras tips for å selge på eBay

Pakker er viktige

1. Hold deg organisert

For å utvide må du holde deg ordentlig organisert. Det kan komme til det punktet at du ikke vet hva du har eller hva du har solgt. Du kan ende opp med å selge det du ikke har.

kaste bort sann historie

2. Fortsett

Noen av vennene mine har prøvd å gjøre det også, men de har ikke giddet å legge ut tingene. De gir opp med en gang. Noen ganger tjener du ikke penger, men det er verdt det i det store opplegget.

3. Gjør din forskning

Undersøk virkelig hva som selger. Folk vil bare ikke ha noen ting, som dine gamle t-skjorter. Det var en konto som alltid var ganske vellykket. Jeg pleide å se på hvilke klær den solgte.

4. Ta gode bilder

Ta virkelig gode bilder fra starten. Ikke bare legg den på en henger, for ingen kommer til å kjøpe den. Inkluder nøkkelord du tror folk søker etter i titler.

5. Planlegg innlegget ditt

Tilby gratis porto. Pak ting så flatt som mulig. Du kan spare tusenvis ved å gjøre det. Skriv ut etikettene dine hjemme i stedet for å vente på et postkontor. Du kan betale for dem på nettet.

6. Få lojalitet

Oppmuntre til tilbakemelding. Jeg inkluderer et visittkort i pakker, slik at folk kan spare 5% på sin neste bestilling. Med store kunder vil jeg også inkludere en pakke med søtsaker.

7. Bruk eBay -auksjon

Du får så mye mer på den måten, og du kan skille deg ut ved å begynne veldig lavt. Først av alt tror folk kanskje ikke at de vil betale 20 pund, men i hett øyeblikk de gjør det.

Hvis du er student eBay -selger, kan du delta i eBay -cupen - en konkurranse med en premie på 3000 pund. Finn ut mer her .

Les mer

eBay selger tips
Hvordan selge på ebay eBay -kjøper svindel eBay -tilbud og kupongkoder 3 hemmeligheter til supersmarte budgivere

Se Også: