eBay UK: 3 hemmeligheter til de supersmarte budgiverne som alltid ser ut til å vinne

Ebay

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gavel

Går, går, er borte(Bilde: Getty)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Hvis du ser noe du liker på eBay, legger du inn et bud på det og håper du får det. Ikke sant?



Feil - hvis du er en av de obsessive eBay -budgiverne. Disse superkundene strekker seg ekstraordinært langt for å lande produktet de vil ha og legger inn det vinnende budet.

Heldigvis deler noen av dem også tipsene sine på nettet. Så her er det de sier:

1. Snipe

Sniper (Bilde: MOD/SM)

Jeg er fortsatt ikke sikker på at dette er den beste måten å kjøpe en sovesofa på



Før du laster opp riflet ditt, sniper & apos; er også en eBay -term for budgivere som hopper inn i siste øyeblikk. Det er kontroversielt, men brukeremall4antiques hevder at det også er den eneste intelligente måten å by på nettet:

Hvis du spilte et spill med poker, ville du tillatt konkurrerende spillere å se hånden din og forutse alle trekkene dine?



Hvis svaret ditt er & quot; Ja & apos;, er du personen som umiddelbart hopper inn i budfristen og byr på et element av interesse for deg. Ved å gjøre det, viser du hånden din for alle å se. Ikke veldig lyst.

Du kan lese mer om sniping her .

2. Åpne to nettleservinduer

Kvinne som bruker kredittkort og bærbar datamaskin

Vent, vent, vent ... POUNCE (Bilde: Getty Images/Fuse)

eBay -brukeren easybreaze har en rekke nyttige tips, inkludert å unngå runde tall når du legger inn bud og venter til de siste 10 sekundene.

Brukeren anbefaler deretter å åpne to nettleservinduer. Du oppdaterer en for å sjekke budets status. På den annen side gjør du deg klar til å legge ditt siste bud:

Vent ... vent ... vent ... klar til å slå ned når den kommer ned under 10 sekunder og trykker på BEKREFT !! Og jeg garanterer deg nesten at auksjonen blir din. Jeg har brukt metoden mange, mange ganger og har vunnet HVER gang.

Les mer

eBay selger tips
Hvordan selge på ebay eBay -kjøper svindel eBay -tilbud og kupongkoder 3 hemmeligheter til supersmarte budgivere

3. By lav på alt

eBay -bruker vintage248 har god oversikt over buddertaktikk, inkludert hvorfor noen bydde veldig tidlig .

Men hvis alt du vil gjøre er å finne et kupp, kan denne taktikken være den for deg:

Har du noen gang lagt merke til at i & apos; fullførte oppføringer & apos; søker, at en kjøper ofte har vunnet en vare for nesten ingenting?

aldi helligdag åpningstider 2019

'Til tross for behovet for å sjekke portogebyrer for hver vare, kan du ofte gjøre et kupp ved å legge et lavt bud på flere lignende varer, i håp om at du vil lykkes minst en gang.

Har du ikke tid til å besette budgivningen? Her er noen enkle måter å by på:

Bærbar datamaskin

Nå for å nyte det gode været (Bilde: Getty)

1. Byg automatisk

Du kan sette opp budet ditt slik at det begynner lavt, men øker automatisk hvis andre også byr. Du fortell eBay maksimumet du vil betale i starten , så det er ingen stygge overraskelser.

2. Snip automatisk

Hvis du ikke har lyst til å stirre på dødshjulet mens siden din oppdateres, kan du fortsatt snipe med et online verktøy. Gratis snikskytterverktøy for eBay UK inkluderer Tullete og AuctionStealer .

3. Kjøp den nå

Selgere kan tilby et 'kjøp det nå' -alternativ med en fast pris. Hvis du tror du har funnet en god avtale, kan du spare deg selv ved å bestille det som i alle andre nettbutikker.

Se Også: