Subway lanserer stor menyopprykk, inkludert veganske og glutenfrie alternativer

T-Bane

Horoskopet Ditt For I Morgen

T-bane

Det er mange nye alternativer som kommer



Subway har nettopp lansert en rekke nye menyer med varer og ingredienser designet for veganere og mennesker som er glutenfrie.



Den kaller den sin 'Millennial -meny', og inneholder hakkede SunBlush -tomater, spinat og rødbeter i terninger - som alle kan nytes i glutenfritt brød.



Men ikke-veganere er ikke glemt, med nytt lønnhærdet bacon, egg og ost blant de andre endringene som er annonsert.

Subway UK & Ireland -direktør Colin Hughes sa: Det er viktig ettersom antallet mennesker som bytter til alternative dietter øker at vi tilbyr noe for alle.

'Vi er glade for å lansere Vegan Signature Loaded Wrap og vårt nye glutenfrie brød, sammen med en rekke deilige nye og forbedrede ingredienser, for å tilby våre gjester enda flere valgmuligheter - slik at de virkelig kan gjøre måltidet til det de vil.



carl frampton kamptid

I tillegg til alle de ekstra plantebaserte alternativene, har de også brakt inn nye krydrede alternativer for alle, inkludert Sriracha Hot Sauce og en krydret chili og paprika infundert brød.

Det er også en ny krydret ‘Vegan Patty og Vegan Garlic Aioli in a Tomato Basil Wrap’.



For kjøttspisere og ikke-veganer sa Subway at det introduserer et nytt Maple Cured Streaky Bacon og perfekt posjerte egg på menyen.

Itlaian BMT ble enda bedre

Eggene tilberedes ved hjelp av det Subway kaller: 'Kul ny teknologi som er unik for Subway som sikrer at eggene i frittgående område garanterer en perfekt myk eggeplomme hver gang.'

Og de er sannsynligvis best opplevd i den nye Tuna Niçoise -salaten, som også inkluderer tunfisk, svarte oliven og løs bladsalat.

Og det er bare starten - med 21 nye menyalternativer totalt sett, inkludert HP saus, honning og fullkorn sennep, Vegan hvitløk Aioli og olivenolje Vinaigrette i sausene alene.

Du kan sjekke ut alt ekstra alternativer fra Subway her .

Se Også: