Stephanie Davis DUMPET av kjæresten Sam Reece etter at hun kysset Jeremy McConnell i CBB

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Stephanie Davis har blitt DUMPED av kjæresten Sam Reece etter at hun kysset Jeremy McConnell i Celebrity Big Brother.



Modellen tok til Twitter for å avsløre at han ikke lenger ville støtte den sparkede Hollyoaks -skuespilleren etter at hennes oppførsel i huset forårsaket ham forlegenhet.



'Hei alle sammen, jeg vil ikke lenger støtte Stephanie Davis ... Takk for all støtte og kjærlighet du har gitt meg,' twitret han.



I mellomtiden brøt Stephanie sammen i huset etter at hun skjønte hva hennes interne oppførsel kunne ha på forholdet hennes.

Steph og Jeremy har nærmet seg den siste uken (Bilde: Kanal 5)

En tårevåt Stephanie sa: Jeg vil ha Sam. Jeg elsker ham og så mye, og jeg vil bare se ham. Jeg vil bare ikke at Sam skal bli slått av utsiden fordi jeg vet at Jeremy liker oss, men han er min beste venn her inne, og jeg kunne ikke vært uten ham, og vi ler.



«Men jeg ville bli ødelagt hvis ... jeg fortsetter å tenke på at Sam er trist. Jeg har ikke gjort noe, men jeg er bare bekymret hvis folk prøver å si ting når det ikke er sånn.

marie lise volpeliere pierrot

Bare fordi Jeremy liker oss, og jeg har snakket med ham noen ganger, og han sa at han ikke kan vente med å møte Sam, men så fortsetter han å kysse oss på skulderen og det. Men jeg vet, han fortsetter å se på meg som om han er forelsket i meg.



'Hvis Justin Bieber gikk ned på det ene kneet og foreslo meg at jeg ville si nei, jeg elsker Sam så høyt. Og jeg elsker Justin Bieber.


Jeremy var senere i dagbokrommet og fortalte storebror om følelsene sine overfor Stephanie.

hva betyr 828

Han sa: Jeg vil ikke se ut som en hjemmelager. Hun er en nydelig jente, vi ler. Selvfølgelig flørte jeg med jenta. Jeg vet at hvis jeg er i huset lenger, kommer det til å bli verre - hodet mitt er rotete.

Da storebror spurte Jeremy om han og Stephanie var mer enn venner, svarte han: Selvfølgelig er det mer enn venner. Det er åpenbart.

Modell Sam har sparket kjæresten hans til fortauskanten etter at hun kysset en annen mann på TV (Bilde: WireImage)

Stephanies tidligere kjæreste innrømmet også å ha mistet en halv stein på mindre enn en uke etter at hun ble anklaget for å flørte inne i Celebrity Big Brother -huset.

Modellen har støttet den tidligere Hollyoaks -skuespilleren Stephanie utenfra.

Da han skrev på Twitter, sa han: 'Uvitende mistet en halv stein på 6 dager ... Ehhh !? Hvordan!??'

Det kommer etter at Sam antydet at han ønsket å gå inn i CBB -huset etter at kjæresten hans brøt sammen på grunn av beskyldninger om at hun flørte med huskameraten Jeremy McConnell.

Stephanie Davis og eks -kjæresten Sam (Bilde: Flynet)

242 engel nummer betydning

En nyttig fan sendte ham en melding for å si: '@SamReece Jeg skal lage mat for deg.'

En annen skrev: '@SamReece Det er fordi fuglen din kysser andre menn.'

Eks-Hollyoaks-skuespilleren Stephanie hadde tidligere bedt medboerne om å gi henne beskjed om hun gikk 'for langt' med guttene etter at hun sverget hengivenhet til kjæresten Sam.

eks politi cocker spaniels

Hun ble senere sett komme i seng med Jeremy for en koselig kyssøkt, og paret kunne høres si 'jeg elsker deg' da de var låst i en tett omfavnelse.

Stephanie og Jeremy kommer tett på (Bilde: Kanal 5)

Sam re-tweetet et fan-innlegg i går som lød: '# CBB2016 Vennligst få @ SamReece i huset !! '

Andre følgere var enige, og en skrev: '@SamReece Yes! Cmon @bbuk kan du ordne opp i dette! '

Stephanie og Jeremys øyeblikk kom etter at hun ble anklaget for flørting, og brøt sammen i gråt etter at David Gest spøkte om at kjæresten Sam støttet henne utenfor det berømte huset.

Jeremy og Stephanie delte en kos (Bilde: Kanal 5)

Stephanie sa til David: 'Det er imidlertid ikke morsomt, det er uansett vanskelig nok å være her uten ham.'

Hun hulket: 'Vi gjør ikke engang noe galt ... jeg savner ham og hvis han [David] sier at jeg ikke vil at det skal komme slik ut.

'Jeg vil hate å komme meg ut, og han ikke skal være der, og ikke bare at jeg aldri vil krumme ham.'

Se galleri

Se Også: