John Hurts hemmelige hjertesorg før han fant kjærligheten igjen: Skuespilleren så den franske modellens forlovede drept i ridningulykke

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty/NEWSAMpix)



Enigmatisk skjermlegende John Hurt, som døde i går 77 år gammel, var åpen om sine ville og fargerike kjærlighetsforhold - men snakket sjelden om en tragedie som han beskrev som en av de mørkeste tider i livet hans.



Elephant Man-skuespilleren var gift fire ganger og hadde to voksne sønner-men hans lengste forhold, med den franske modellen Marie-Lise Volpeliere-Pierrot, tok slutt etter at hun falt fra en hest i en tragisk ulykke.



Hurt, som senere ble lykkelig gift med den fjerde kona Anwen Rees-Myers, sa at da forloveden hans døde, falt han i fortvilelse.

(Bilde: )

Tragedien rammet da Marie-Lise ridetur (Bilde: )



Marie-Lise og skuespilleren Hurt datet i 16 år etter møtet i 1967 og hadde nettopp bestemt seg for å gifte seg før tragedien rammet i 1983.

Paret ridet i Oxford da Hurtes hest låste, Marie-Lise gikk etter den, men mistet stigbøylen og ble kastet og landet på hodet på veien.



Hun døde den dagen.

I et intervju som beskriver ettervirkningen sa han at oppførselen hans ble 'vill' og at han snudde seg til å drikke - og et plutselig ekteskap.

Den lød: '& apos; Drikk får deg ikke til å føle deg bedre, & apos; sa han om den perioden. & apos; Det forverrer bare stemningen du er i. & apos; Hans ville oppførsel kan ha sett ut som morsom på utsiden, la han til, men faktisk var det et tegn på at en nødlidende person lette etter noe han ikke kunne finne. '

Neste år giftet han seg med den teksanske barmaiden Donna Peacock, men beskrev forholdet deres som en Godzilla -historie der han bygde et gal hus i Kenya.

Senere forlot han henne for den amerikanske produksjonsassistenten Joan Jo Dalton, som han møtte på settet Scandal, og paret flyttet sammen til Savoy -hotellet.

tom o connor sønn

(Bilde: PA)

Men det var hans fjerde kone, Anwen Rees -Myers, en filmprodusent og tidligere skuespiller og klassisk pianist, som har vært ved hans side i mer enn et tiår - han beskrev en gang seg selv som 'fantastisk gift'.

Han beskrev henne som en lysende 'walisisk Brummie' som også, sier han, 'oppfattende', 'sexy' og har 'en fantastisk sangstemme'.

De møttes på Groucho Club i 2003. «Jeg var alene. Hun var sammen med et par venner. Vi snakket, og fordi hun er intelligent, hadde hun ingen forutsetninger om meg.

Stjernen levde et fargerikt liv og festet i mange år med slike som Peter O'Toole, Oliver Reed og Lucian Freud.

Han skrøt en gang av at han drakk syv flasker vin hver dag, men reduserte estimatet senere til tre.

Beryktet for sin ville livsstil, han var angivelig glad i å si at karrieren hans ikke er dårlig for en gammel beruset.

(Bilde: NEWSAMpix)

Men i 2008 sa han at han hadde vært uten drikke i flere år, og bemerket: Tidene endres. Du endrer deg.

'Når det ikke lenger så ut til å hjelpe, kreativt, mener jeg, ettersom det utvilsomt hadde hjulpet på et tidspunkt, virket det som det var på tide å gi det opp.

'Dessuten har holdningene til drikking endret seg. Ville Churchill ha klart å slippe å drikke hvis han hadde vært politiker i dag?

Legg igjen hyllestene nedenfor
Kommenter nedenfor

Han levde i nesten total nøkternhet i sine senere år, og brummet i 2012: Skuespillere drikker ikke så mye nå. Vi satt åtte av oss den andre natten, og bare en drakk vin.

Les mer

jeg liker ikke mandagshistorien
John Hurt
John Hurt dør 77 år gammel John Hurt var ikke redd for døden Filmlegende som levde et godt liv John Hurts liv i bilder

Se Også: