Hunden ble reddet fra å bli SET NED for å slutte seg til politistyrket, pensjonerer seg etter å ha tatt 500 narkotikaoppdagelser

Merkelige Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Politihund griffin

Det er et hundeliv: Griffin kaller det en dag etter en vellykket politi -karriere(Bilde: PA)



Griffin, den villfarne politihunden, har bestemt seg for å legge på politibåndet og trekke seg.



Cocker spaniel ble reddet den dagen han skulle legges ned, og ble adoptert av Wiltshire Police i 2008, to år gammel.



Siden har han hatt en vellykket politi -karriere og har slått opp 500 narkotikaoppdagelser.

Han begynte å trene med Wiltshire Police i mars 2009 og ble parret med PC Marie Poole i styrkenes hundeenhet.

Et høydepunkt i hans femårige karriere var å snuse ut en etterlyst mann som senere ble funnet å ha 450 LSD-tabletter gjemt i undertøyet.



Griffin, beskrevet som en 'slem valp' i begynnelsen av treningen, fant også mer enn 3000 pund med narkotika på en kvinne på en lokal festival.

PC Poole hyllet Griffin, hennes åttende politihund, som en av Wiltshire Police 'mest vellykkede' passive narkotikadetektorer.



'Griffin jobber ofte rundt på puber, nattklubber og skoler, og blir ofte anerkjent av publikum, som synes å huske Griffins navn, men aldri mitt,' sa Pc Poole.

'Siden han er så søt som han er, har han også ved flere anledninger gitt kos til folk han har fanget - han er alltid klar til å kose noen i nød.

«Overraskende har folk han har fanget også gitt ham en kiling og fortalt ham at han er en smart hund mens de blir arrestert.

'Et eksempel på hans slemhet var under en treningsøvelse på den ikke-offentlige siden av en bagasjekarusell på flyplassen i Bristol.

'Han fant treningsposen med narkotika i, men nektet å gå av karusellen, noe som betydde at han gikk inn på offentlig side og gikk forbi 200 ferierende som ventet på å samle poser og klamret seg fast til vesken på karusellen i bevegelse.

'Han er en flott hund og har tjent styrken utrolig godt.'

Griffin skal nå bo sammen med PC Poole og hennes andre pensjonerte politihund, Frank.

Se Også: