Beyonce og Jay -Z kunngjør EXTRA 'On the Run 2' 2018 turnédatoer i Storbritannia - slik kan du få billetter selv om de er utsolgt

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Beyonce og Jay-Z opptrer under

Power -paret har kunngjort sin siste turné(Bilde: WireImage)



Det mest ikoniske kjendisparet der ute, Beyonce og Jay-Z har lagt til en ekstra date i rekken av turnédatoer til Storbritannia til glede for mange fans.



Etter å ha måttet avbryte Coachella-forestillingen på grunn av graviditeten med tvillingene Sir Carter og Rumi, har hun planlagt festivalopptreden for dette året, og kunngjorde sin turné med mannen Jay-Z.



Den britiske etappen starter 6. juni i Cardiff og slutter 16. juni i London. Billetter er tilgjengelig fra Ticketmaster og AXS .

Skaff deg billetter til Beyonce og Jay-Z & apos; On the Run 2 & apos; her.

Beyonce og Jay-Z

Beyonce og Jay Z på scenen sammen (Bilde: Getty)



Turdatoer for Beyonce og Jay-Z 2018 i Storbritannia

Instagram

Hvordan kan jeg få utsolgte billetter?

Billetter til dette blir sannsynligvis utsolgt raskt. Så hvis du vil være sikker på at du er der, er det verdt å sjekke ekte videresalgssider som Get Me In!



Se opp for billetter som er for dyre - et sikkert tegn på svindel eller en bot!

Jay-Z og Beyonce

On The Run -turen deres var en stor suksess (Bilde: Getty)

Den første & apos; On the Run & apos; turen var enormt vellykket med en 21 date stadiontur som gikk fra juni 2013 til september 2014 og ga dem $ 109 millioner i billettkontoret.

Siden den gang har mye endret seg siden paret sist var på tur sammen med Beyonce

Senest trodde fansen at de fikk nyhetene de hadde bedt om, da detaljer om en kommende tur ble delt på Beyonce sin Facebook -side og Ticketmaster nettsted.

Innlegget som avslørte at hun og Jay Z skulle opptre i Philadelphia ble imidlertid raskt slettet og tørket av Internett.

Fans kan sove godt nå de vet at hun opptrer igjen.

Se Også: