Strictly's Anton du Beke sier at 'smertefull' hårtransplantasjon forandret livet hans

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Anton du Beke hodeskudd

The Strictly star krediterer den 'smertefulle' hårtransplantasjonen med å forandre livet hans.



james desmond lloyd utgitt

Strictly Come Dancing -stjernen Anton du Beke har åpnet opp for å gjennomgå en hårtransplantasjon og krediterer den 'smertefulle prosedyren' med å forandre livet hans.



Danseren dukket opp på Steph's Packed Lunch på Channel 4, og diskuterte sine grunner til å ty til kirurgi i jakten på et fyldigere hår.



Anton sa til Steph McGoven: Jeg begynte å miste håret mitt for noen år siden ... Hver gang jeg så meg i speilet var det alt jeg kunne se.

Det er en smertefull prosedyre ... Det gjør ikke så vondt som å se seg inn i speilet og se håret ditt forsvinne. '

Strictly-stjernen var på forhånd og ærlig da han ble bedt om å diskutere hvilken innvirkning hårtap hadde på selvfølelsen hans.



Anton Du Beke om Stephens lunsjpakke.

The Strictly star diskuterte hårtransplantasjon på Stephens lunsjpakke - et show han er en vanlig bidragsyter på.

På spørsmål fra Steph om det slo hans tillit, sa han: Det gjør det i visse aspekter, ikke som utøver ... I et normalt liv. Du er enten ok med det, eller så er du ikke ok med det, så hvis du vet at du ikke har det bra da, for meg, var det et tilfelle av å gjøre noe med det.



vil smith margot robbie

Jeg hadde en periode da jeg prøvde å gjøre alle bildene mine i profilen ... Det er liksom alltid i tankene dine. Det begynner å fortære deg. '

Den 54 år gamle entertaineren avslørte at transplantasjonen hans skjedde etter å ha møtt en kjendisvenn.

Jeg spilte golf med Jimmy Nesbitt som berømt har hatt hårtransplantasjoner, og jeg gikk til fyren hans ... Det forandret umiddelbart livet mitt ... Alt det som skjedde forsvant, sa han med showet.

BBC -stjernen hadde først prosedyren i 2018 og har vært på forhånd om å ha arbeidet gjort siden.

Anton forklarte sin ærlighet for Steph: Jeg eide den, jeg ville snakke om den ... Jeg hadde ingen interesse av å late som. Jeg ønsket å 'se, jeg har hatt litt vekstskifte, jeg har revet litt bakfra og dyttet det på forsiden.'

Anton du Beke -kampanje for Strictly Come Dancing.

Anton har dukket opp i alle seriene av BBCs Strictly Come Dancing siden showet ble sendt i 2004.

Danseren er en fast bidragsyter på Steph's Packed Lunch og har også brukt tiden sin på luften til å kritisere Meghan Markle og prins Harry etter fødselen av deres andre barn, og kalte deres babynavn 'kvalmende'.

Når han snakket om nyheten om Lilibet Lili Diana Mountbatten-Windsors ankomst, sa Anton: 'Vel, du vet, det riktige å si er at det er nydelig og at det er fantastisk, og at jeg er glad og godt gjort. '

kelly brook undertøy utvalg

'Men jeg synes det er kvalmende og irriterende at de har gjort det.'

TV -personligheten avsluttet sitt brutale rant med: 'Saken er at jeg ikke kjenner dem, men jeg vil bare si & apos; Oh grow up & apos ;.'

Steph's Packed Lunch sendes hverdager klokken 12.30 på Channel 4.

Se Også: