'Sko-voldtektsmann' som beholdt 126 par ofrenes stiletter da pokaler gjemte seg bak maske av respekt i dobbeltliv

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Han slapp unna oppdagelsen i rundt to tiår, og angrep og voldtok kvinner før han slo av med et trofé fra sine fryktelige forbrytelser.



For allmennheten var James Lloyd en respektabel forretningsmann, eieren av et trykkeri og en frimurer.



Men Lloyd levde et dobbeltliv. Han angrep flere ganger ensomme kvinner og bandt dem med strømpebukser og strømper før han voldtok dem og tok deretter stilettene sine for å oppbevare på kontoret hans.



Da han endelig ble rumlet, hadde Lloyd 126 par damesko. Han ble dømt for fire voldtekter og to voldtektsforsøk - men politiet tror det sanne antallet ofre kan være mye høyere.

Og som en serie -voldtektsmann hvis angrep var konsentrert rundt Rotherham, antas det at han kan ha planlagt hvert overfall nøye - til og med gjort en rekognosering av stedet der han ville dra unge kvinner inn i busker, trær og gressområder og voldta dem.

Flere titalls sko ble funnet på Lloyds kontor da det ble søkt av politiet, og offiserer tror det kunne ha vært flere ofre (Bilde: PA)



Tidligere detektivinspektør Angela Wright, politibetjenten som til slutt snare Lloyd ved hjelp av forbedrede rettsmedisinske teknikker da saken ble gjenåpnet, sa: 'Jo flere forbrytelser han begikk, jo mer voldelig ble han.'

Lloyd ble til slutt fanget etter at DNA -profilering førte søsteren, som en gang hadde blitt arrestert for promillekjøring, til politiet. Da hun kontaktet Lloyd for å si at politiet hadde spurt om ham, skyndte han seg hjem og prøvde å drepe seg selv - og forbrytelsene han hadde gjemt i 17 år begynte å bli avslørt.



Hun la til: 'Da han ble kjørt inn i ambulansen, sa han & apos; Se jeg har vært en b ***** for 20 år siden.'

Men Angela insisterer på dette tidspunktet, med Lloyd som tilsto bare en voldtekt, de lette etter skoene for å bevise at han var skov voldtektsmannen som hadde forlatt kvinner livredde for å gå ut på 1980 -tallet.

Natalie harrowell dødsårsak

'Vi gikk for å lete i eiendommen hans og huset hans,' la Angela til. 'I garasjen hadde han noen sko med høye hæler, men de så ut som om de var kjøpt fra et nettsted for fetisjer. De var ikke sko som en kvinne muligens kunne bruke.

'Han hadde absolutt en fryktelig fetisj for høye hæler. Jeg brukte mange timer på å se videoer av hva han gjorde med dem. Det var klart for meg at lovbrudd stoppet fordi han hadde giftet seg og levde ut fantasier med sin kone. '

James Lloyd ble endelig fanget etter 17 år (Bilde: PA)

Men det var en tilfeldig kommentar fra kona at Lloyd tilbrakte mye tid på trykkeriet han drev, noe som førte politiet dit. Offiserene traff arbeidere som avslørte at Lloyd tilbrakte mye tid på kontoret ovenfor og likte ikke andre mennesker der oppe.

Politiet ransaket kontoret og fant mer enn 100 par sko. De fant også strømper og strømpebukser - gjenstandene Lloyd brukte til å binde ofrene hans.

Angela sa: 'Vi fant hundrevis av par sko. Jeg husker bare at de tok ned skoene. Det var fantastisk. Jeg visste da at vi hadde mannen vår.

beste ansiktsdamper uk

'Det var bare så mange, veldig høye hæler, og de hadde tydeligvis blitt brukt og de tilhørte noen på et tidspunkt. Det var helt klart for meg at det var flere ofre enn det som hadde kommet frem.

- Han viste ingen anger. Han var et individ som bare bodde i en fasade. '

Lloyd angrep kvinnene i områdene Rotherham og Barnsley i South Yorkshire mellom 1983 og 1986. Han målrettet kvinner mellom 18 og 54 år.

Da han utnyttet feststemningen i byen den gangen, byttet han på ensomme kvinner i høye hæler som gikk hjem etter en kveld ute med venner og dro dem til isolerte steder for å voldta dem.

Forfatter Peter James, som har blitt inspirert til å skrive sin siste roman Dead Like You av historien om Rotherham Sho Rapist, sa: 'Hvis du ser på en serieforbryter, enten det er en seriemorder eller en seriell sexforbryter, pleier de å være mennesker som er ganske intelligente.

'Han ville sannsynligvis ha planlagt nøye hver gang. Jeg kan tenke meg at han ville ha kommet hit og mottatt det, kanskje mange ganger. '

Lloyd gjemte seg for sine forbrytelser bak en fasade av respektabilitet. Han var frimurer og leder for et veldig stort trykkeri i Rotherham og var kjent som en arbeidsnarkoman, som ofte jobbet i helgene. Deretter giftet han seg og fikk to barn, og stoppet kampanjen med å voldta ensomme kvinner.

Men det var hans besettelse av sko som var hans angrer.

Peter la til: 'En klassisk søyle i samfunnet som så ofte er masken som folk bruker.

- Alvorlige lovbrytere ville ha et svakt punkt. Det var hans, han orket ikke å slippe disse lovbruddene.

dennis trusselfigurene

En fotopassasje som ble gitt ut av politiet av skov voldtektsmannen klarte ikke å oppdage ham - og stien ble kald i 17 år (Bilde: CBS Reality)

'Hvis søsteren hans aldri hadde blitt tatt for promillekjøring, ville han sannsynligvis vært en fri mann i dag.'

Forbrytelsene begynte en lørdag kveld i februar 1983, da en kvinne ble angrepet da hun tok seg hjem av en mann som dro henne ut på gresset og prøvde å voldta henne Dette var begynnelsen på Lloyds trofé - som angriperen hennes ville ta skoene hennes og håndvesken.

Det neste angrepet fant sted i nærheten av Barnsley i desember samme år, og offeret ble voldtatt ved knivpunkt - bare 10 måneder etter det første angrepet.

Så i oktober 1984 prøvde han å voldta en annen kvinne i Rotherham, og en uke senere voldtok han en annen kvinne i området.

Begge hadde tatt skoene etter angrepet.

To flere angrep fant da sted - ett i desember i Barnsley. Og i august 1986 ble en annen kvinne angrepet i Swinton.

jessica parker ben miller

Ved en rekke angrep ofrene & apos; håndvesker og smykker ble tatt - og hver gang skoene.

Men politiet fortsatte å treffe en mur da de lette etter voldtektsmannen.

Tidligere detektivkonstabel David Buxton sa at de var begrenset av mangelen på tilgjengelige teknikker den gangen - uten DNA eller CCTV -bevis - eller sosiale nettverk eller mobiltelefoner som kunne gi ledetråder.

Han sa: 'På den tiden var teknikkene som ville vært tilgjengelige fiberoverføring, sammenligning av hår. Blodgruppering - vi trengte å ha en mistenkt for å sammenligne med gjenstandene som ble funnet fra stedet og offeret. Men vi hadde selvsagt ingen mistenkt. '

Etter hvert som flere hendelser fant sted, begynte de å fokusere på den bisarre vanen å ta sko som trofeer.

David Buxton la til: 'Vi begynte å vurdere, ble skoene tatt bare for å bremse damen, for eksempel for å stoppe henne å rømme? Eller ble de tatt for et annet formål? '

Politiet brukte en de -coy for å prøve å snare voldtektsmannen - en kvinne som vandret alene i hælene - men unnvikelsen fungerte ikke.

De snakket deretter med ofrene for å prøve å lage en fototilpasning av angriperens ansikt som ble utgitt for media - men han ble fortsatt ikke funnet.

Etter en bølge av angrep som etterlot kvinner i området som lever i frykt, stoppet serien voldtektsmannen plutselig og uforklarlig.

I 17 år gikk Lloyd fri - etter å ha sluppet unna med de fryktelige sexangrepene han utførte.

Det var ikke før i 2002 da politiet i South Yorkshire bestemte seg for å åpne saken på nytt og se om rettsmedisin kunne hjelpe til med å løse den.

Lisa Balfour, DNA -ekspert, jobbet med saken og klarte å få noe DNA fra lovbryteren fra sædprøver igjen på ofrene. Men da dette ble sammenlignet med databasen ble det ikke funnet noen samsvar.

Men de forlenget dette, og kjørte DNA fra lovbryteren gjennom databasen for å se på slektninger som kan være der etter å ha blitt arrestert. Beslektede mennesker deler rundt 13 egenskaper ved DNA, så det var en sjanse for at dette kan føre til voldtektsmannen.

Betjenter begynte å snakke med en håndfull mennesker som & apos; kan & apos; har vært i slekt, og det tredje huset de prøvde var en kvinne som viste seg å være Lloyds søster.

Hun fortalte offiserer at broren hennes var en & respektabel forretningsmann & apos; men ringte ham for å informere ham om politiets etterforskning.

vinner av stemmen 2012

Lloyd forrådte sin skyld og sprang hjem og prøvde å henge seg selv i garasjen hans - bare for å bli funnet og reddet av sin unge sønn da han kom hjem fra skolen. Han ble arrestert i 2006 - mer enn 20 år etter det første angrepet.

I en rettsmøte innrømmet Lloyd å ha voldtatt fire kvinner og forsøkt å voldta ytterligere to. I 2006 ble han dømt til en ubestemt dom og dømt til å sitte i fengsel i minst 15 år.

Lloyd sonet bare syv års fengsel etter at lagmannsretten reduserte fengselsstraffen.

Rotherham Shoe Rapist, som er en del av serien Written in Blood, sendes på CBS Reality 17. september klokken 22.00.

Se Også: