Robson Green sier iskalde dusjer og kjæresten Zoila 'hjelper til med å holde ham ung'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Robson Green sitter på huk foran meg som en frosk som skal hoppe. Så gjør han en kobrastrekning og demonstrerer andre øvelser fra den 45 minutter lange rutinen han utfører hver morgen med YouTube-stjernen, Coach Kozak.



Jeg har også en fem-minutters, iskald dusj hver eneste dag, sier han. Jeg kan ikke fungere hvis jeg ikke gjør det. Ærlig talt, du burde virkelig prøve det.



Robson lyser positivt av energi og vitalitet, til tross for at han for tre år siden pådro seg en fryktelig ryggmargsskade som truet karrieren. Når jeg forteller ham at jeg også ble operert i ryggen, insisterer han på å vise meg treningen.



lauren og paul simon

Robson, 55 i forrige måned, forklarer: Vi tar helsen vår for gitt til noe forferdelig skjer.

Jeg hadde vært i Costa Rica og fisket etter enorm marlin (for TV -serien Extreme Fishing) og husket at tweaking i korsryggen min da jeg landet en på omtrent 800 kg. Jeg satte meg ned og hadde rare pins og nåler i beina.

Robson Green og kjæresten Zoila (Bilde: Robson Green)



Jeg fløy hjem og visste at noe ikke stemte da jeg gikk av flyet.

Men jeg tok onkelen Maddison til Royal Ascot dagen etter, så jeg prøvde å ignorere det.



Han sier: Vi kledde på oss topplue og haler og var i ferd med å dra da jeg bøyde meg for å hente nøklene. Det var som om noen slo meg i ryggen med en plukkøkse og jeg ble mørk av smerter.

Robson hadde bristet en plate i korsryggen. Han sier: Da jeg kom rundt var det to ambulanser som sto over meg. Jeg fikk oppkast nedover siden, bena mine var i krampe og Zoila, min partner, var der og veldig opprørt.

Så lente denne nydelige australske sykepleieren ved navn Julia seg ned og sa stille: ‘Nå, Robson, har du våt deg? Har du skitnet buksene dine? ’.

Ekstremt fiske med Robson Green (Bilde: Kanal 5)

Og jeg tenker: 'Hva ?! Jeg vet ikke! ’Det viste seg at de sjekket om den ødelagte platen hadde skadet ryggmargen - for det kan lamme deg.

servitør på første dater

Nådigvis hadde det ikke det, men han var i smerte før han kunne opereres i Newcastle. Smerten var sinnsyk, sier han. Altoppslukende. Og verdigheten din går ut av vinduet. Du kan ikke engang tørke din egen rumpe.

Du tenker: 'Er det slik det å bli gammel?'.

Takk gud, Sanderson, min kirurg, reddet karrieren min. Jeg har aldri kysset og klemte en mann så hardt.

Kirurgi, sier han, etterlot ham med en svakhet, og derfor gjør han øvelsene sine religiøst.

Fansen vil glede seg over at han var i stand til å plukke opp rollen som Geordie Keating i Grantchester, krimdramaet om en detektiv fra 1950-tallet og kriminalitetsklærling. Han sier: Jeg har alvorlig medisinsk støtte når jeg filmer Grantchester. De er superforsiktige med meg-og alt jeg gjør er å løfte et blomstrende forstørrelsesglass.

Robson Green som Geordie Keating og Tom Brittney som Rev Will Davenport i dramaet Grantchester (Bilde: ITV)

Den femte serien er på ITV i kveld, med Tom Brittney tilbake som prest prest Will Davenport.

Det er nå 1957, og i den første episoden blir en kvinnelig student ved Cambridge University funnet død. Geordie og Will må infiltrere den grumsete verden av campuspolitikk og samfunn for å finne morderen, navigere underlige initiasjoner og fester.

De må også forholde seg til en hot-shot kvinnelig journalist, Ellie Harding, spilt av Lauren Carse, som ser ut til å få presten litt varm under kragen også.

Robson sier: Vi har alltid taklet virkelige problemer i Grantchester og gjort det til en «whydunnit» så vel som en whodunnit. Du forstår hvorfor morderen har begått den forbrytelsen.

Da jeg leste den nye seriens bue, trodde jeg at vi virkelig hadde presset ting. Vi behandler noen virkelig mørke og alvorlige temaer - homofobi, rasisme, en selvmordspakt og seksuelle overgrep.

Det er lett og morsomt også, skjønt. Og det er en glede å jobbe på Grantchester. Jeg har vært i bransjen i 35 år, og jeg har aldri vært på et filmsett som er så gledelig og livsbekreftende.

Den Northumberland-fødte Robson Golightly Green sin første store TV-rolle var som sykehusportør Jimmy Powell i Casualty i 1989.

Robson Green som Fusilier Dave Tucker i Soldier Soldier (Bilde: Carlton Television)

Robson med hovedrollen i Wire in the Blood sammen med Hermione Norris (Bilde: ITV)

friterte mars bar kalorier

På 1990-tallet var han Dave Tucker i Soldier Soldier, og hans musikalske sammenkobling med medstjernen Jerome Flynn førte til en No1 med Unchained Melody.

Robson spilte også hovedrollen som rettspsykolog i Wire in the Blood, og hans kjærlighet til sportsfiske førte til serien Extreme Fishing.

Hans personlige liv har også vært agn for sladderspaltistene.

Han var gift med ergoterapeut Alison Ogilvie i åtte år, men de ble splittet i 1999. Han hadde en sønn, Taylor, nå 19, med andre kona Vanya Seager, men de slo opp i 2011.

Robson Green og hans andre kone Vanya Seager (Bilde: PA)

Hans kjærlighetsliv traff overskriftene i 2016

Så, i 2016, traff forholdet hans til Zoila Short overskriftene da det ble avslørt at søndagsskolelæreren forlot sin prestemann etter å ha møtt Robson på treningsstudioet.

Robson og Zoila virker salig lykkelige nå. De bor i Northumberland, i det vakre hjemmet ved elven, som måtte totalrenoveres etter at det ble oversvømmet i 2015.

Han sier: Tyne er nederst i hagen min. Da elven kom opp 16ft, gikk 7ft av det gjennom hjemmet mitt. Det var ikke bare laks i Tyne-min tredelte suite var der også. Jeg måtte reddes. Det var halvannet år før vi kunne flytte inn igjen. Jeg byttet teppet med Northumberland-stein, men det betyr dessverre at jeg ikke lenger kan støvsuge naken.

I stedet holder han seg i form med Coach Kozak -treningen og vanlig fiske.

Han sier: Når vi har tid, vil Zoila og jeg ta på oss vaderne og kaste en snøre for ørret eller laks. Hun er fantastisk. Hun ble oppdratt med fiske og vet virkelig hvordan hun skal lage mat også.

Jeg forteller Robson at jeg begynte på fluefiske for noen år siden, men har mistet evnen, og han setter meg i kontakt med en kvinnelig venn som kan gi meg leksjoner. Han sier: Jeg fisket på Island for et show som heter Icelandic Tales, som kommer i mars, og jeg møtte en fantastisk kvinne som er 100 år gammel og fortsatt flyr.

I fjor kjørte jeg til treningsstudioet, følte meg veldig bra, og jeg passerte en annonse for et pensjonskompleks.

Det sto 'Leiligheter for eldre, 55 år og eldre, forvalter inkludert'. Femtifem! Jeg krasjet nesten bilen. Jeg hadde dette bildet av å trekke i en rød snor og en vakt som sa: ‘Har du falt, Mr Green?’ Og der ligger jeg på gulvet.

Derfor må vi gjøre øvelsene.

Og hvis det holder meg eviggrønn som Robson, skal jeg absolutt.

chloe ferge før og etter

Grantchester kommer tilbake til ITV fredag ​​klokken 21.00.

Se Også: