First Dates personalets faktiske jobber, relasjoner utenfor skjermen og hvilke som er skuespillere

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mens vi ser på First Dates, skal vi være fokusert på singlene som prøver å finne kjærligheten.



Men oftere enn ikke er vi faktisk interessert i livene til personalet som jobber i restauranten.



Bartenderne og venteteamet, som ledes av Maitre d & apos; Fred Siriex, har blitt berømt i seg selv gjennom årene på grunn av deres vanskelige reaksjon og morsomme innsikt i datoene.



Med 42 kameraer som dekker hver tomme av restauranten, inkludert GoPros i toalettene, kan ikke de ansatte unnslippe å bli fanget.

De blir ofte sett hviskende på kjøkkenet når de oppdager at det går dårlig på en date eller plagsomt står med kortmaskinen mens de venter på å finne ut hvem som skal betale regningen

Fred og teamet vil være tilbake på skjermene våre i kveld i en helt ny serie First Dates Hotel mens de inviterer flere ensomme singler til luksushotellet i håp om å finne kjærligheten i solen



First Dates Hotel kommer tilbake til skjermene våre i kveld

First Dates Hotel kommer tilbake til skjermene våre i kveld (Bilde: Kanal 4)

kvinners statlige pensjonsseier

Men hva gjør personalet på First Dates når kameraene slutter å rulle?



De jobber ikke på hotell og restaurant på heltid ettersom de nettopp ble overtatt mens serien ble filmet.

Noen av dem har uventede karrierer som er helt forskjellige fra det vi ser dem gjøre på showet, mens andre faktisk er skuespillere i det virkelige liv.

Det har også vært noen veldig vanskelige møter når en dater har vært mer interessert i servitøren enn personen de skulle spise middag med, mens en servitør begynte å se noen han møtte i restauranten.

Her er en titt på privatlivet til First Dates -stjernene.

Fred sirieix

Fred ønsker gjestene velkommen inn i restauranten ved hjelp av sin franske sjarm og karisma

Fred ønsker gjestene velkommen inn i restauranten ved hjelp av sin franske sjarm og karisma (Bilde: MDM)

Den ubestridte kongen av First Dates, Fred er maître d & apos; hotellet og det første vennlige ansiktet som alle som kommer inn i restauranten eller hotellet ser.

Franskmannen trente til å jobbe foran huset på en restaurant med Michelin-stjerne i hjemlandet før han flyttet til London.

Han var daglig leder for den elegante restauranten Galvin på Windows i 28. etasje i London Hilton til 2009.

First Dates -produsent Molly Sayers gjorde en stor innsats i å rekruttere Fred til showet og forklarte: 'Han ga meg runden, og jeg måtte jobbe ganske hardt for å få ham interessert i forutsetningen.'

Det er ikke bare First Dates som Fred har dukket opp i, da han vendte hånden til å presentere på Million Pound Menu og Remarkable Place to Eat på BBC Two.

Men han er sannsynligvis mest kjent for å reise rundt i verden sammen med venner Gordon Ramsay og Gino D & acampo, og komme seg opp til noen ville krumspring mens de lagde mat og spiste fantastisk mat på bilturene.

Fred er ganske lurt når han tar av seg drakten

Fred er ganske lurt når han tar av seg drakten

Fred har til og med gitt ut en bok som heter First Dates: The Art of Love - og gir tips om hvordan du finner romantikk.

Fred har to barn, Andrea og Lucien, med sin eks-partner som han var sammen med i 12 år.

Andrea vant nylig BBC Young Sports Personality of the Year 2020.

I mars i fjor avslørte Fred at han hadde forlovet seg med sin partner på to år, men han har aldri avslørt hennes faktiske navn og refererer ganske enkelt til hans kommende brud som & apos; Fruitcake & apos ;.

Når han snakket om romantikken deres, sa han: 'Noen ganger drikker jeg litt vin og tapas etter jobb med partneren min, som jeg liker å kalle' fruktkake '.

'Det er hyggelig å ha en avslappende samtale og slappe av når du har hatt en lang dag. Hvis jeg får sjansen til å være på kjøkkenet, elsker jeg å lage fersk pasta. Jeg synes det er veldig terapeutisk å rulle det ut, og jeg får mel overalt. Det er veldig morsomt.'

Merlin Griffiths

Merlin elsker å blande en cocktail

Merlin elsker å blande en cocktail (Bilde: Peter Harbor)

hvor ble balamory filmet

Når singletons først kommer inn i restauranten drar de umiddelbart over til Merlin Griffiths i baren.

Cocktailkongen, som har vært en mikolog i mer enn 20 år, starter festen med en spritdrink og stiller noen viktige spørsmål før daterne setter seg ned.

Han viker heller ikke fra å komme inn i det grusomme, spør singletonene om deres kjærlighetsliv og graver etter informasjon hvis det viser seg at de allerede kjenner hverandre igjen

Merlin eier sin egen bar og restaurant i det nordvestlige London, The Priory Tavern, og han vant Regional Cellar Keeper of the Year i 2015.

Selv om han ikke driver sprit alene, da Merlin overtok puben med partner Lucile, som er mor til barnet hans.

Merlin pleide også å være en global merkevareambassadør for Bombay Sapphire Gin.

Selv om han er opptatt av å drive sin egen pub, finner cocktailkjenneren alltid tid til å stå bak baren First Dates.

Laura Tott

Laura har vært en First Dates -favoritt i årevis

Laura har vært en First Dates -favoritt i årevis (Bilde: TV Grab)

Den populære servitøren Laura Tott har hjulpet singler med å finne kjærligheten på Channel 4 -datingprogrammet siden starten

Laura, som har reist verden rundt som en del av Royal Navy med HMS Raleigh i Cornwall, jobbet på en bar i Windsor da hun fikk konserten gjennom en venn som jobbet i TV.

Mens hun jobbet i Paternoster Chop House -restauranten i London sentrum, brakte Laura smil til kundene og seerne - og ble ofte tatt for å komme med morsomme kommentarer mens de så på datoene.

I løpet av den tiden skjulte Laura en massiv hemmelighet om livet hennes borte fra First Dates, da hun begynte å utdanne seg til sykepleier i 2016 og kvalifiserte seg tre år senere.

Hun har fått mye oppmerksomhet fra diners tidligere, med en singleton flørtet med henne mens datoen hans gikk på toalettet, men hun er elsket med sin hunky mystery kjæreste.

'Hvis de ikke har lykkes, får du av og til en melding fra dem som ber deg om å ta en drink. Men jeg har ikke svart dem, sa hun en gang.

Laura hadde sjonglert sin rolle i NHS -frontlinjen mens hun filmet showet da hun kvalifiserte seg som sykepleier i 2019.

Rett ved starten av pandemien testet Laura faktisk positivt for koronavirus og forklarte sine fans på sosiale medier hvorfor hun hadde vært ute av spill en stund.

Laura innrømmet at hun hadde en følelse av at hun hadde viruset og følte seg som 'absolutt søppel', men ble likevel sjokkert da hun testet positivt.

Laura kvalifiserte seg som sykepleier i 2019

Laura kvalifiserte seg som sykepleier i 2019 (Bilde: Instagram)

Etter å ha stilt seg et intervju og sikret seg jobben, delte hun tiden mellom opplæring til paramediker i Midlands i løpet av uken og filming i London i helgene.

Når hun jobber i dagjobben, som ofte kan være 12 timers nattvakter, har Laura noen ganger blitt gjenkjent av pasienter, selv om de antar at de allerede kjenner henne.

'Mange sier:' Jeg kjenner deg fra et sted, gikk du på skole med søsteren min? 'Og jeg sier nei, jeg ville aldri innrømme det. Men så dobber besetningskameratene mine meg inn, og det er skremmende, sa hun.

'Men en eller to ganger har jeg vært i en eiendom og i bakgrunnen har jeg vært på TV -en når First Dates er på. Det kan være ute av kontekst for folk, og de vil si: 'Å, jeg hadde ikke sett for deg deg i den uniformen'. '

I en stor opprykk tok Laura ikke del i den siste serien First Dates da showet flyttet til den nye restauranten The Refinery i Manchester.

I et følelsesladet Instagram -innlegg forklarte Laura at hun ikke kom tilbake for den nye serien og hadde blitt erstattet av 'nye ansikter'.

Marks and Spencer Black Friday 2019

Etter å ha jobbet utrettelig for å redde liv under pandemien, innrømmet Laura at hun var litt lettet over ikke å jobbe som servitør.

'For å være ærlig, vet jeg faktisk ikke hvordan jeg ville passe filmingen i år med arbeidet under pandemien,' skrev hun på Instagram.

'Jeg har trengt hver dag fri for å slappe av, så det har faktisk vært en velkommen pause. Jeg har imidlertid savnet hele laget, det er sikkert. '

Laura lovte at hun kommer tilbake til showet, og la til: 'Dette betyr ikke at det er over, og jeg er fortsatt veldig mye av First Dates -familien, og forhåpentligvis kommer jeg tilbake snart.'

Cici Coleman

CiCi ble speidet etter showet mens han jobbet i London

CiCi ble speidet etter showet mens han jobbet i London (Bilde: TV Grab)

CiCi er den sprudlende servitøren som har mange skjulte talenter vi ikke får se på First Dates

Den mangfoldige Oxford-jenta jobbet som skuespiller da hun først ble speidet til Channel 4-showet og har flere skuespillerkreditter under beltet.

Etter å ha trent ved New York Film Academy, dukket hun opp i kortfilmer Beautiful Girls and Sleep, mens hun spilte sammen med Danniella Westbrook i Essex Vendetta.

CiCi har også sceneerfaring og opptrådte i tre skuespill utenfor Broadway på The Players Club i New York.

First Dates -produsent Molly Sayers forklarte at CiCi ble funnet å jobbe i gjestfrihet av forskerteamet sitt, som gikk ut i 'trendy barer som sannsynligvis ville ha kule folk i seg'.

I et intervju i 2018 beklaget CiCi at hun hadde vært singel 'for lenge' og brukt Instagram som en datingapp etter å ha blitt bombardert med flørtende meldinger.

Hun sa til NEWSAM Online at det å ha vært på showet har fått potensielle elskere til å tro at hun er en ekspert på dating, noe som setter henne under mye press når hun er på date.

Hun sa: 'Å være på showet legger mer press på meg. Jeg er ingen datingguru. Jeg føler at jeg må være perfekt. '

CiCi datet en mystisk mann i 2018, men den romantikken kom dessverre til slutt.

CiCi viser frem en utrolig kroppstransformasjon i varm pilates -trening

CiCi viser frem en utrolig kroppstransformasjon i varm pilates -trening (Bilde: cici_coleman_ / Instagram)

I februar i år avslørte CiCi at hun hadde blitt utestengt fra datingappen Hinge - og spekulerte i at det kan ha vært fordi folk tvilte på at det virkelig var henne.

I tillegg til jobben sin som innbydende håpefulle singletons på First Dates, er CiCi også utdannet Hot Pilates -lærer.

I fjor viste CiCi hvor mye øvelsen hadde forandret kroppen hennes med et før og etter portrett.

kylie jenner brystjobb

Disse bildene er tatt med 4 måneders mellomrom. Den til venstre husker jeg at jeg så på og følte meg bra om at jeg hadde gått ned 2 kg. Når jeg ser på det, husker jeg hvor dårlig headspace jeg var i og hvor stresset jeg var.

'Jeg spiste ikke nok og prøvde bare å komme meg gjennom dagen uten å gråte.'

I forrige måned slo CiCi seg sammen med TOWIE -stjernen Pete Wick for å lansere et nytt show på FUBAR Radio som handler om høyder og nedturer i forhold.

Hun avslørte til og med detaljer om hennes nye romantikk på radioprogrammet, og fortalte Pete om hennes blomstrende forhold som startet i oktober.

Hun sa: 'Jeg liker,' hvordan er du så strålende? ', Og jeg mener ikke at han er perfekt, fordi ingen er perfekte, men det han har vist meg så langt er utrolig grunnlag for noe vakker i fremtiden. '

Austin ventour

Instagram

Frekk servitør Austin har vært en hit blant seerne siden han først begynte i restauranten.

Skuespilleren, som har jobbet som statist i en årrekke, er også en modell og en dyktig hip-hop-danser.

Hunky Austin, fra Greenwich, London, har tidligere erfaring fra gjestfrihetsbransjen, men ønsker å fokusere på skuespillerkarrieren.

Han jobbet som bartender på danseklubben The Coronet, i London i 2012, og har også vært en del av venteteamet på Jamie's Italian og The Breakfast Club.

Austins kjæreste er makeupartisten Katie Moore, som han regelmessig legger ut søte bilder med på Instagram.

Sam Conrad

Sam er litt av en lothario

Sam er litt av en lothario (Bilde: Kanal 4)

Sam er den frekke chappyen fra Øst -London som alltid er tilgjengelig for en vittig spøk for å lette spisestedene & apos; nerver.

Etter å ha sluttet seg til serie 3, bygde Sam raskt et vennskap med medstjernen CiCi, og paret flørte ofte mens de jobbet.

Helt romantisk tok Sam inspirasjon fra Love Actually for å avsløre at han var forelsket i henne under julespesialen 2016.

Etter å ha gjenskapt den berømte scenen fra filmen, holdt Sam plakater som erklærte 'for meg, du er perfekt'.

CiCi ble rørt av gesten og ga ham en massiv klem, og etterlot fansen at de kunne gå ut på en date.

Imidlertid vendte vennskapet deres ikke til romantikk, til skuffelse for mange First Dates -seere.

Sam har også et rykte for forhold til spisesteder, da han ble med singelen Sasha utenfor for en drink da hun reiste seg og oppdaget at de hadde mye til felles.

De slo det virkelig

De slo det virkelig (Bilde: Kanal 4)

Sasha bekreftet selv at de gikk på to date før de skiltes, og forklarte: 'Vi dro på to date, men det var ingen gnist. Han er en hyggelig fyr, men kjemien var ikke der.

'Jeg har hatt mye oppmerksomhet siden showet, så selvtilliten min har definitivt blitt bedre.'

Tilbake i 2016 fikk Sam en overraskelse da en singleton kom tilbake til restauranten og ba om å få se ham.

ricky wilson kaiser chiefs kjæreste

'Jeg tror jeg foretrakk Sam fremfor datoen min. Beklager, sa hun til kameraet før hun skyndte seg tilbake for å skrive ned telefonnummeret sitt.

Sam avslørte at de tilbrakte en hel helg sammen, og sa til The Sun: 'Jeg traff noen av vennene hennes, hun møtte noen av mine, det var som en sommerromantikk.

'Det var en glede å være sammen med noen som var like vakre og vakre som noen som Millie.'

*First Dates Hotel sendes i kveld på Channel 4 kl. 21.00

Se Også: