Prisen på kongelige bryllupstier som Meghan, Kate og Eugenie hadde på seg

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

De tre kongelige brudene og deres fantastiske tiaraer



Da prinsesse Eugenie gled nedover midtgangen til St. Georges kapell på bryllupsdagen, var det ikke bare kjolen hennes som fikk henne til å se hver tomme ut som den perfekte bruden - men også hennes fantastiske diamant og smaragd -tiara.



Det har vært en lang tradisjon i kongefamilien at bruder skal & låne & apos; et hodeplagg å ha på den store dagen.



Vanligvis ligger det en enorm sentimental verdi bak, og for ikke å snakke om mange blendende juveler til en verdi av millioner av pund.

Ved bryllupet til Meghan og Harry i Windsor Castle i mai, forbløffet den nåværende hertuginnen av Sussex i en bandeau diamant tiara, laget i 1932 for Queen Mary.

Og på Kate Middletons bryllupsdag 29. april i 2011 blendet hun i en fantastisk Cartier Halo -tiara.



skummelt spice sex-tape

Nå har Deborah Papas, en gemolog og smykkeekspert fra Prestige Pawnbrokers som fant berømmelse på Channel 4 -showet Posh Pawn, avslørt hvor mye hun synes de tre tiaraene er verdt.

Den dyreste - antatt å være verdt opptil £ 10 millioner - kan overraske deg.



Kate Middletons tiara - estimert pris: £ 750,000 - £ 1,250,000

Hertuginnen av Cambridge hadde Cartier Halo -tiara på bryllupsdagen i 2011 (Bilde: Getty Images)

Kate Middletons tiara ble lånt til henne av dronningen og betegnet den ærede skikken med å ha på seg noe lånt på bryllupsdagen 29. april 2011 i Westminster Abbey.

Den ble laget i 1936 for dronningmoren av Cartier, fra diamanter og platina, før den ble gitt til dronningen i bursdagsgave.

Den har 149 baguettskårne diamanter samt forbløffende 739 brillanter med varierende vekt.

Dronningmoren, som ble gitt tiaraen av mannen sin, ble bare noen ganger avbildet iført den.

Kate Middleton, Cartier halo tiara

Kate hadde på seg bryllupsdagen i 1936 Cartier halo tiara (Bilde: Getty)

Kate så fantastisk ut (Bilde: Getty Images Europe)

Tiaraen ble senere gitt til dronningen, den gang prinsesse Elizabeth, av moren hennes på hennes 18 -årsdag i 1944.

Hennes majestet har ikke brukt dette stykket veldig ofte, som tidligere ble kjent som Scroll -tiaraen, men hun lånte det ut til søsteren prinsesse Margaret ved flere anledninger.

Det ble gjort berømt igjen i 2011, da Kate brukte det til bryllupet sitt. Selv om det ikke er den ypperste av kroner fra de kongelige smykkehvelvene, blir det ikonisk på grunn av Kate.

Deborah fortalte Uttrykke : Det er veldig vanskelig å anslå verdien, men som et Cartier -stykke vil jeg anslå at det er verdt omtrent £ 750,000 - £ 1,250,000.

Meghan Markles tiara - estimert pris: £ 2.000.000

Hertuginnen av Sussex forbløffet i en bandeau diamant tiara (Bilde: Getty Images)

Den nåværende hertuginnen av Sussex valgte å style sitt blanke hår til en lav chignon, og avsluttet utseendet med et slips med blonder og en nydelig engelsk tiara for bryllupet hennes med prins Harry 19. mai 2018 på Windsor Castle.

Sløret ble holdt på plass av bandeau diamant tiara, som ble laget i 1932 for Queen Mary.

Bandet ble opprettet med diamanter og platina i 11 seksjoner, og gjennomboret med ovaler. Sentrum av den er satt med en avtagbar broach, datert fra 1893, og er laget med ti strålende diamanter.

Brosjen ble gitt til daværende prinsesse Mary for bryllupet hennes med prins George.

david walliams kone lara stone

Det vakre stykket ble lånt ut til Meghan av dronningen selv, som ble forlatt bandeau og broach av Queen Mary i 1953.

Man tror at denne spesielle tiaraen ikke har blitt sett siden 1965, da prinsesse Margaret bar den.

Tiaraen ble laget i 1932 for Queen Mary (Bilde: WireImage)

Meghan sa tidligere om tiaraen: 'Når det gjaldt tiaraen på dagen, var jeg veldig heldig som fikk velge denne nydelige bandeau -tiaraen i art deco -stil.

'Harry og jeg hadde dratt til Buckingham Palace for å møte hennes majestet dronningen for å velge et av alternativene som var der, som var en utrolig surrealistisk dag som du kan forestille deg.

'Og den [tiaraen] var en som jeg, da vi prøvde dem på, skilte seg ut ...'

Imidlertid ble det hevdet at det var en rad over tiaraen.

Det opplyser en navngitt kilde Solen at Meghan ønsket å ha en smaragdkledd tiara, men dronningen sa nei.

waltons sekstupletter ved 30

Meghan Markle i St. George's Chapel på Windsor Castle under bryllupet hennes (Bilde: PA)

Kilden sa: 'Meghan hadde sitt hjerte rettet mot denne tiaraen med smaragder og prins Harry traff taket da de ble fortalt at det var umulig for henne å bære den.

'Det var en veldig opphetet diskusjon som fikk dronningen til å snakke med Harry. Hun sa: 'Meghan kan ikke ha det hun vil. Hun får hvilken tiara hun har gitt av meg.

I mellomtiden sa Deborah til Express: 'Det er vanskelig å sette en verdi på dette lille settet, men det kan være verdt opptil 2 millioner pund.

Den er satt med en stor brillantslipet (muligens gammelskåret) diamant som er estimert til å være omtrent 10 karat eller mer og omgitt av ni mindre brillantslepte diamanter (men ikke så liten til anslagsvis to til tre karat hver).

'Det er en klynge på hver side også av syv runde diamanter og en rekke ekstra runde briljantslipede diamanter over hele dette 11 ledd art deco-stykket.

Prinsesse Eugenies tiara - estimert pris: £ 5.000.000 - £ 10.000.000

Eugenie gikk uten slør (Bilde: Getty Images)

For sin seremoni i St George's Chapel i Windsor Castle 12. oktober 2018 valgte Eugenie å bære The Greville Emerald Kokoshnik tiara, eid av dronningen.

Det fantastiske elementet ble laget av Boucheron for Margaret Greville i 1919 i en stil som ble populært av den russiske keiserretten.

Fru Greville var en nær venn av dronning Mary, og før hennes død testamenterte hun alle sine juveler til dronningmoren, inkludert et diamanthalsbånd som en gang trodde hadde tilhørt Marie Antoinette, et par diamantlysekroneøreringer, et rubinhalskjede og tiaraen .

På sin spesielle dag hadde Eugenie også på seg et par diamant- og smaragd -øredobber, som selv om de var en vakker match til tiaraen, faktisk var en gave fra mannen hennes Jack.

Prinsesse Eugenie ankommer bryllupet sitt med Jack Brooksbank i St George's Chapel i Windsor Castle (Bilde: PA)

28-åringen hadde på seg tiara sans-sløret, med brudekjolen hennes med en v-formet rygg som viste arrene fra den livsendrende ryggmargsoperasjonen hun gjennomgikk som barn.

Dronningens barnebarn ba spesielt om lav rygg på sin skreddersydde kjole av Peter Pilotto for å vise arret.

Deborah sa: I tråd med datidens mote ble denne tiara designet i russisk hodeplaggstil, laget av fint hullet platina, som ble holdt delikat enkelt, men intrikat i detaljer, for å vise frem hovedsteinen.

Den fantastiske bruden (Bilde: Getty Images)

hvem er melanie sykes pappa

I midten av smaragd er matchende gamle trinnskårne smaragder, i tillegg til rikelig med briljante og rosenslipede diamanter.

Dette stykket er absolutt utsøkt; sentrum smaragd har en fantastisk levende farge og stor størrelse, noe som er sjelden å finne i disse dager.

Med en så sterk historisk opprinnelse, fra fru Greville til dronningmoren, og nå dronningen, vil en elegant juvel som denne anslås å hente i området 5-10 millioner pund på auksjon.

Les mer

Kongefamilien
Hva skjer når dronningen dør? Strengt middagsfest for de kongelige Ting å unngå i dronningens nærvær Hvor flink kongefamilien egentlig er

Se Også: