Usain Bolts kjæreste reagerer etter at han har avbildet seg i sengen med en brasiliansk student og oppdaget fest med få kvinner.

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Usain Bolt

Usain Bolts 'First Lady' slår tilbake(Bilde: Instagram)



Usain Bolts kjæreste har reagert på sin lidenskapsnatt med en brasiliansk student, og nesten konstant ville netter ute med en mengde skjønnheter siden han avsluttet OL.



Modellen Kasi Bennett, 26, som han omtaler som sin 'First Lady', har holdt seg taus om påstander om at mannen hennes har jukset etter seieren på lekene.



Men nå ser det ut til at hun har kastet alvorlig skygge på nettet, ved å like en serie kuttkommentarer fra fans, og memer på nettet som slo ut på stjernen.

Den brunette skjønnheten likte en Instagram -meme som viste henne og brasilianske Jady Duarte avbildet side om side med bildeteksten: & apos; & apos; When you girl is Selfridges, and you cheat on her with Primark.

elsker øya lucie og joe
Kasi b likte Tweet

Kasi likte denne tweeten (Bilde: Twitter)



Kasi J. Bennett

USAs kjæreste Kasi J. Bennett (Bilde: Instagram / kasi.b)

Deretter likte hun en tweet rettet mot kjæresten hennes, der det sto: 'Du byttet livet ditt med en gudinne for en natt med en som aldri kommer i nærheten.'



Bolts søster Christine Bolt-Hylton, 32, insisterte tidligere på at paret ville forbli sammen, til tross for at sportstjernen påstått juks.

Christine snakket fra hjembyen St. Andrews nær Kingston på Jamaica og sa: 'Jeg er sikker på at Kasi er vant til det nå. Hun er vant til å se slike bilder.

Kasi J. Bennett

Kasi J. Bennett stiller opp (Bilde: Instagram / kasi.b)

'Folk ber om bilder med ham, og han er alltid villig til å ha bilder.'

Og det kommer etter at sportsstjernen tilbrakte natten med Jady Duarte, 20, etter å ha forført henne ved å blinke sekspakken hans og trekke i hans berømte 'lyn' & apos; positur, har hun sensasjonelt hevdet.

Usain Bolts søster, Christine Bolt-Hylton, 32

Usain Bolts søster, Christine Bolt-Hylton, 32 (Bilde: SWNS)

Mamma-av-to delte bilder som ser ut til å vise henne kysse og kose sprintfølelsen etter 30-årsdagen i Rio.

Og nå har hun brutt sin taushet om å overnatte med det olympiske esset - og hevdet at han overtalte henne til å følge ham tilbake til olympiske landsbyen ved å bruke Google Translate -appen.

Usain og hans student & apos; kjæreste & apos; (Bilde: Jady Duarte/WhatsApp)

Jady stilte i en serie selfies (Bilde: Jady Duarte/WhatsApp)

De skal deretter ha elsket i en liten enkeltseng, mens de lyttet til Rihanna's Work.

Parets tøffe narrestreker varte angivelig over to timer på en time, og de nøt drinker sammen i mellom.

Stjernen har siden returnert til London, hvor han har blitt snappet omgitt av en mengde skjønnheter på ville netter ute siden - til tross for at Jady hevdet at han hadde lovet at de ville se hverandre igjen.

De møttes i Rio sin eksklusive klubb All In, og Jady hevder at den sportslige legenden langsomt tok seg over til vennegjengen hennes, før han skamløst blinket sin imponerende six-pack.

'Han sto foran oss og plutselig dro han opp skjorta og viste oss sekken', sa hun Mail online. 'Jeg hadde aldri sett noe lignende. Jeg måtte bare strekke meg ut og stryke det. '

The Olympic Village senger (Bilde: AFP/Getty)

Jady Duarte med Douglas Donato Pereira, Dinah -terroren

Usain fester nå i London (Bilde: Splash)

Bolt skal deretter ha bedt livvakten hans om å invitere henne til å bli med ham, og mens hun først var nølende, møtte hun ham til slutt igjen på slutten av natten.

'Til slutt ventet vi i kø på en taxi, og han smilte til meg og gjorde den berømte seiersposisjonen, så jeg var ikke i tvil om hvem han var,' la hun til. 'Det var da jeg bestemte meg for at det var på tide å gi etter for ham. Han dro meg inn i drosjen og ga meg et utrolig kyss. '

Til tross for stor sikkerhet klarte Bolt å snike ledsageren sin inn i olympiske landsbyen på en offisiell buss, og hun hevdet at de kysset hele veien.

505 engel nummer kjærlighet

Moren til to snakker ikke engelsk, og hevdet at Bolt brukte Google Translate-appen gjennomgående.

Jady poserer for en selfie (Bilde: Facebook)

Etter å ha dusjet på rommet sitt, som sies å ha hatt to små enkeltsenger i, begynte idrettsmannen å spille musikk på telefonen sin, og slo seg ned på Rihanna's Work, før de likte en lidenskapelig natt.

'Det var veldig lidenskapelig og varmt - vi slukte hverandre. Han har kroppen til en mester, selv om hans mannlige deler ikke stemmer overens - han er akkurat som en vanlig fyr, 'hevdet hun.

Ifølge den brunette skjønnheten hadde de sex to ganger over en lengre periode, før de tok selfies i sengen sammen.

Hun hevder Bolt ga henne en seddel på 100 euro for å få en taxi, og lovte å ringe henne for å avtale en ny date under Paralympics.

'Jeg trodde virkelig at vi hadde noe på gang,' fortalte hun nettstedet. 'Men nå kan jeg se at han henter kvinner like raskt som han henter gullmedaljer.'

Han har siden festet med flere skjønnheter (Bilde: Splash)

Vi har kontaktet stjernens representanter for kommentar.

Og det kommer etter at Bolts søster insisterte på at han ikke ville skilles fra kjæresten - til tross for hans veldig offentlige krumspring nylig.

I tillegg til natten hans med Jady, dukket det også opp flere bilder av Usain som tilsynelatende kysset og danset med EN annen jente på en nattklubb i Rio denne uken.

Det kommer etter at det ble avslørt at stjernen planlegger å foreslå sin langsiktige kjæreste 26 år gamle Kasi Bennett, etter OL.

Bolts storesøster, Christine Bolt-Hylton, 32, har nå fortalt hvordan den jamaicanske stunner vil bli 'opprørt' av bildene.

marcus brigstocke og hayley tamaddon

Han ble også sett snogging en jente i en klubb (Bilde: Sandrin Cardozo)

Men Christine tror Usain fortsatt vil foreslå og paret vil 'jobbe med problemene sine' fordi han 'elsker Kasi for mye for å sette forholdet i fare'.

Christine snakket fra hjembyen St. Andrews nær Kingston på Jamaica og sa: 'Jeg er sikker på at Kasi er vant til det nå. Hun er vant til å se slike bilder.

'Folk ber om bilder med ham, og han er alltid villig til å ha bilder.

'Hun er vant til at han er i allmennheten.

'Jeg tror ikke det har skjedd noe mellom ham og den brasilianske jenta,' la hun til med snapsen med Jady.

'Han elsker Kasi for mye for å sette forholdet i fare.

Det sies at han har trukket denne posen (Bilde: PA)

'Jeg ser på bildene, og det ser ikke ut som om han gjorde noe med henne.'

På spørsmål om Kasi vil bli opprørt, fortsatte Christine, som er Usains halvsøster: «Bildene er av en ung jente. Jeg vet at hun blir lei seg.

«Men hun vil snakke med ham, og jeg vet at de kan løse problemene sine.

'Usain tror ikke på juks. Normalt når vi snakker, ser han at han er imot slike ting.

Senere festet han i London

«Han har aldri gjort dette før så vidt jeg vet.

'Da han var mye yngre var han populær blant jentene, men fra de har vært sammen har han ikke gjort noe slikt.

'Hvis de var sammen som hun sier de var, tror jeg at hun hadde planlagt at hun skulle ta fotografiene og avsløre ham for' juks '.'

europa league finalekanal

Stjernen får mest mulig ut av tiden (Bilde: Instagram/Usainbolt)

På spørsmål om lillebroren hennes skal be om unnskyldning, sa Christine: 'Kasi var definitivt ok med festbildene.

'Bildene med jenta burde han definitivt beklage.'

Bildene, som ble delt på WhatsApp, ser ut til å vise en skjorteløs Usain i sengen med den brasilianske studenten, som har på seg en hvit vest.

Kvinnen, som det er blitt hevdet er en mamma til to og enken til en beryktet narkotikaherre kjent som Diná Terror, har siden sagt at hun dør av skam.

Men Christine sa: 'Han ville aldri jukse. Han ble oppdratt av foreldrene sine til aldri å gjøre slike ting.

Han er en sportslegende (Bilde: GETTY)

'Han ble oppvokst i et kristent hjem, og moren hans støtter ikke den livsstilen. Så jeg tror ikke han noen gang ville jukse.

'Jeg tror Kasi vil snakke med ham, og de vil ta en beslutning om hva de skal gjøre sammen.

'Når han snakker av personlig erfaring og er i nærheten av ham, er han definitivt imot å jukse.

'Jeg tror at Kasi og Usain vil jobbe med fortiden uansett hva det var og fortsette med livet.

'Han må være forsiktig på grunn av handlingene sine.'

Men Christine sa at hun ikke skammer seg over broren sin og la til: 'For å være ærlig tror jeg ikke at han har gjort noe galt.'

Se Også: