Sky Sports 'Kelly Cates skiller ektemann da hun innrømmer' harme 'over datingalternativer

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sky Sports

Sky Sports 'Kelly Cates skiller seg fra mannen, da hun innrømmer' harme 'over datingalternativer



Sky Sports 'Kelly Cates åpnet om sin 'harme' over datingalternativer etter å ha skilt seg fra mannen sin.



Datteren til fotballlegenden Sir Kenny Dalglish skilte seg nylig fra tv -produsenten sin ektemann Tom Cates og ønsker å begynne å date igjen.



Kelly og Tom giftet seg i 2007 og deler to døtre - Gabriella, 12, og Milla, ni.

45-åringen avslørte at dating har vært begrenset på grunn av koronaviruspandemien, men vil ikke kaste bort fritiden sin på noen hun ikke har en forbindelse med.

Hun sa: Tanken på å gå på date, tilbringe en kveld med noen og til slutt tenke: 'Vel, jeg liker deg ikke', jeg ville bli så lei meg for at de tok opp tiden min.



Det er åpenbart også omvendt, men jeg er egentlig ikke plaget med det fra deres perspektiv - med tanke på at jeg ikke får sett folk jeg liker veldig ofte.

Kelly Cates

Kelly sier at hun er nervøs for dating i midten av 40-årene (Bilde: WireImage)



Kelly sa imidlertid at hun ikke tenker på langsiktige forhold.

Hun la til TV -sportsprogramleder Gabby Logan på Mid Point -podcasten : Jeg har ingen virkelige tanker om langsiktige forhold eller noe sånt. Tenk deg å gå ut med noen, og du sitter der halvveis og tenker: 'Gud, denne fyren er en idiot.'

Kelly er i ferd med å fullføre skilsmissen, men er fortsatt nervøs for å være singel igjen og dele frykten for at folk kanskje ikke synes hun er attraktiv.

Kelly Cates presenterer for Sky Sports

Sky Sports -programlederen er i ferd med å fullføre skilsmissen (Bilde: Catherine Ivill)

Jeg har ikke et bilde i hodet på hvorfor en middelaldrende, lett overvektig mor til to muligens kan være attraktiv, innrømmet hun.

Jeg får ikke hodet rundt det. Det er ikke det at jeg setter meg ned, og det er ikke mangel på selvtillit eller lav selvfølelse.

Kelly har jobbet for Setanta, ITV, ESPN og 5 Live etter at hun startet sin karriere på Sky i 1998 da hun sluttet sin mattegrad ved Glasgow University.

Se Også: