Harry Potter -stjernen Sophie Thompson vever sin magi for å hjelpe hjemløse

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Harry Potter -stjernen Sophie Thompson vever sin magi for å hjelpe hjemløse

Harry Potter -skuespilleren Sophie Thompson la til noen av sine egne magiske ingredienser i maten som ble tilberedt av rookiekokker i en helt spesiell kafé, skriver Nigel Pauley i Sunday People.



Hun byttet filmstudioer for kafeen som ble drevet av hjemløse veldedige kriser i East End i London.



Sophie ga trainee -kokkene sin egen oppskrift på velsmakende gresskar suppe som skulle serveres til kundene dagen etter - for 3,50 pund en bolle, pluss brød.



Spirende kokker, som Fred, Winston og Angela på kjøkkenet, er enten hjemløse eller nylig re-huset-og trenger desperat en hjelpende hånd for å sette dem i stand til å bygge opp igjen sine ødelagte liv.

Å jobbe på Crisis Cafe i trendy Shoreditch gir dem sjansen til å lære nye ferdigheter og håp om å snu ting.

hvor kan jeg se ahs 1984 uk
Harry Potter

Gjengivelse: Sophie i en scene fra Harry Potter



Sophie, 53, som spilte byrået for magisk departement Malfalda Hopkirk i Deathly Hallows, innrømmet å være veldig rørt over situasjonen til personalet på kafeen.

osama bin laden meme

Hun sa: Jeg kom med i dag for å gi min støtte fordi jeg synes det som krise gjør her er fantastisk - å lære nye ferdigheter som matlaging gir virkelig disse personene nytt håp og fokus.



Altfor ofte blir de hjemløse usynlige for resten av samfunnet - dette prosjektet setter dem godt tilbake i offentligheten og viser at de har mye å bidra med, gitt sjansen.

Jeg begynte å lage min egen versjon av gresskar suppe, og en av kokkene Winston foreslo en litt annen måte å behandle ingrediensene på som gjorde den enda bedre.

Han sa ‘Hvorfor steker du ikke spisskummenfrøene først?’ Jeg hadde aldri tenkt på det .. det er en strålende idé og får det til å smake enda bedre.

Sophie thompson

Magisk øyeblikk: Sophie ble kåret til vinneren av Celebrity MasterChef 2014 (Bilde: PA)

Sophie, yngre søster til Oscar -vinnende Emma Thompson, spilte også Stella Crawford i EastEnders og spilte hovedrollen i Four Weddings and a Funeral, la til: Det er en veldig fin linje vi alle går mellom å leve komfortabelt og befinne oss i en situasjon som folket her . Det skal vi aldri glemme.

Steder som dette, drevet av mennesker som krise, er veldig inspirerende fordi det setter deg helt på grunnlaget for menneskeheten, og får kontakt med mennesker. Vi lever ikke i en annen verden. Vi lever alle i samme verden.

kerry soldat george kay

Historien om to av de nåværende traineene er ganske typisk for dem som får nytt håp av Crisis Cafe.

Fred, 39, befant seg hjemløs, bodde grovt og på herberger, etter at han kom tilbake til Storbritannia etter at ekteskapet hans ble brutt etter at han jobbet i Italia.

Ting har blitt så ille for mannen som er en erfaren husarbeider foran restauranter, at han til og med har sovet på nattbusser som reiser rundt i hovedstaden.

Fred, opprinnelig fra County Durham, sa: Jeg befant meg i en nedadgående spiral og klarte ikke å komme meg løs fra den. å jobbe her har gitt meg håp igjen. Det har gitt meg selvtillit å søke jobber.

Sophie thompson

Kafépause: Sophie Thompson med Angela (og Fred. (Bilde: Steve Bainbridge)

utgivelsesdato for iphone 6 uk

Angela, 45, befant seg uten hjem etter å ha flyttet til Storbritannia fra New York for å passe sin eldre tante.

Takket være Crisis og organisasjonene har hun funnet en studioleilighet og har meldt seg på et cateringkurs på en høyskole i nærheten av hjemmet hennes i Nord -London.

Jeg synes det er en velsignelse å jobbe på kafeen - jeg har lært så mye. Det er et fantastisk sted, sa hun.

Hjemløshet er et voksende problem i Storbritannia, tjenester og budsjetter fra både myndigheter og lokale myndigheter fortsetter å bli kuttet.

I følge krise søkte over 200 000 husstander over hele Storbritannia sin lokale myndighet om hjelp til hjemløshet i 2013/14 - en økning på 26 prosent siden 2009/10.

holly wells og jessica chapman

I underkant av 100 000 ble akseptert som hjemløse og i ‘prioritert behov’.

Bare i London ble det rapportert om 6 508 mennesker som sov i 2013/14.

I 2008, som et resultat av kampanjer av Crisis og andre, forpliktet borgmesteren i London seg til å avslutte grov søvn innen 2012.

Til tross for støtte fra koalisjonsregjeringen har dette målet imidlertid ikke blitt nådd.

meningsmåling

Gjør regjeringen nok for å bekjempe hjemløshet?

1000+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Som dette? Visste du at vi har en dedikert TV- og filmside på Facebook?

Se Også: