Chad Michael Murray røyker da eks Sophia Bush hevder at deres fem måneders ekteskap var en skam

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tsjad Michael Murray har slått tilbake et rasende svar på påstander fra sin ekskone Sophia Bush om at deres kortvarige ekteskap var en skam.



One Tree Hill -stjernene møttes på settet med tenåringsdramaet og begynte å date i 2003.



To år senere giftet de seg i en tilsynelatende eventyrlig seremoni i California - men bare fem måneder etter ekteskapet skilte de unge elskerne seg og skilte seg i 2006.



Nå 35, har Sophia tilstått denne uken at hun aldri ville gifte seg med Tsjad - og bare gikk gjennom det for å glede folk rundt henne.

Tsjad og Sophia var gift i bare fem måneder (Bilde: FilmMagic)

De separerte kort tid etter bryllupet, og skilsmissen ble fullført året etter (Bilde: FilmMagic)



'Hvor gammel var jeg? Jeg vet ikke engang. Det var som den andre sesongen, sa hun til Andy Cohen på SiriusXM Radio Andy -showet denne uken.

jp og binky baby

«Men alle har vært 22 og dumme. Og det var egentlig ikke noe jeg egentlig ville gjøre. '



På spørsmål om å bekrefte om hun mente at hun ikke ville gifte seg i så ung alder, sa Sophia: 'Damer må lære å ta plass på den måten menn blir lært at de har krav på.

'Fordi hvordan svikter du alle? Og hvordan gjør du, hva er kampen? ' hun fortsatte.

'Og når du har sjefer som forteller deg at du er den eneste personen som får en person til å jobbe i tide og 200 mennesker enten får se barna sine om natten eller at de ikke gjør det fordi dagene våre starter i tide?'

Rollelisten i One Tree Hill i 2003

Sophia fortsatte: 'Livet er alltid belastet. Det publikum noensinne vet er aldri - det er ikke toppen av isfjellet. Hilarie [Burton, hennes medstjerne i One Tree Hill] og jeg pleide å le, og vi var som: & apos; hvis vi hadde et show bak kulissene, ville dramaet vært så mye bedre enn dramaet som forfatterne skriver & apos ;. '

Men hun sa at hun ikke hadde noen interesse av å revidere fortiden fordi 'folk ikke lot det gå'.

Peppa pig stemmeskuespillere

Nå har Tsjad, 36, brutt tausheten i kommentarene hennes for første gang, og reagerte rasende gjennom sin representant om at Sophias påstander om at hun ikke ville gifte seg var 'latterlige'.

'Tsjad oppfører seg på en helt profesjonell måte og ville aldri gifte seg av andre grunner enn kjærlighet,' sa talsmannen hans Mennesker magasin.

'Tretten år siden skilsmissen fra Sophia, har han et veldig lykkelig familieliv med sin kone og barn. Han har helt gått videre og føler ikke behov for å engasjere seg i denne typen oppførsel. '

Tsjad er nå gift med to barn (Bilde: Getty Images Nord -Amerika)

fred første dater kone

Sophia har hatt en rekke seriøse forhold, men er for tiden singel (Bilde: FilmMagic)

Etter skilsmissen gikk Tsjad videre med One Tree Hill ekstra Kenzie Dalton, som han foreslo i 2006. Men romantikken deres fungerte ikke, og de endte opp med å si opp forlovelsen syv år senere.

I 2014 begynte han å date sin utvalgte medstjerne Sarah Roemer, og de to giftet seg i hemmelighet tidlig i 2015 og ønsket sin sønn velkommen i mai samme år. I mars 2017 ønsket de datteren sin velkommen.

Sophia, i mellomtiden, datet stipendiat One Tree Hill -stjernen James Lafferty mellom 2008 og 2009, deretter Austin Nicols av og på mellom 2008 og 2012.

Etter skilsmissen fra Tsjad, hadde Sophia sagt: 'Det ødelegger meg nå som jeg har blitt redusert til en Hollywood -statistikk - enda et vitsegifte.

'Jeg hadde aldri forventet å bli gift mer enn en gang ... fordi jeg visste hva jeg gikk inn på og vil alltid tro på kjærlighet,' la hun til.

Se Også: