Fremmede hær på månen? UFO -jegere oppdager 'eldgamle stridsvogner som gjemmer seg blant ruiner' på NASA -bildet

Merkelige Nyheter

En rektangulær gjenstand har blitt oppdaget på et NASA-bilde som UFO-eksperter hevder kan være toppen av en hær TANK.Det store kjøretøyet & apos; ble markert i et detaljert bilde fra den amerikanske romfartsorganisasjonen og har blitt analysert av SecureTeam10, a Youtube kanal som ser på universets mysterier.


Tyler Glockner fra SecureTeam , som har nesten en million abonnenter, sa det tankformede objektet ser ut til å være spredt blant det som ser ut som gamle ruiner.Når han snakket om det tanklignende objektet, sa han: 'Det kan veldig godt være en merkelig stein, men jeg vil at dere skal legge merke til den kunstige naturen.


(Bilde: NASA)

'Den har denne rektangulære formen.'Grunnen til at jeg sa at den ser ut som en tank, er fordi hvis du ser på en faktisk tank fra et fugleperspektiv, vil du se tanken, tårnet på toppen, og denne har lignende funksjoner som tankene som vi ser på jorden.

'Hvis det er en tank, ville det åpenbart være gammelt, noe som ville forklare forvitringen på denne tingen.'


En luftfoto av en T-72B3 tank (Bilde: Getty)

Les mer

Romvesener og UFOer
Fremmede nyheter Fremmede bilder UFO -nyheter Er romvesener ekte?

Han legger til at bildet viser & apos; tanken & apos; i et felt med spredte gjenstander, som ser ut som metall eller som biter av maskiner med rette vinkler, og det er til og med et skiveformet objekt som stikker ut av overflaten.