Harry Potters Miriam Margolyes lager hysterisk grafisk spøk om å være lesbisk

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Miriam Margolyes har laget en veldig usensurert vits om å være lesbisk - og det er helt morsomt.



Den tidligere Harry Potter -stjernen, 78, forklarte hvorfor hun 'alltid hadde' forelsket kvinner i stedet for menn i et intervju med Vergen .



Hun dater kjæresten Heather Sutherland, som er en pensjonert australsk professor i indonesiske studier, og paret har vært sammen siden 1967.



Stjernen begynte å snakke om hennes forhold til menn, og kastet inn en veldig grafisk kommentar da hun ble spurt om hennes seksuelle tiltrekning til menn.

Miriam sa morsomt: 'Jeg kan like dem og ha mine mannlige venner, men jeg føler bare ikke lyskespenning fra dem.'

Miriam har vært sammen med Heather i nesten 52 år - og er lykkeligere enn noensinne (Bilde: UKTV)



Den tidligere professor Sprout -skuespilleren avslørte tidligere at det var en 'bombe' da hun fant ut at hun var tiltrukket av kvinner.

Miriam sa: 'Jeg synes det hele kom som litt av en bombe. Jeg pleide å være forelsket [på kvinner], og de var utrolig lidenskapelige og altoppslukende. '



'Jeg var egentlig ikke interessert i menn, og jeg er fortsatt ikke - jeg er ikke interessert i sjelen deres, for veldig få menn har sjeler,' hånet hun grusomt.

Heather bor i Nederland borte fra Miriam (Bilde: Dave Benett/Getty Images)

'Når du finner en som har, er det verdt det. De fleste av dem er bare så trivielle. Og hvis du ikke er seksuelt interessert i menn, er de uutholdelig trivielle. '

Margolyes har vært sammen med Heather i nesten 52 år, og avslørte at deres langvarige forhold har fungert på grunn av 'kjærlighet, tillit og å fortelle sannheten'.

«La aldri solen gå ned på en krangel. Vi bor ikke sammen, og det er sannsynligvis derfor vi har holdt sammen så lenge. Hun liker å jobbe, og jeg også. Kommunikasjon - du må snakke med partneren din, 'diskuterte hun.

Heather bor i Nederland, noe som betyr at de ser hverandre omtrent åtte ganger i året, selv om de snakker hver dag i telefon.

Hun sier at de liker å leve hver for seg (Bilde: Fairfax Media via Getty Images)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Skuespilleren snakket frekt om deres seksuelle tiltrekning til hverandre og sa at hun ikke føler fysisk lyst.

'Jeg føler ikke fysisk begjær, men jeg føler mental begjær. Jeg elsker å snakke med henne, og jeg antar at de lykkeligste øyeblikkene mine egentlig bare ligger i sengen med henne og ser på taket og snakker. Det er min store glede. '

Se Også: