Magiker Marc Spelmann bekrefter hvem som virkelig visste at han var X på BGT

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Britain's Got Talent -tryllekunstneren X, det riktige navnet Marc Spelmann, klarte å holde identiteten skjult helt frem til livefinalen på søndag.



Han forlot dommerne, vertene Ant and Dec og til og med BGT -seerne ble helt stussete da han endelig avslørte hvem han var live på showet, og markerte hans store comeback.



Gjennom serien har Marc forblitt maskert under både audition og semifinale, og brukte live-handlingen sin under finalen for endelig å avsløre alt.



Alle var forbløffet, og Marc fortsatte med å avsløre at han ikke engang fortalte de fleste i familien at han var tilbake på BGT, et år etter sin utrolige første periode i ITV -serien, med at han var Ant and Decos Golden Buzzer i 2018.

Marc Spelmann avslører hvem som egentlig visste at han var X på BGT (Bilde: ITV)

For første gang siden han kom til Colin Thackery på andreplassen i serien i 2019 søndag kveld, har Marc nå bekreftet hvem som egentlig visste sannheten hele tiden.



Midt i spekulasjoner fra fans som dommerne kan ha visst, avslørte hjernen alt for Lorraine Kelly på sitt morgenprogram på mandag.

Han forklarte: Jeg hadde en god venn av meg som fulgte etter meg overalt og snakket med alle for meg, det var veldig la-di-dah.



Marc avslørte sin identitet direkte på lufta (Bilde: itv)

Dommerne var forbløffet over at han kom tilbake (Bilde: ITV)

Min kone visste tydeligvis og Isabella visste fordi jeg hadde øvd. Hun var ganske vant til at jeg var i maske. Hun tror alle i en hvit maske er faren hennes.

Om hvorfor han holdt handlingen anonym, sa han: Det var vanskelig, men samtidig så gøy. Vi vil alle være superhelter, X var en superhelt for meg.

Han la til: X er et konsept, jeg har alltid elsket forestillingen om en anonym karakter som fremkaller magi fra mennesker.

Marc fortalte bare noen få mennesker (Bilde: ITV)

Marie-Anne Thiebaud

Den mest kraftfulle magien du kan se er om jeg kan få deg til å gjøre noe utrolig, at det kommer til å resonere med deg så mye mer.

Det virker som om det ikke er over for X også, med Marc som lover 100% at vi kommer til å se X igjen mens vi erter et samarbeid.

Marc sa: X vil fortsette å opptre, han kan opptre sammen med Marc Spelmann. Jeg er helt åpen, TV ville vært fantastisk hvis det var en TV -avenue jeg har mange ideer om.

Lorraine sendes hverdager kl. 08.30 på ITV.

Se Også: