Made In Chelsea's Josh 'JP' Patterson deler grusomme snaps av maratonskade

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Instagram)



rollebesetning av fredag ​​kveld middag

Josh & apos; JP & apos; Patterson har delt grusomme bilder av skaden han pådro seg mens han fullførte en rekordstor sportslig prestasjon.



Made In Chelsea -stjernen, 31, avslørte at han har sittet igjen med et spenningsbrudd, leddbåndsskader og en anstrengt kalv og bruker nå krykker.



Det kommer etter at han ble den første personen i historien som løp et maraton i alle fire land i Storbritannia på bare 24 timer.

Når han tok til sin Instagram -konto tirsdag kveld, sa JP at han endelig skulle ta en pause fra treningen og nyte litt tid mens han delte en rekke bilder av skaden.

Made In Chelsea -stjernen Josh & apos; JP & apos; Patterson har avslørt at han har sittet igjen med et stressbrudd, leddbåndsskader og en anstrengt legg

Made In Chelsea -stjernen Josh & apos; JP & apos; Patterson har avslørt at han har sittet igjen med et stressbrudd, leddbåndsskader og en anstrengt legg (Bilde: Instagram)



I det første snapet ble han støttet av to krykker mens han poserte på gaten.

Det andre bildet var av hans hovne fot og ankel som hvilte på det som så ut til å være en sykehusseng.



Han bildetekst bildene: '6 timer i A&E, ett spenningsbrudd, leddbåndsskade og en anstrengt kalv senere cruiser jeg igjen.

'Den første dagen jeg har fått magen min ordentlig, noe som er flott, jeg har mistet nesten en stein i vekt.

Det andre bildet var av hans hovne fot og ankel som hvilte på det som så ut til å være en sykehusseng

Det andre bildet var av hans hovne fot og ankel som hvilte på det som så ut til å være en sykehusseng (Bilde: Instagram)

'På tide å slappe av og lade denne ødelagte kroppen.'

euro millioner resultater uk

Det kommer etter at han delte sin stolthet over å slå rekorden i forrige uke.

Han klarte å løpe maraton i alle fire av de britiske landene på i underkant av 24 timer, og er den første personen i historien som noensinne har gjort det.

JP skrev på Instagram: 'I dag ble jeg offisielt den første personen i historien som løp et maraton i alle 4 land i Storbritannia på 24 timer, med tiden 23:47:10.

JP har trent hardt

JP har trent hardt (Bilde: Instagram)


'Jeg tror ikke jeg har vært så ødelagt før, og ga ned en av de galeste opplevelsene i livet mitt.

'Tusen takk alle sammen for støtten og donasjonene de siste dagene.'

JP løp maraton for å samle inn penger til samaritanere for psykisk helse, og har så langt fått over 21 000 pund i donasjoner.

Sa han på sin Bare å gi side: 'Som noen som har slitt med psykisk helse, vet jeg godt at du til tider kan føle deg veldig alene til og med i et overfylt rom, selv med en kjærlig familie eller en fantastisk gjeng med venner.

JP løp maraton for å samle inn penger til samaritanere for psykisk helse (Bilde: INSTAGRAM)

'Jeg vet ikke hvorfor, men noen ganger kan det faktisk være så mye lettere å uttrykke hvordan du føler for en fremmed enn å snakke med familien din, kanskje er det personvernet eller bare det friske perspektivet, uansett gir de ingen dom, ingen press og det er noe jeg virkelig tror kan og har forandret noens liv. '

Etter at han fullførte sin siste maraton i Wales, dro han rett til sykehuset. da han kom tilbake til England.

JP sa til sine følgere: 'Endelig, tilbake til England, men rett til A&E. Jeg kan ikke gå uten støtte i dag, så skal se hva skaden er.

strengt tatt gammel og katya

'Venstrebenet mitt var på en dårlig måte fra maraton 3. Fingrene krysset det er ikke noe stort.'

Se Også: