O2s nye 'fleksible tariff' lar deg faktisk velge hvor mye du betaler i måneden

O2

Horoskopet Ditt For I Morgen

O2 -firmalogoen

Den nye fleksible tariffen lanseres i morgen-samme dag som forhåndssalget av iPhone X starter(Bilde: Getty)



Mobilnettverket O2 har introdusert en ny tariff som gir kundene muligheten til å endre prisene hver 30. dag, ved å velge hvor mye data de vil ha, og ikke ønsker på planen.



Firmaet sier at det siste initiativet har som mål å tilby kundene mer fleksibilitet og kontroll over månedlige regninger ved å gi dem mer frihet over internettbruken.



Det vil være tilgjengelig under nettverkets nye & fleksible tariffer & apos; - en serie planer som lar folk velge og velge funksjoner innenfor godtgjørelsen.

Den lanseres fredag ​​27. november - samme dag som forhåndssalget for iPhone X begynner.

Som et eksempel vil kundene få tilgang til nok data til å dra full nytte av å dele spesielle videoer med venner en måned, for deretter å regjere databruk og kutte regningen tilsvarende den neste.



En kunde som vil ha 50 GB data en måned kan gjøre det med en pris på 41 pund, og deretter bytte til å betale bare 19 pund i måneden hvis de vil krympe datatilskuddet.

Kunder kan endre taksten en gang hver faktureringsmåned via MyO2 -app , i butikk eller over telefonen .



london red light district

O2 -sjef Mark Evans sa: 'Dagens kunder ønsker enda større fleksibilitet og kontroll over hva de bruker.

'I 2013 transformerte O2 måten forbrukerne kunne kjøpe de nyeste mobiltelefonene med lanseringen av O2 Refresh. Med O2 Refresh trenger ikke kundene å betale for en telefon de allerede eier, i motsetning til kunder i andre nettverk.

'Nå tilbyr vi kundene full fleksibilitet ved også å gi dem muligheten til å kontrollere mengden data de bruker og betaler for hver måned.'

Les mer

star wars kake tesco
Forbrukerrettigheter
Dine refusjonsrettigheter i High Street Hvordan klage på et lønningslån Mobiltelefonkontrakter - dine rettigheter Dårlige anmeldelser - hvordan få refusjon

Nylig forskning fra veldedige organisasjoner Citizens Advice fant at en rekke mobilnettoperatører fortsetter å belaste kundene for telefoner de allerede har betalt ned - noe O2 tidligere har kjempet mot.

Evans la til: 'Å tvinge kundene til å fortsette å betale for en telefon de allerede eier, treffer ikke bare lommene, men undergraver tilliten og omdømmet til bransjen.

'Mobile er en av Storbritannias mektigste muligheter for å berike samfunnet vårt, stabilisere økonomien og skape et bedre liv for britiske borgere. Mobilindustrien må ta dette ansvaret på alvor og behandle kundene rettferdig, slik at Storbritannia kan nyte alt mobilen har å tilby. '

Ernest Doku, mobilekspert på uSwitch.com beskrev planen som en & apos; god løsning & apos; som vil gi kundene mer kontroll over utgiftene sine.

'Kundene er stadig mer forsiktige med å bli lenket til stive mobilpakker, så i utgangspunktet er O2s nye fleksible tariffer en god løsning for engasjement-fober', sa han.

'Å være i stand til å behandle mobildataplanen din som en glidende skala, hjelper til med å stoppe svøpet av datakasting, og setter kundene tilbake i kontroll hvis de planlegger en spesielt tung måned.

'Forskning indikerer at kundene er så livredde for billsjokk at de hvert år vil betale for mye med en generøs datapakke i håp om at de ikke blir fanget av regninger som er høyere enn forventet.

'Tariffer som disse, så vel som de som lar deg overføre data til neste måned, kan tilby den ettertraktede fleksibiliteten og friheten.'

Imidlertid legger Doku også til at kundene alltid bør huske å shoppe rundt før de forplikter seg til noen form for kontrakt.

'En rask online sammenligning av Sim -only -tariffer - data, samtaler og teksttariffer som ikke følger med et håndsett - viser at det kan være mulig å få så mye som 30 GB 4G -data for mindre enn £ 20 i måneden. Så hvis du er glad for å koble en Sim-only til ditt nåværende håndsett eller et håndsett du kjøper direkte, kan denne tilnærmingen gi stor verdi, sier han.

'Som alltid er det viktig å veie alle faktorene - fra prising, til nettverksdekning, kundeservice og fordeler - før du forplikter deg, da dette vil bidra til å sikre at du får den riktige avtalen som passer dine behov. '

nicole scherzinger matt frotté

Data kan være den dyreste funksjonen når det gjelder å eie en mobiltelefon (Bilde: Future Publishing)

Victoria Leyton fra Bredbåndsvalg la til: 'Det er imidlertid viktig å merke seg at selv med dette fleksibilitetsnivået, bør du ikke automatisk anta at du får det beste tilbudet.

'Hvis du er noen som holder deg innenfor datatilskuddet ditt og aldri har funnet deg selv for mye for tilleggstjenester utenfor kontraktsvilkårene dine, så ikke flytt til dette for krangelrom du ikke trenger.

'Det er et kjøpermarked for mobiltelefonkontrakter for øyeblikket med innovasjon om innovasjon, fra gratis sosiale godtgjørelser utenfor dataene dine til all sang, alle dansende 30 -dagers Sims. Som med mange produkter for finansielle tjenester, handler det om å bestemme hva du trenger før du begynner å lete, og deretter shoppe rundt for å finne det. '

O2s nye fleksible tariffer er tilgjengelige for eksisterende O2 Refresh -kunder og nye kunder som velger utvalgte telefoner fra 27. oktober 2017.

Alle fordelene med O2 Refresh forblir, slik at kundene kan bytte håndsett før kontrakten avsluttes, forutsatt at de har betalt ned enhetsplanen. Gratis skjermdeksel vil også være tilgjengelig for de nyeste telefonene til utvalgte tariffpriser innenfor planen.

O2 Refresh er en plan der kundene ikke betaler for en telefon de allerede eier.

Tariffen ble opprinnelig lansert i april 2013, og endret måten folk kjøper mobiltelefoner på ved å skille kostnaden for telefonen sin fra kostnaden for minutter, tekster og data.

I tillegg til å gi kundene større åpenhet om hva de blir belastet, lar O2 Refresh også kunder bytte enhet når de vil og senker regningene automatisk når de har betalt for telefonen.

Se Også: