Dina Asher-Smith løper varmt da hun er lik sin raskeste 60 meter noensinne etter 15 måneder ute

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Cruisekontroll: Asher-Smith vinner heatet sitt i Karlsruhe

Cruisekontroll: Asher-Smith vinner heatet sitt i Karlsruhe(Bilde: Getty Images)



Dina Asher-Smith gjorde en fantastisk konkurranse tilbake i sitt første løp siden hun ble verdensmester på 200 meter i 2019.



Storbritannias raskeste kvinne noensinne klarte en verdensledelse på 7,08 sekunder for å vinne 60 meter på World Indoor Tour -åpningen i Karlsruhe.



Victory tjente henne $ 10 000 dollar og et jokertegn til neste års verdensmesterskap innendørs i Beograd.

Enda viktigere er at det bekreftet at 15 måneder ut ikke har sløvet kreftene hennes foran OL i Tokyo.

I sitt første løp innendørs siden 2018 klokket hun 7.11 sekunder for å gjøre finalen der hun utlignet sitt personlige beste og var bare 0,02 av Asha Filips britiske rekord.



Asher-Smith sa: Jeg er veldig fornøyd med det. Det var lenge siden jeg konkurrerte på den internasjonale scenen, men jeg var ikke redd, mer spent.

Det er så lenge siden. Jeg elsker racing, jeg elsker sprint. Det er det jeg er god til.



Asher-Smith:

Asher-Smith: 'Det var lenge siden jeg konkurrerte på den internasjonale scenen, men jeg var ikke redd, mer spent' (Bilde: Getty Images)

'Jeg var egentlig ikke bekymret for at jeg ville bli rusten, selv om jeg sannsynligvis har litt mer skarphet å gjøre.'

Asher -Smith går videre til Düsseldorf for sitt neste løp i morgen mens hun bygger mot OL, der Team GB har lært at de vil være begrenset til Athletes ’Village og konkurransesteder - men trenger ikke å sette karantene ved ankomst til Tokyo.

Så sa John Coates, visepresident International Olympic Committee (IOC), i et intervju med Sky News Australia .

Asher-Smith konkurrerte på internasjonal scene for første gang siden han ble kronet som verdensmester over 200 meter i Doha i oktober 2019

Asher-Smith konkurrerte på internasjonal scene for første gang siden han ble kronet som verdensmester over 200 meter i Doha i oktober 2019 (Bilde: Getty Images)

Arrangørene vil skissere alle detaljer i playbooks som forventes å skissere at deltakerne må gjennomgå en karanteneperiode før de reiser til Tokyo, - og kan testes hver fjerde dag mens de er på lekene.

Coates la til: De vil være begrenset til Olympic Village og transport til stedet for konkurranse og trening. Det er det. Ikke å gå til sentrum.

I mellomtiden har britiske friidrettssjefer utarbeidet beredskapsplaner for å gjøre det mulig for idrettsutøvere å kvalifisere seg og få utvelgelse til EM innendørs etter kanselleringen av de britiske mesterne.

Prøver vil bli avholdt i Lee Valley, Loughborough og enten Sheffield eller Manchester i helgen 20.-21. februar.

Se Også: