Don't Take My Baby: Ekstraordinær drama tvinger seerne til å konfrontere sine egne fordommer om funksjonshemmede foreldre

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Don & apos; t Take My Baby er et ekstraordinært drama basert på en hjerteskjærende sann historie.



beste budsjettmobiltelefon 2017 Storbritannia

BBC Three -dramaet - som forteller historien om et funksjonshemmet pars kvalmende kamp for å beholde sin nyfødte baby - er basert på vitnesbyrd fra det virkelige liv og vil sette seernes fordommer og tro på det funksjonshemmede samfunnet og samfunnet som helhet i tvil.



Seere vil lære om en situasjon som mange funksjonshemmede par befinner seg i som nye foreldre mens de ser den 21 år gamle rullestolbrukeren Anna, spilt av nykommer Ruth Madeley, og svaksynet Tom spilt av Adam Long (Happy Valley, Spike Island) prøver å gi den evige omsorgen og oppmerksomheten deres datter trenger, til tross for at sosialarbeidere overvåker hvert øyeblikk.



Ikke ta min baby på BBC

Don't Take My Baby tvinger seerne til å konfrontere sine egne funksjonshemmede fordommer (Bilde: BBC)

Det vil se sosialarbeider Belinda, spilt av Wumni Mosaku (Philomena, Dancing on the Edge, I am Slave) som står overfor det profesjonelle valget om å vurdere alternativ omsorg for babyen.

En del av kanalens funksjonshemmede sesong, Don't Take My Baby er den første i en serie helt nye overbevisende programmer som hjelper seerne til å forstå på en brutalt ærlig måte hvordan det egentlig er å være ung med funksjonshemming i Storbritannia i dag.



lotterivinnere Storbritannia 2018

Det vil være 15 programmer som ser på livet for unge mennesker som lever med en funksjonshemming. Sesongen med ufortalte historier avslører et glimt av livet som ung, funksjonshemmet.

Inkludert Verdens verste sted å være funksjonshemmet ?, presenteres sesongen av den funksjonshemmede journalisten Sophie Morgan.



Se Også: