Little Mix-stjernen Leigh-Anne Pinnock har et unormalt forhold til kjæresten Andre Gray

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Leigh-Anne Pinnock har åpnet opp om forholdet til kjæresten Andre Gray.



Little Mix -sangeren, 28, har insistert på at hun aldri vil se den profesjonelle fotballspilleren, 28, til tross for at hun bor sammen med ham.



Det elskede paret har vært sammen i over fire år, men Leigh-Anne har sagt at hun føler at de ikke har sett så mye av hverandre på den tiden fordi de begge må reise mye for karrieren. .



Snakker ærlig til Cosmopolitan Magazine , innrømmet den brunette skjønnheten at hun må & bekjempe & apos; å bare tilbringe litt kvalitetstid med henne.

Leigh-Anne Pinnock har åpnet opp om forholdet til kjæresten Andre Gray (Bilde: INSTAGRAM/LEIGH ANNE PINNOCK)

28-åringen insisterte på at hun ikke har et normalt forhold fordi hun bor med Andre, men hun ser ham aldri.



'Jeg føler at jeg ikke har et normalt forhold. Jeg bor sammen med kjæresten min og ser ham fortsatt ikke.

Beskriver forholdet deres som & apos; vanvittige, & quot; Black Magic & apos; hit-maker insisterte på at hvis hun hadde en vanlig jobb, ville de se hverandre så mye mer.



28-åringen insisterte på at hun ikke har et normalt forhold fordi hun bor med Andre, men hun ser ham aldri (Bilde: Getty Images)

Kjæreste: Paret har vært sammen siden 2016 (Bilde: INSTAGRAM)

Leigh-Anne la til: 'Laget bor på hotell før kamper, så hvis de har to i uken, ser jeg ham ikke. Det er vanvittig. Hvis jeg hadde en vanlig jobb, ville jeg sett ham mer '.

Til tross for at det noen ganger er vanskelig for henne, innrømmet brunettebomben at det ikke er positivt å ha muligheten til å se henne beau hele tiden.

Sangeren sier at tiden hennes bortsett fra Andre holder forholdet deres & friskt & apos; lenge.

Sangeren sier at tiden hennes bortsett fra Andre holder forholdet deres & friskt & apos; lenge (Bilde: FLYNET/SPLASH NEWS)

Det er imidlertid ikke bare Andre som har en travel arbeidsplan, ettersom sangeren sier at hun egentlig bare får en uke fri i løpet av året.

I løpet av denne tiden må Leigh-Anne & bekjempe & apos; å reise på ferie med Andre, og sørge for at han også er uten tjeneste i løpet av denne tiden.

Et annet medlem av Little Mix som ikke får tilbringe så mye tid med sin andre halvdel, er Perrie Edwards.

Et annet medlem av Little Mix som ikke får tilbringe så mye tid med sin andre halvdel er Perrie Edwards (Bilde: Instagram)

Perrie Edwards oser av glamour på et blunk mens hun suser over beau Alex Oxlade-Chamberlain

Den 26 år gamle skjønnheten har vært sammen med fotballspilleren hennes, Alex Oxlade-Chamberlain i over tre år (Bilde: Instagram)

Den 26 år gamle skjønnheten har vært sammen med fotballspilleren sin, Alex Oxlade-Chamberlain, i over tre år, men får ikke sett ham så ofte med Manchester-hjemmet sitt som er 'aldre borte' & apos; der hun bor i London.

Det blonde bombeskallet insisterte åpent på at tanken på å kjøre til Manchester på fridagen er en massiv innsats.

Innrømmer at det er vanskelig å være så langt borte fra kjærligheten, sier Perrie at det er verdt hvert minutt av reisen fordi hun elsker & apos; Alex.

caroline flack lewis burton

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

'Jeg sier alltid til ledelsen at hvis vi ikke har fri i to dager, vil jeg ikke se kjæresten min.'

Det er ingen tvil om at Perrie-kjæresten Alex har vist seg å være parmål i selvisolasjon.

Paret har begrenset seg til det flotte hjemmet sitt, hvor de har fylt timene med å sette sammen trekk og danse hvis deres Instagrams var noe å gå etter som sent.

The Little Mix -babyen får virkelig mest mulig ut av tiden sin sammen med vakkeren sin under koronaviruspandemien.

Se Også: