De nye £ 1 -myntene til en verdi av £ 250 - hva du skal se etter for å få øye på de virkelig sjeldne

Ny Pund Mynt

Horoskopet Ditt For I Morgen

& Apos; verdens mest avanserte mynt & apos; sluttet seg til markedet 28. mars 2017 - denne dagen kom en milliard i omløp - en håndfull som eksperter mener kan være verdt en mynte.



Ved å bytte ut det nåværende 'runde pund', som ble introdusert for mer enn 34 år siden, ny 1 mynt har et sikkerhetssikkert hologram, som blinker mellom et & apos; £ & apos; symbolet til tallet & quot; 1 & quot ;, under forskjellige lys.



Men i motsetning til polymer £ 5 -sedler, har mynter ikke serienumre - så du må grave litt dypere for å fange ledetrådene som gjør dem verdt mer enn en kroner.



For å hjelpe oss med å oppdage skiltene, spurte vi en pengeekspert hos GoCompare Coining It In for råd om hvordan du identifiserer en spesielt spesiell utgave.

storebror innpakningsfest 2014

Les mer

Sjeldne penger: Har du noen av disse?
Sjeldne 1p -mynter Den ultimate guiden til sjeldne mynter Mest verdifulle £ 2 -mynter Sjeldne mynter på 50p

'Potensielle dørfeil under produksjonen'

'Som med de nåværende £ 2 -myntene, er mynten på £ 1 2017 bi -metallisk - i dette tilfellet et ytre & apos; gull & apos; farget nikkel-messingbånd med indre & sølv & apos; farget cupro-nickel plate, 'forklarte en talsmann.



'På grunn av dette kan potensielle dørfeil under produksjonen, som oppstår når dørene har blitt feiljustert, være verdt mange penger.

'Punters bør ta hensyn til både blomsterkronen på baksiden for eventuelle rotasjoner, så vel som dronningens hode, som skal sitte rett over den nye fasede kanten.'



Les mer

Ny pundmynt
Alt du trenger å vite Hvor kan du få en? 3 ting du trenger å vite Hvor fungerer den nye mynten på £ 1?

Prøvemynter - de er verdt mer enn du tror

Prøvemynter - som ikke er lovlig betalingsmiddel - selges for hundrevis

Har du en sjelden 1 mynt?
Kommenter nedenfor

Mer enn 200 000 av de splitter nye myntene ble sendt ut til forhandlere i fjor for å 'teste'.

whitney houston siste bilde

De ble bare klassifisert som 'prøvemynter' - og er ikke et legitimt anbud, men de blir pisket for hundrevis av pund på eBay .

Eier 'Glanvog' solgte sin utgave for £ 200 i forrige måned, etter at budgivere økte en budkrig for den ettertraktede mynten.

Eksperter spår nå at verdien skal hoppe enda lenger etter hvert som etterspørselen stiger.

tom hughes jenna coleman

'Disse nye prøvemyntene på 1 pund er fascinerende, spesielt med tanke på den økonomiske presedensen for prøvepyntmyntene på 2 pund i 1994, som siden har blitt en av de mest ettertraktede mynter i Storbritannia,' forklarte Alex.

'Hvis disse nye prøvemyntene viser seg å være like verdifulle som 1994 -tallet, kan alle som får tak i dem nå sitte på en fremtidig gullgruve.'

De 24 mest verdifulle £ 1 -myntene i omløp Ett pund mynt Se galleri

Verdifulle bevis

Chards er en ledende mynt- og bullion -forhandler med base i Storbritannia. Firmaet kjøper og handler mynter, smykker og spesialiserer seg på verdifullt gull og sølv.

Ifølge ekspertene vil den mest verdifulle av alle £ 1 -myntene være & apos; proof & apos; mynter - de spesielle pre -produksjonsprøvene - ofte brukt til 'godkjenningsformål' og produsert til en mye høyere finishstandard.

En uttalelse fra Chards sa: 'Husk at de produserer over 2,2 milliarder £ 1 -mynter i år.

'Vi tror ikke at mynten på 1 pund i omløp 2017 vil være en god investering - men det er samlermynter som sølvtett, sølvsikkert piedfort og gullsikkert som skal investeres i.'

Alternative designmynter kommer snart

En 12-sidig ett pund mynt i hendene på en Royal Mint Circulating Coin Press Setter ved Royal Mint (Bilde: Ben Birchall/PA)

Den første omgangen med nye mynter på £ 1 er designet for å minnes prestasjonene til Jane Austen, Sir Isaac Newton og The Royal Flying Corps - alle ekspertpionerer på sine felt.

'2017 forventes å bli et godt år for samlere, med trenden på 50p mynt med begrenset utgivelse fortsetter inn i de nye myntene på 1 pund, 'sa Alex til NEWSAM Money.

kitty alm gjestehus

'Det er det viktigste å se opp for i nær fremtid, for den første omgangen av disse samleobjektene vil være enorm.'

Se Også: