Skremmende sann historie om Beast of Jersey som overliste politiet i 14 år som voldtektstid før tilfeldig fangenskap avslørte huset hans med frykt

Virkelige Livshistorier

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det var nesten midnatt da den 15 år gamle jenta kom hjem fra en kveld ute.



Hun var nesten kommet hjem da en mann plutselig grep henne i halsen og lot henne knytte hendene over hodet hennes.



Deretter bandt han hendene hennes sammen og dyttet henne videre til en gresskant.



Hun fortalte senere: 'Jeg kunne ikke puste, og han sa at jeg ikke skulle skrike. Så la han et tau rundt halsen min og trakk meg på beina. '

Mannen festet deretter et annet tau til den som bandt hendene hennes og bandt føttene hennes slik at hun ble trusset.

Så gikk han bort.



Hun hadde akkurat slitt seg fri da han kom tilbake.

Edward Paisnel the & apos; Beast of Jersey & apos;

Edward Paisnel, & ldquo; Beast of Jersey & apos; som utførte en rekke fryktelige angrep mot barn og voksne gjennom 1960- og 1970 -årene (Bilde: SWNS)



Gummimasken som Paisnel brukte under hans sexangrep (Bilde: )

Paisnel's antrekk, som vist på en modell (Bilde: )

Paisnel -formede armbånd med skruer som stikker ut for å avverge alle som prøver å arrestere ham (Bilde: )

Spiker ble sydd i pelsen Paisnel hadde på seg under angrepene. Senere sa han at det var for å stoppe noen som grep tak og unngå fangst (Bilde: )

Han tok henne tilbake til stedet der hun først ble angrepet, bind for øynene for henne og holdt deretter noe mot ansiktet hennes og fortalte henne at dette er en forgiftet kule.

Deretter overgikk han henne seksuelt.

Det var en modus operandi som var kvalmende kjent for politiet.

The & apos; Beast of Jersey & apos; hadde slått igjen, akkurat som han hadde så mange ganger som han terroriserte Kanaløyene mellom 1957 og 1971.

Den gjentatte MO -en er imidlertid ikke noe som umiddelbart ville fremgå av en ny film som bruker forbrytelsene til det virkelige dyret - Edward Paisnel - som & inspirasjon & apos ;.

Den kraftfulle nye psykologiske thrilleren Beast forsørker bevisst grensene mellom sannhet og fiksjon, gjenspeiler elementer fra Paisnels liv og forbrytelser, men gir dem en spesiell historie

rochelle og marvin humes

Skuespilleren Jessie Buckley spiller mor-kvalt Moll som faller pladask for en mystisk outsider som viser interesse for henne når hennes egen praktisk talt ignorerer henne til fordel for hennes siser.

Jessie Buckley, til venstre, og Johnny Flynn leverer kraftige forestillinger som et & apos; Beast & apos; mistenkte og hans kjæreste (Bilde: Handout gratis å bruke)

I filmen spiller Flynn Pascal Renouf, en tøff altmester som romanser nedslått veggblomst Moll

Edward Paisnel og familien. (Bilde: Samle)

Hjemmet til Edward Paisnel hvor han bodde sammen med kona Joan Paisnel (Bilde: )

Joan Paisnel i hagen hennes i Jersey, en uke etter at Edward ble fengslet i 30 år for sine forbrytelser (Bilde: )

Men en seriemorder er på frifot på øya og snart mistenkes det for den nye mannen hennes, noe som setter henne i strid med familien, venner og alle andre.

Beast ligger i Jersey hvor regissør Michael Pearce vokste opp, like begeistret og redd av hviskede historier om en seriell sexangriper som var løs på øya mens han vokste opp.

Han husker halvparten historier om Paisnel's grep på øya.

Iført en parykk, en gummimaske og hjemmelagde klutarmbånd med spiker som stakk ut av dem, ville Paisnel angripe ensomme kvinner, ofte på avsidesliggende bussholdeplasser, og voldta dem på åker.

Etter hvert som hans tillit vokste, begynte han å gå inn i familiehjem om natten der han ville voldta sine mål, etter å ha studert målet obsessivt over tid for å være sikker på rutinene og bevegelsene deres.

Han angrep kvinner, jenter og unge gutter og brukte til og med tilsynelatende tilgang til et barns hjem for å mate hans fordervelse.

I ett angrep, som senere ble relatert under rettssaken hans, fortalte en mor hvordan hun ble angrepet sammen med sin 14 år gamle datter.

Hun sa: 'Jeg hørte noen i stua.

'En mann dukket opp og grep meg.'

Alphonse Le Gastelois, en landbruksarbeider og fisker fra Jersey, anklaget feilaktig for en rekke seksuelle overgrep mot barn (Bilde: )

Alphonse Le Gastelois flyktet fra Jersey i 1961 for å bo i selvpålagt eksil på det avsidesliggende Ecrehous-revet i frykt for hans sikkerhet fra lokalbefolkningen (Bilde: )

Alphonse Le Gastelois avbildet på Les Ecrehou -revet etter å ha mottatt dommen på radio som ryddet navnet hans uten tvil (Bilde: )

Han bandt hendene hennes. Da han kneblet henne, klarte hun å rope til datteren sin for å låse seg inne på et soverom.

Men hun kom ut fordi hun visste at noe var galt.

Moren slet seg fri og løp skrikende til en nabogård for å få hjelp, men fikk ikke noe svar.

Da hun kom hjem hadde datteren gått.

'Jeg løp nedover banen og ringte til henne,' sa hun, 'men det var ubrukelig.'

Da moren kom hjem igjen var datteren der. Hun sa: 'Jeg har blitt voldtatt, men takk og lov. Mor, du lever. '

En gutt fortalte også høringen i 1971 at en mann med kniv tok ham fra sengen da han var ni og overfalt ham.

Ofrene rapporterte at angriperen hadde på seg et tau eller en snor rundt livet, og han holdt ofte folk fast ved å binde hendene sammen.

Alle beskrev angriperen som å lukte muggen og ha irsk aksent.

Han fulgte et mønster for å plassere et tau rundt offerets hals og bruke plasseringen av et felt for overfallet.

Paisnel's kone Joan skrev en bok etter rettssaken, og mange spekulerte i hennes medvirkning til forbrytelsene hans

Paisnel i politiets varetekt blir eskortert, dekket og lagt i håndjern, til Isle of Wight Register Office for å gifte seg med kjæresten hans, Florence Hawkins (Bilde: )

Joan Paisnel var kona til Beast of Jersey, som sier at hun ikke var klar over forbrytelsene hans til tross for forholdet deres (Bilde: )

Ansiktet hans var alltid dekket, enten med en ansiktsmaske eller et skjerf som dekket en del av den.

Til tross for gjentatte appeller om hjelp og avhør av 30 000 mennesker, unngikk angriperen - kallenavnet 'The Beast of Jersey' fangst.

På et tidspunkt falt mistanken for angrepene først på en eksentrisk landbruksarbeider og fisker, Alphonse Le Gastelois, som ble arrestert, men løslatt på grunn av mangel på bevis.

Den offentlige mistanken var imidlertid så sterk at Le Gastelois & apos; hytta ble brent ned i brannstiftelse og fryktet for livet, han flyktet til en liten gruppe øyer som heter Les Écréhous, hvor han tilbrakte 14 år i selvpålagt eksil som bodde utenfor landet og søkte hummer.

Så i 1966 mottok politiet i Jersey et merkelig brev fra noen som påsto å være Beast Of Jersey. Den lød:

lfc bortesett 2020

Min kjære herre,

Jeg tror at det er akkurat på tide å fortelle deg at du bare kaster bort tiden din, som hver gang jeg har gjort det jeg alltid har tenkt å gjøre og husker at det ikke vil stoppe ved dette, men jeg vil være rettferdig mot deg og gi deg en sjanse. Jeg har aldri hatt mye ut av dette livet, men jeg har tenkt å få alt jeg kan nå ... Jeg har alltid ønsket å gjøre den perfekte kriminaliteten. Jeg har gjort dette, men denne gangen lot månen skinne veldig britte i september fordi denne gangen må den være perfekt, ikke en, men to. Jeg er ikke en galning på langt hold, men jeg liker å leke med dere. Du vil høre fra meg før september, og jeg vil gi deg alle ledetrådene. Bare for å se om du kan fange meg.

Vennlig hilsen

Vent og se

Så kom det et gap på fire år til hans neste angrep - på en 13 år gammel gutt som ble bortført fra huset hans og angrepet.

Gutten tilbød den nå vanlige beskrivelsen av det som hadde skjedd og sa at angriperen hans hadde svart pigget hår og hadde på seg en skremmende maske.

Gutten hadde også noen merkelige riper i ansiktet og på kroppen som de som ble funnet på et annet offer.

Det ville gå litt under et år til Paisnel ble fanget.

En natt i juli 1971 hoppet Paisnel et rødt lyskryss i en stjålet bil og ble oppdaget av politiet.

Hawkins besøkte Paisnel i fengsel og ga bevis på at han var sammen med henne da et av lovbruddene hadde blitt begått (Bilde: The People)

Hawkins forlater Isle of Wight Register -kontoret etter å ha giftet seg med Paisnel i 1989 (Bilde: )

Florence Ashcroft Hawkins, en spinster, ventet 18 år med å gifte seg med Paisnel - noe hun til slutt gjorde med ham i fengsel (Bilde: )

Edward Paisnel med en ukjent kvinne (Bilde: Samle)

Les mer

Seriemordere som voldtar, myrder og til og med kutter og spiser ofrene sine
Brooklyn Vampire Yorkshire Ripper Joanna Dennehy Svart magisk morder Suradji

De jaget ham gjennom gatene i hastigheter på opptil 75 km / t før bilen krasjet gjennom et gjerde inn i en tomatåker.

Paisnel tok ham i hælene, men ble brakt ned av en rugby -takling fra en politimann, og da de ransaket Paisnel, fant de at han hadde på seg elastiske armbånd med skarpe negler.

På skuldrene på kappen hans var også skumgummiputer utstyrt med spiker og i lommene hans var en ansiktsmaske av gummi, en parykk, to taustykker, en pyjamasnor og en hudfarget klistrende gips.

Da han ble avhørt av politiet, sa han til dem: Jeg skal på en sexfest.

Da politiet ransaket hjemmet hans, fant de et hemmelig rom i huset.

Inne i rommet hang flere gjenstander med gamle klær, inkludert en blå treningsdrakt og en gammel regnbuks med negler, hjemmelagde parykker og hatter og falske øyenbryn.

Hvordan NEWSAM rapporterte forbrytelsene (Bilde: )

Det hang et kamera på en krok og flere fotografier av forskjellige hus. Det var også flere gjenstander med svart magisk utstyr, et hjemmelaget svart magisk alter bestående av en alkove dekket av et rødt gardin.

Det var et stort bibliotek om okkulte og sorte magiske ritualer, og et veldig stort buet tresverd som hang på veggen over en glasspinne.

En rapport i sa: 'Da han ble konfrontert med et kors laget av raffia, bulte Paisnels øyne, ansiktet hans ble rødt og han begynte å riste og le.

strengt tatt kom dansende graeme swann

Paisnel skal ha sagt: 'Vår herre ville le veldig lenge og hardt av dette.

'Jeg er ikke redd for korset.

'Det er et mye kraftigere emblem enn det. Kokonen vår blir større. Verden din krymper. '

Det kom frem at han fotograferte hus som han hadde øremerket som mål for angrep på barn - noen ganger år i forveien .

Deretter beholdt han disse fotografiene som trofeer av forbrytelsene hans.

I en alder av 46 år, en bygningsentreprenør kjent på hele øya, var Paisnel gift med en datter og to stebarn.

Hans eneste børste med loven var da han sonet en måneds fengsel under den tyske okkupasjonen av øya i andre verdenskrig for å ha stjålet mat for å dele ut til sultende familier.

Den nye filmen er løst basert på Paisnel's historie, og blander virkelige detaljer fra saken med en fiktiv historie

Paisnel, dekket og håndjernet, forlot retten og gikk inn i en politibil etter å ha blitt funnet skyldig (Bilde: )

Detektivinspektør George Shutler, som hadde ansvaret for saken mot Edward Paisnel (Bilde: )

Medlemmer av retten besøker hjemmet til Edward Paisnel under rettssaken (Bilde: )

PC Johnny Riseborough (30) som arresterte Edward Paisnel etter en biljakt som endte med et krasj gjennom en hekk. Han kjøpte Paisnel ned med en Rugby -takling (Bilde: )

Emile Paisnel, faren til Edward Paisnel, snakket med politiet under rettssaken (Bilde: )

Hans kone, Joan, hadde drevet et fosterhjem for barn som het La Preference, og møtte Paisnel da han hjalp til som håndverker der.

Barna kjente ham som onkel Ted, som alltid hadde søtsaker og gaver til dem, lekte med dem og kledde seg ut som julenissen hvert år for å dele ut gaver til barna hjemme.

Det viste seg etter arrestasjonen at han hadde påvirket en irsk aksent mens han utførte angrep for å skjule seg og droppet sigarettpakker og ga tilfeldige villedende detaljer om seg selv til ofrene.

Paisnel hadde aldri forklart hva som motiverte ham til å gå ut og begå de skremmende og vilde angrepene han gjorde, og da han ble spurt om alt han ga og pludrende svar som gikk ned i snakk om forbannelser, covens og hint om svart magisk engasjement.

Brevet som ble sendt til politiet ble bestemt at han kom fra ham, etter at kona Joan kjente igjen håndskriften, men han snakket aldri om det.

Under rettssaken hans i november 1971 tok det bare 38 minutter for juryen å komme til en skyldig dom til 13 forhold for overgrep, voldtekt og sodomi.

Han ble dømt til tretti års fengsel og anket uten hell.

Han ble løslatt i 1991 etter å ha vært modellfange og returnert til Jersey, men ble jaget ut og flyttet til Isle of Wight, hvor han døde av et hjerteinfarkt i 1994.

Se Også: