Hvem er med på Survival Of The Fittest og hva er klokken i kveld? Møt hele rollen i ITV2 -datingprogrammet

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Survival Of The Fittest fyller allerede det gigantiske Love Island-formede hullet i våre liv nå som det har startet på ITV2.



Vinterbluesen er blitt feid bort mens vi ser 12 singletons leve sammen i den sørafrikanske savannen. Mennene møter kvinnene mot en pengepremie på 40 000 pund.



Georgia & apos; Toff & apos; Toffolos eks-kjæreste James Middleton er bare en av stjernene som konkurrerer på det nye ITV2-showet.



Et lag med jenter og et lag med gutter vil kjempe mot det, mens romantiske stevner vil teste lojaliteten til det ytterste, og tvinge dem til å velge om det er venner før datoene.

Guttene skal kjempe mot jentene i den ultimate kjønnskampen (Bilde: ITV Picture Desk)

Den ultimate kampen mellom kjønnene, arrangert av Laura Whitmore, ser at lagene konkurrerer i fysiske og mentale utfordringer mens publikum hjelper til med å bestemme hvem som blir erstattet av et nytt teammedlem.



Vil jentene og guttene forbli lojale mot laget sitt og velge kompiser før datoene? Vil de holde vennene sine nære og fiendene nærmere? Eller vil de ende opp i sengen med fienden?

Skaperne av Love Island har utviklet det helt nye konseptet som ser en gruppe unge, høye singler som bor sammen under den brennende solen.



Laura Whitmore vil være vertskap for det nye ITV2 -showet fra Sør -Afrika (Bilde: ITV Picture Desk)

Laura snakket om showet, og sa: 'Det er den perfekte tiden på året for showet å være på fordi vi er satt under den sørafrikanske solen på savannen, så mens det er elendig vær i Storbritannia, kan du se noen herlige mennesker i noen strålende omgivelser.

jesy nelson harry potter

'Det virkelig interessante er kampen om kjønnselementet - vi skal utfordre og sette våre deltakere mot hverandre i to lag, gutter og jenter. Deltakerne er alle single, så kan de bli distrahert underveis? '

Blandingen av morsomme utfordringer, spirende relasjoner og høye produksjonsverdier vil gi det perfekte oppsettet for en eksplosiv serie.

Survival Of The Fittest setter guttene mot jentene (Bilde: ITV Picture Desk)

Om hvorfor det er annerledes enn noe annet, la Laura til: 'Showet setter gutter mot jenter. Utfordringene er massive, de er enorme i omfang, det er også enorme produksjonsverdier for dette, og jeg er veldig interessert i å se hvordan gutta og jentene vil reagere på disse.

'Vil guttene klare seg så godt i utfordringene som du tror de vil? Eller vil jentene slå dem? Jeg tror vi kommer til å legge noen myter til sengs. '

Når er Survival Of The Fittest?

Den nye serien kommer hver kveld kl. 21.00ITV2 .

Hvem er vert for Survival Of The Fittest?

Blond skjønnhet Laura Whitmore vil overvåke handlingen mens vi setter et lag med jenter mot et lag med gutter i den ultimate kjønnskampen.

Laura sa: Jeg summer absolutt for å være en del av Survival of the Fittest team. ITV -familien klarer alltid å komme med spennende og nyskapende formater, og dette splitter nye showet er det ultimateBoys versus Girls. Etter å ha jobbet med fem serier av Jeg er en kjendis .. . Jeg trodde ikke at det var mulig å finne et bakteppe så eksotisk som jungelen - den afrikanske savannen. Jeg kan ikke vente med å komme meg ut, ta på kjønnskampen!

Overlevelse av de sterkeste deltakerne

1. James Middleton

(Bilde: ITV Picture Desk)

Toff og James splittet før hun gikk i jungelen (Bilde: Instagram)

2. Warren Phillips

(Bilde: ITV Picture Desk)

jp og binky baby

3. Georgia Cole

(Bilde: ITV Picture Desk)

4. Callum Pardoe

(Bilde: ITV Picture Desk)

5. David Lundy

(Bilde: ITV Picture Desk)

6. Mariam Musa

(Bilde: ITV Picture Desk)

ipad 2021 utgivelsesdato

7. Tristan Jones

(Bilde: ITV Picture Desk)

8. Jenny West

(Bilde: ITV Picture Desk)

9. Ryan Cleary

(Bilde: ITV Picture Desk)

10. Lottie James

(Bilde: ITV Picture Desk)

11. Mettisse Campbell

(Bilde: ITV Picture Desk)

12. Sam Drewhurst

(Bilde: ITV)

Hvem har forlatt Survival Of The Fittest?

Så langt har to deltakere forlatt serien i uke én.

1. Dani Mas Dyer

Dani konkurrerer i et helt nytt ITV -show Survival Of The Fittest (Bilde: ITV Picture Desk)

Den brunette skjønnheten - og datteren til EastEnders & apos; skuespiller Danny Dyer - var den første som forlot showet etter en skulderskade i den første oppgaven.

Ulykken i seriens første boys vs girls -utfordring gjorde at Dani ikke klarte å gå tilbake til serien.

Dani håper å gjøre faren stolt (Bilde: FameFlynet)

Dani ble erstattet av selvbekjente & apos; ditzy og wild & apos; servitør Lottie James.

2. Tia Latham

(Bilde: ITV Picture Desk)

Den 28 år gamle modellen fra Buckinghamshire ble den første kvinnen som ble stemt ut av serien, etter guttene & apos; vinne i den første utfordringen.

terminliste for fifa verdenscup

Tia, Georgia Cole og Mariam Musa befant seg blant de tre nederste og guttene måtte velge hvilken jente som skulle byttes ut med en ny konkurrent.

Mettisse Campbell ble det nye medlemmet av Girls -teamet etter Tias avgang.

3. Georgie Clarke

(Bilde: ITV Picture Desk)

Konkurransedyktige Georgie var den tredje deltakeren som ble eliminert fra serien. Guttene viser henne som den mest taktiske stemmen for hennes styrke i tidligere oppgaver - til tross for at både James Middleton og Ryan Cleary likte den nydelige brunetten.

Sam Drewhurst ble med i serien for å erstatte Georgie.

Se Også: