Fem menn ble fengslet i 131 år for å ha stukket en 'mild' tenåringsgutt i hjel med sverd og kniver

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Se galleri

Fem menn ble i dag fengslet i totalt 131 år for å ha stukket en 'mild og kjærlig'. 16 år gammel gutt i hjel med sverd og kniver under et 'vanvittig angrep'.



alex george love island

Hani Hicham Abou El Kheir ble truffet av opptil 10 personer mens han gikk gjennom en bolig med kjæresten og en venn.



Under angrepet på Churchill Gardens -eiendommen i Pimlico, sentrale London, ble han knivstukket mer enn 20 ganger av angriperne sine, som bar en rekke våpen og hadde ansiktet dekket.



Hani pådro seg alvorlige knivstikk i hodet, armene, bena og overkroppen og ble kjørt til sykehus der han døde 27. januar i fjor.

På Old Bailey i dag ble Craig Boyce, 26, fra Paddington, dømt til livstid og vil sone minst 27 år for sin del i drapet.

Ahmed Mikhaimar og Arber Barbatovci, begge 20 og Pimlico, og Tarquai Joseph, 19, fra Maida Vale, ble alle dømt til livstid med minimum 26 år.



En 20 år gammel mann fra Camberwell, som ikke kan navngis av juridiske årsaker, ble også dømt.

Alle fem mennene ble funnet skyldige i drap av en jury tirsdag.



I en uttalelse som ble lest opp i retten i dag, fortalte Hanis mor, Pauline Hickey, om sorgen hun følte da hun mistet sitt eneste barn, og sa at han bare hadde overvunnet angstanfall for å gå ut på egen hånd åtte uker før han ble drept.

(Bilde: PA)

Hun sa: 'Jeg gruer meg for ham hver dag, og jeg kan ikke forholde meg til det faktum at jeg aldri mer vil se hans varme, vakre smil eller hans vanskelige vandring eller høre hans barnslige stemme og eksplosive latter, slik han sa & mamma & apos ; konstant og fortalte meg at han elsket meg hver dag, rotet han forlot soverommet sitt i og hans tunge klemmer.

'Hani var en mild og kjærlig kjempe, og det var det som gjorde ham til min Hani.

'Hver dag forventer jeg at han kommer gjennom inngangsdøren med sitt vakre smil og sier & apos; mamma hva er det å spise? & Apos;

'Jeg kan ikke innse sannheten om Hanis død, og jeg kan ikke komme meg over det ødeleggende bildet av sønnen min som lå død på sykehuset.

kim kardashian met galla 2019

'Tanken på en fremtid uten min Hani etterlater meg knust i hjertet. Jeg vil aldri se ham oppnå en verdig karriere, gifte seg eller få barn. Han ville ha skapt en kjærlig mann og far. '

Politiet sa at han var den første London -tenåringen som ble drept i et knivangrep i 2013.

Etter dagens straffeutmåling sa detektivinspektør Neil Attewell: 'Det er tilfeldig aksept av kniver blant unge mennesker som har ført til unødvendig tap av enda en ung person i London.

Hani hadde vært ute med venner da han ble jaget og truffet i massevis.

'Det vanvittige angrepet gjennom Pimlicos gater etterlot minst to av gjengmedlemmene med skader, noe som gir en klar indikasjon på hvor voldsomt de angrep Hani. Dessverre hadde Hani svært liten sjanse til å slippe unna.

'Fem mennesker vil nå få lange straffer for den rollen de spilte i Hanis død.

'Mine offiserer har jobbet ubarmhjertig med å forfølge de involverte og bringe dem for domstolene.

'I dag har sannheten endelig tatt igjen de involverte, en rekke som har vist liten anger for sine handlinger.'

Donjeta Gashi, 21, i Kentish Town, vil bli dømt på et senere tidspunkt etter at hun ble funnet skyldig i en tiltale for å ha forvrengt rettferdigheten. Hun ble klarert for en annen siktelse for å fordreie rettferdigheten.

20 måltider i uken

En annen tiltalte, Yassine Sidi-Ammi, 19, ble klarert av juryen for å forvride rettferdigheten.

Scotland Yard tilbyr en belønning på opptil 20 000 pund for informasjon som fører til identifisering, arrestasjon og straffeforfølgelse av andre som antas å være involvert i Hanis drap.

Se Også: