Alesha Dixon deler det første bildet av baby datteren hun fødte for syv uker siden

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Alesha Dixon har delt det aller første bildet av datteren hennes, som hun fortalte at fansen hadde kommet for sju uker siden.



TV -dommeren utløste rykter om at hun i hemmelighet hadde født etter å ha blitt sett på settet America's Got Talent: The Champions på fredag ​​iført en crop top.



Da hun begynte på Instagram dager senere på 41 -årsdagen, delte Alesha et nydelig øyeblikk av hennes nyfødte som sov under et hvitt teppe - samtidig som hun avslørte navnet hennes.



'Anaya Safiya. For 7 uker siden kom denne lille engelen inn i våre liv! Når jeg feirer bursdagen min i dag, føler jeg meg som den heldigste jenta på planeten, skrev Alesha i bildeteksten.

Instagram

Alesha, som også har en fem år gammel datter Azura med partneren Azuka Ononye, ​​ble snart oversvømt med lykkeønskninger fra sine tusenvis av følgere.

'Omg for 7 uker siden, for en vakker liten poppet, gratulerer kjære, feiret litt annerledes enn i fjor,' kommenterte en.



Alesha Dixon så høygravid ut i en gjennomsiktig kjole til finalen i Britain's Got Talent: The Champions (Bilde: Instagram)

Tilbake i mai bekreftet Alesha nyheter om graviditeten under en live -episode av Britain's Got Talent.



Alesha reiste seg for å avsløre sin blomstrende bump for første gang midtveis i en sang- og danserutine fremført av vertene Ant McPartlin og Declan Donnelly.

Alesha offentliggjorde veldig offentlig graviditeten sin på Britain's Got Talent i mai (Bilde: Dymond/Thames/Syco/REX)

Dommeren kunne ikke skjule hennes blomstrende støt (Bilde: Dymond/Thames/Syco/REX)

Da hun ble spurt om presentatørene Ant og Des om hennes glade nyheter, sa Alesha: 'Over månen, ja. Nydelig sted å feire det. '

Mens meddommer David Walliams spøkte med at babyen var hans.

'Vi er veldig fornøyde. Disse tingene skjer når du er på turen, plaget David.

Alesha med sine BGT-medstjerner (Bilde: Internett ukjent)

Når hemmeligheten var ute, rocket Alesha med en utrolig graviditetsklær gjennom resten av serien, og til finalen i Britain's Got Talent: The Champions i helgen gikk den ut i en fantastisk gjennomsiktig kjole.

Høydepunktet i showet - der dansen Twist and Pulse ble kronet som totale vinnere - ble filmet tilbake i juli.

Alesha gikk ut i Los Angeles på fredag ​​og så merkbart trimmer i en crop top, noe som førte til rykter om at hun allerede hadde ønsket sitt andre barn velkommen.

Alesha ble bekreftet som den nyeste dommeren i panelet America's Got Talent (Bilde: Twitter)

Alesha delte bilder av henne satt ved siden av Simon Cowell, men filmet bare seg selv fra livet og opp (Bilde: aleshaofficial/Instagram)

Den tidligere Mis-Teeq-sangerinnen vil ha hendene fulle mens hun sjonglerer som mamma til to med sin nye jobb på America's Got Talent: The Champions.

Etter å ha inntatt Mel Bs rolle i panelet, blir Alesha med Simon Cowell, Heidi Klum og Howie Mandel i å dømme handlinger fra serier fra hele verden.

Hun delte bilder på sosiale medier av hennes første dag på settet, men passet på å filme seg selv fra livet og opp.

Alesha og Azuka Ononye deltar på BRIT Awards 2016 (Bilde: Getty)

Alesha Dixon med datteren Azura (Bilde: Instagram)

Beslutningen hennes om å holde nyheten om hennes andre datters ankomst privat, kommer etter at hun ikke kunngjorde at hun var gravid med sitt første barn Azura før hun hadde født.

Moren sa tidligere at hun hadde tenkt to ganger om å dele detaljer om hennes private liv etter hennes hjerteskjærende splittelse fra ektemannen MC Harvey.

Alesha avsluttet ekteskapet med So Solid Crew -rapperen etter bare ett år da hun oppdaget at han jukset i 2006.

Alesha la ikke skjul på at hun ønsket å utvide familien sin med Azuka (Bilde: Instagram)

Den tidligere Mis-Teeq-sangeren fant kjærligheten til den profesjonelle modellen og danseren Azuka. Det antas at de skjemmet i skjul i 2017, selv om ingen av dem har bekreftet nyheten.

Alesha var åpen om ønsket om å få flere barn med Azuka.

Hun sa til magasinet You: 'Det går ikke en dag uten at jeg lengter etter en ny baby.

Jeg vet ikke om det vil skje gitt min alder, men jeg elsker tanken på en stor familie, og jeg håper jeg vil være heldig.

storebror-nominasjoner 2014

Se Også: