'Min søster satte meg sammen med Shrek!' - Emmerdale Amy Walsh på oppveksten med Girls Aloud -stjernen Kimberley

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Girls Aloud -stjernen Kimberley Walsh har alltid passet på lillesøsteren Amy ved å undersøke kjærestene sine og gjøre det klart når hun ikke trodde de kom på bunnen.



Så da hun møtte en kjekk singel mens hun spilte hovedrollen som prinsesse Fiona i Shrek The Musical i Londons West End, tok hun saken i egne hender.



tallet 16 betyr

Amy, 27, som nettopp har sluttet seg til rollebesetningen i Emmerdale som en sprø urolig jente, ler mens hun husker søsterens matchmaking for to og et halvt år siden, noe som førte til at hun møtte skuespilleren Bradley Jaden, 27.



Hun sier: Kimberley spilte hovedrollen i musikalen, og Bradley underviste i delen av Shrek, så de øvde alle sammen.

Hun ble vennlig med ham og inviterte ham med på 30 -årsdagen.

Girls Aloud -stjernen Kimberly Walshs søster Amy Walsh

Familiebedrift: Girls Aloud -stjernen Kimberly Walshs søster Amy Walsh har snakket om sin egen showbiz -karriere (Bilde: Eastnews)



Hun gjorde noen ekspert matchmaking. Hun er alltid veldig beskyttende mot meg, spesielt når det gjelder gutter, så det å ha godkjennelsen av ham tidlig hjalp ham på en stor måte.

Før festen fortalte hun meg, 'det er noen som følger med i kveld som kan være interessert i deg', så hun plantet frøet og det skjedde. Vi slo det bare, så det var takket være henne.



Livet hjemme med Walshes da de vokste opp i Bradford høres ut som en scene fra The Sound of Music.

Hennes eldste søster Sally, 35, var den første som gikk på en lokal dramaskole, raskt etterfulgt av Kimberley, 32.

Amy og broren Adam, 30, ble med senere da de var gamle nok. Skuespill og sang ble en distraksjon fra smerten da foreldrene ble skilt.

Amy sier: Det var et ganske kaotisk hus. Vi ville lage show i stua vår. Vi har tre fettere på liknende alder, og da vi alle var sammen var det som von Trapp -familien.

Match Made: Amy Walsh møtte kjæresten Bradley Jaden mens hun spilte hovedrollen i musikalen Shrek (Bilde: Eastnews)

Hver dag var et annet show. Vi pleide å øve og øve på forskjellige musikaler vi lærte på sceneskolen.

Adam fikk alltid beskjed om hvor han skulle stå og hvem han skulle spille, han ble sjefet rundt som meg. Sally og Kimberley var veldig dedikerte. De skulle stå opp før skolen og øve og øve på ting.

scott roberts martin roberts

Moren min er musikklærer, så hun skulle spille på piano. Det var fantastisk. Det var eskapisme for oss, det hjalp oss å flykte fra foreldrenes skilsmisse.

Det var Sally, ikke Kimberley, som var den første som lyktes. I løpet av et år på Stage 84 -skolen i Bradford fikk hun sin første yrkesrolle og spilte videre i TV -dramaer som Tumbledown Farm og Children's Hospital. Adam landet en del på Heartbeat.

Amy sier: Vi var heldige fordi vi hadde muligheten til å gå på en sceneskole. Alle fikk deler bortsett fra meg. Det var bare meg som ikke fikk noen profesjonelle roller før jeg var voksen.

Girls Aloud -stjernen Kymberly Walshs søster Amy Walsh

Så glad: Amy på en nylig date med beau Bradley (Bilde: Eastnews)

Det var noe vi alle hadde i oss og likte å gjøre. Fordi jeg var den yngste Sally og Kimberley ville bruke meg til å underholde seg selv. De ville lage en scene fra et show, Les Miserables, og jeg måtte være barnet som gråter og noen som dør. Det høres sadistisk ut, men det var veldig gøy. Jeg la ned treningen min til dem.

I en alder av 16 landet Sally en del på Emmerdale, hvor hun bodde i tre år. Så da Kimberley kom på audition for Popstars: The Rivals i 2002, var Amy allerede godt vant med å ha en berømt søster.

Hun sa: Det var merkeligere da Sally kom på TV enn da Kimberley begynte i Girls Aloud. Å gå på shopping med søsteren din og bli gjenkjent på gaten var veldig rart.

Det var mer bisarr med Sally. Alle i landsbyen visste hvem hun var og at hun var på tv. Men fordi hun hadde gjort det i så mange år, var ingen så overrasket. Det var første gang jeg hadde støtt på berømmelsessiden.

Det føltes ikke så rart da Kimberley ble stor. Jeg husker at jeg gikk på klubb da jeg var 18 og sangen hennes kom i klubben og alle skrek. Så jeg har vært vant til at de ble gjenkjent, så det har aldri vært bisarrt.

Amy har nå sluttet seg til Emmerdale som Tracy Shankley, en kaotisk karakter som begynner å date Sam Dingle. Hun innrømmer at hun elsket hvert øyeblikk på den langvarige ITV1-såpen.

AMY WALSH ut, men Robbie Lawson JAMIE SHELTON

Pub Talk: Amy spiller den triste Tracy i Emmerdale (Bilde: ITV)

Sally var med i showet før meg, for 15 år siden, og hun datet Marlon Dingle, sier hun. Så det var morsomt at jeg ble hentet inn for å spille kjærlighetsinteressen for en annen Dingle.

Det var flott å snakke med Sally om Emmerdale, hun ga meg mange gode råd. Hun får barn for øyeblikket, så hun ønsket ikke at det var henne. Hun fortalte meg å nyte hvert minutt av det, og jeg gjorde det.

Amy brukte tre måneder på å filme sine Emmerdale -scener, som for øyeblikket blir vist, men døren har stått åpen for at hun kan komme tilbake.

phil thompson georgie thompson

Hun sier: Tracy var en flott karakter å spille. Hun har et godt hjerte, men hun er fra en grov bakgrunn og faren sitter i fengsel. Hun har måttet kjempe for å overleve og utnytter Sams bedre natur.

Hvis hun er der lenger, har hun potensial til å vise sin mykere side. Du kan se at hun er såret inne. Døren har stått åpen for meg, jeg faller ikke av en klippe som jeg er glad for. Jeg vil gjerne komme tilbake.

Mens hun filmet, fant Amy seg selv å surfe, bodde hos bestemor og venner rundt Bradford, da i fjor flyttet mamma Diane til London for barnevakt.

Kimberley Walsh

Stjersøster: Kimberley venter sitt første barn med den langsiktige partneren Justin Scott nå (Bilde: Splash)

Sally har to små barn, og Kimberley venter sitt første barn med den langsiktige partneren Justin Scott nå.

Amy er spent på å være tante igjen. Hun sier: Mammas fire barn har forlatt her og bodd i London, så hun tenkte 'hvorfor ikke', og hun kom ned.

Vi bor alle veldig tett sammen, så det er flott for barnevakt. Kimberley håpet alltid at jeg ville være ledig rundt september, så det har fungert bra for henne! Det blir kjempebra å være tante igjen. Jeg kan ikke vente. Det er ikke lenge igjen nå.

Hun har det veldig bra, og vi er alle spent på å finne ut hva det er, og det er åpenbart greit og sunt. De har gjort barnehagen. Alt er klart.

Forrige måned holdt Kimberley sin baby shower på Nether Winchendon House, nær Aylesbury, Bucks, omgitt av familie og venner.

Vi hadde en nydelig baby shower for henne og vi var heldige med været, sier Amy. Det var veldig fint planlagt.

En gruppe av vennene hennes kom sammen for drikke og mat, og det var spill som å gjette babyens vekt, og vi måtte dekorere små babygros for når den kommer. Hun fikk mange gaver.

Amy sa at hun og Bradley elsket å være sammen med barn, men hadde ingen planer om å starte en egen familie ennå.

Vi er begge to, men vi har mange nieser og nevøer som skal okkupere oss, sier hun. Karrieren vår kommer først for øyeblikket. Men vi har nettopp flyttet inn hos hverandre som er veldig spennende.

Se Også: