Coronation Street utsteder advarsel om 'tidens meninger' over gamle Hayley Cropper -scener

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gamle Coronation Street -episoder som inneholder Hayley Cropper, bærer nå en advarsel om 'datidens meninger' som 'seerne nå kan synes er støtende'.



Transgender Hayley, spilt av Julie Hesmondhalgh, dukket opp i såpen i 16 år, men nå har ITV -sjefer varslet seerne om gjentagelsesepisodene på ITV3 om at språket som ble brukt på den tiden, kan potensielt forstyrre fansen i dag.



Episodene med Hayley gir nå en pre-show-melding, og sier: 'Dagens klassiske Corrie inneholder transkjønnede kommentarer og meninger fra den tiden som seerne nå kan synes er støtende.'



Den siste endringen ble lagt merke til av Annie Wallace, som var den første personen som spilte en transseksuell karakter på en britisk såpe.

verste stedet å bo i Storbritannia
Julie Hesmondhalgh spilte Hayley Cropper

Julie Hesmondhalgh spilte Hayley Cropper (Bilde: ITV)

Hun skrev på Twitter: 'Takk, @ITV for at du gikk foran noen av de nåværende #ClassicCorrie -episodene med Roy og Hayley med dette varselet. #tidsskifte. '



Hayley Cropper døde tragisk på showet i 2014 etter en hjerteskjærende kamp med kreft i bukspyttkjertelen.

john boyega damilola taylor

Hun dukket først opp i 1998, og skrev historie med mannen på skjermen Roy Cropper.



Roy Cropper med kona Hayley på Corrie

Roy Cropper med kona Hayley på Corrie (Bilde: Granada Tv)

Historiene hennes berørte kampen som transpersoner står overfor med å gifte seg og adoptere barn.

Det kommer etter at Britbox ga ut en advarsel før showet om en episode fra 1968 der Stan og Hilda Ogden skulle spise middag på en kinesisk restaurant, og maten ble beskrevet som 'utenlandsk'.

Episodebeskrivelsen lyder: 'Stan and Hilda's Big Night Out. Stan tar Hilda med til en kinesisk restaurant, men hun får ikke helt måltidet hun forventet. Med språk fra en svunnen tid som noen seere kan synes er støtende. '

De bandt knuten i såpen

De bandt knuten i såpen (Bilde: Granada TV)

I de siste episodene av Corrie sa skuespillerinne Tracie Bennett farvel til brosteinene.

Fredag ​​så seerne onde Sharon prøve å lure Street -legenden Rita til å overlate 10 000 pund under mistenkte omstendigheter etter den skyldige dommen til narkotikasjef Harvey Gaskell.

som er emily angriper pappa
Tracie Bennett forlot brosteinene på fredag

Tracie Bennett forlot brosteinene på fredag (Bilde: @OfficialTracieB /Twitter)

Etter at scenene ble sendt på ITV, delte Tracie, som først hadde en tid på Corrie i 1982, noen bilder bak kulissene med sine Twitter -følgere sammen med en inderlig bildetekst.

'Jeg hadde nettopp skutt min aller siste scene @itvcorrie for en stund og gikk i garderoben for å bytte,' twitret hun angående hennes selfie mot gatens berømte brostein.

'Alt bare så jeg kunne si & apos; Ter Ra & apos; akkurat nå. Takk til de som vet hva de gjorde for meg og til hatere og elskere, fortsatte 60-åringen.

'Vi gjør vårt beste for alle. Ser deg snart. 'Av det.'

Se Også: